Colgate Hassasiyete Pro Çözüm Beyazlatıcı Sensitive Sensitive Pro Relief Diş Macunu 75 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (28)
Kurumsal Fatura
134,75 TL
250 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
154,50 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Colgate Hassasiyete Pro Çözüm Beyazlatıcı Sensitive Sensitive Pro Relief Diş Macunu 75 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markamag Satıcı Ünvanı: KÜBRA CİVELEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yozgat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4960979239800000 Vergi Kimlik Numarası: 2110933638
    Bu ürün Markamag tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Colgate Hassasiyete Pro Çözüm diş macunu hassas sinirlere giden mikroskobik kanalları doldurarak ağrıyı bloke eder. Düzenli kullanımda diş hassasiyetine karşı, uzun süreli bir koruma kalkanı oluşturur. Aşındırıcı etkisi azaltılmış formülü ile nazik ve etkili bir şekilde lekeleri çıkarırken, dişlerinizin doğal beyazlığına kavuşmasına yardımcı olur. Colgate Hassasiyete Pro-Çözüm diş macununun patenti Colgate'e ait olan benzersiz Pro Argin formülü, diş hekimlerinin hastalarının dişlerdeki hassasiyeti rahatlatmak için kullandıkları yeni bir teknolojiye sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Kullanım Amacı Hassasiyet
Geri Bildirim Ver

Colgate Hassasiyete Pro Çözüm Beyazlatıcı Sensitive Pro Relief Diş Macunu 75 ml

Ağız ve diş bakımı kişisel sağlık için önemli olan noktalardan biridir. Ağız bakımı için kullanılan ürünler ve malzemeler oldukça önemlidir. Sağlıklı dişler, beraberinde sağlıklı gülüşleri getirir. Colgate diş macunu hassas kullanım için uygundur. Onarma sağlayarak kalıcı bir çözüm sunar. Dişlerde oluşan hassaslık durumları gün içinde rahatsızlık hissine kapılmanıza neden olabilir. Bu ürün sayesinde uzun süreli bir rahatlama etkisi sağlanabilir. Minelere herhangi bir zarar vermeden beyazlatma yapabilir. Beyaz dişler sayesinde sağlıklı gülüşlere de sahip olabilirsiniz. Gün içinde dişlerinizden çekinmeden gülümseme fırsatı yakalayabilirsiniz. Temiz ve bakımlı bir görünüme sahip olursunuz. Kadın ve erkeklerin kullanımı için uygundur. Hassasiyet durumu, beraberinde ağrıyı getirebildiği için bu durumu gidermeniz gerekir. Bu ürün sayesinde ağrının uzun bir süre bloke edilmesini sağlayabilirsiniz.

  • Beyazlatıcı
  • Hassasiyet giderici
  • Klinik onaylı

Beyaz Dişlerin Formülü Colgate Pro Relief Diş Macunu

Beyaz Dişlerin Formülü Colgate Pro Relief Diş Macunu

Colgate hassasiyete pro çözüm beyazlatıcı Sensitive Pro Relief diş macunu 75 ml kullananlar çeşitli faydalara sahip olur. Ürün, beyazlatma sağlayarak dişlerin bakımlı gözükmesine yardımcı olur. Günde iki veya üç kez kullanım için uygundur. Hassas yapıda olan minelerin sinirlerine ulaşarak ağrıların bloke edilmesine imkan sağlar. Gün içinde kullanılan kahve ve çay gibi yiyecekler lekelenmelere yol açabilir. Aynı zamanda yemek artıkları dişlerin arasına girerek ağrıları arttırabilir. Bu macun, hassas yapısı ile oluşan lekeleri giderir. Doğal bir şekilde beyazlama etkisi sunar. Colgate hassasiyete pro çözüm beyazlatıcı Sensitive Pro Relief diş macunu 75 ml sorunlarınıza kısa sürede yanıt verebilir. Ürünün sağladığı etkilerden yararlanabilmek için düzenli şekilde kullanılması gerekir. Nazik olarak dişlerinizle temas eder. Yeni teknolojiden yardım alınarak formüle edilir. Gün içerisinde kullanım sayısına ihtiyacınıza göre karar verebilirsiniz.

Colgate Hassasiyete Pro Çözüm Diş Macunu Özellikleri

Colgate Hassasiyete Pro Çözüm Diş Macunu Özellikleri

Colgate hassasiyete pro çözüm beyazlatıcı Sensitive Pro Relief diş macunu 75 ml yorumları incelenerek özellikleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Hassas yapıda olan mineler gün içinde bazı ağrılara neden olabilir. Özellikle soğuk içecek ve yemeklerin tüketilmesi sırasında sızlama yaratabilir. Ağrı ve sızlama günlük hayatın akışını etkiler. Hassasiyet sorununu çözebilmek için ağız bakım ürünlerine dikkat edilmesi gerekir. Bu noktada en önemli ürünler arasında diş macunları yer alır. Uzman doktorlar tarafından onaylanmış formülü ile ürün tercih edilebilir. Ferahlık hissi uzun bir süre sağlanabilir. Tam etkiyi alabilmek için düzenli bir şekilde kullanıma devam edilmesi gerekir. Hem kadın hem de erkeklerin kullanımı için uygundur. Beyazlatıcı etkiye sahiptir ve kısa sürede etki sunar. Onarıcı etkiye sahip olduğu için sorunları direkt olarak çözebilir. Diş sağlığına dikkat edebilmek için tercih edilmesi gerekir.

Colgate Hassasiyete Pro Çözüm Diş Macunu Fiyat

Colgate Hassasiyete Pro Çözüm Diş Macunu Fiyat

Colgate hassasiyete pro çözüm beyazlatıcı Sensitive Pro Relief diş macunu 75 ml fiyatı belirli kriterlere göre şekillendirilir. Sağladığı fayda ve formülü fiyatın temel belirleyicisidir. Diş macunu oldukça etkili çözümleri sunabilir. Bu nedenle fiyat seçeneklerinde dikkat edilen etkenlerden biri arasında çözümleri yer alır. Her bütçeye hitap ederek sorunlarınızı kısa sürede giderir. Ağız bakımı esnasında dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Kullanılan ürünlerin nazik olması ve zarar vermemesi gerekir. Bu ürün hem nazik hem de onarıcı etkiyi bir arada sunabilir. Nazik şekilde dişlerle temas ederken beyazlama etkisi sunulur. Beyazlayan dişler onarılır ve hassasiyete uzun süreli bir çözüm sağlanır. Uzman doktorların yer aldığı kliniklerden onay alınmıştır. Colgate hassasiyete pro çözüm beyazlatıcı Sensitive Pro Relief diş macunu 75 ml satın almak için Trendyol'dan inceleme yapabilirsiniz.