Colgate Diş Macunu Üçlü Etki 50 ml

48 TL
(16 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (55)
Kurumsal Fatura
29,40 TL
Kurumsal Fatura
49,99 TL
Kurumsal Fatura
32,17 TL
Kurumsal Fatura
33,20 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Colgate Diş Macunu Üçlü Etki 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇAVDAR TİCARET Satıcı Ünvanı: MERVE BENLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1539440817200001 Vergi Kimlik Numarası: 2310770946
    Bu ürün ÇAVDAR TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Colgate diş macunu 50 ml üçlü etkiağız bakımınızı da yapabilen colgate diş macunu özel üçlü etki formülü sayesinde dişlerinizin güçlenmesini sağlarcolgate diş macunu 50 ml üçlü etki içeriküçlü formülün en önemli etkisi ise nefesinizin ferahlamasıdır. Dişlerinizi beyazlatabilecek etkiye sahip olan colgate üçlü etki diş macunu ile ağız kokusunu önleyebilirsiniz.Colgate diş macunu 50 ml üçlü etki fiyatcolgate diş macunu 50 ml üçlü etki sizlere en iyi fiyatlarla ve %100 orijinal olarak ulaştırıyoruz.Colgate diş macunu 50 ml üçlü etki yorum colgate diş macunu 50 ml üçlü etki yorumlarına sitemizden ulaşabilir veya yorum yapabilirsiniz. Sorularınızı ister canlı destekten isterseniz de yorum kısmından iletebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Beyazlatma
Geri Bildirim Ver