Colgate Visible White Maksimum Beyazlık Beyazlatıcı Diş Macunu 75 ml

57 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
59,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Colgate Visible White Maksimum Beyazlık Beyazlatıcı Diş Macunu 75 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mahall-e Satıcı Ünvanı: ONENAR GLOBAL GIDA TEMİZLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0643079074200001 Vergi Kimlik Numarası: 6430790742
    Bu ürün Mahall-e tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Colgate Visible White Maksimum Beyazlık Diş Macunu 75 ml

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Beyazlatma
Geri Bildirim Ver

Colgate 14261 75 ml Visible White Maksimum Beyazlık Diş Macunu

Etrafınızda olumlu bir etki bırakmanızı sağlayan gülüşünüzü daha cezbedici bir hâle getirebilirsiniz. Göz alıcı gülümsemenin olmazsa olmazı bembeyaz dişlerdir. Ayrıca ağız sağlığının da göstergesi olarak dişlerin temiz ve beyaz olması gerekir. Bunu günlük bakım rutininizle sağlamayı amaçlayan ürün ise Colgate 75 ml visible white diş macunudur. Maksimum beyazlık hedefleyen bu ürün, aynı zamanda ağız bakımında da oldukça etkilidir. Çürüklerle savaşmaya yardımcı olan macun, kirlerin kalıcı olmasını engeller. Üstelik bunu yaparken diş minesine de zarar vermez. Uzun süren etkisiyle nefesinizi ferahlatır. Tüm etkileri sayesinde dişlerin doğal beyazlığına kavuşması mümkün olur. Düzenli kullanımda etkisini çok daha net olarak görebileceğiniz diş macununun boyutu da idealdir.

  • Ürün 75 ml boyutundadır.
  • Kırmızı ağırlıklı ambalajı işlevseldir.
  • Ferah bir nefes sağlar.

Colgate Visible White Diş Macununun Özellikleri Nelerdir?

Colgate Visible White Diş Macununun Özellikleri Nelerdir?

Sık çay ya da kahve tüketen kişilerde sararma problemi olabilir. Ayrıca sigara tüketimi de bunu etkiler. Bu gibi durumlarla karşılaşan pek çok kişi Colgate’i tercih eder. Colgate 75 ml visible white diş macunu, kısa sürede gözle görülür fark yaratmayı vadeder. Yalnızca 1 haftada bir ton daha açık dişlere sahip olmak için bu diş macunu yeterlidir. Düzenli kullanımda ise bu etki uzun vadede devam eder. Beyazlatıcı özelliğinde özel olarak geliştirilen formülündeki birçok ürün etkilidir. Bunlar arasında gliserin, sodyum sakarin, sorbitol, polietilen glikol gibi pek çok madde sayılabilir. Bahsedilen ürünler ve çok daha fazlası, diş minesine zarar vermeden ağız hijyeninin sağlanmasına katkıda bulunur. Ayrıca fark edilir beyazlık için de etkili ürünlerdir.

Colgate 75 ml Visible White Diş Macunu Nasıl Kullanılmalıdır?

Colgate 75 ml visible white one diş macunu kullanırken küçük bir miktar yeterli olacaktır. Ürünün içerisindeki maddeler son derece etkili olduğu için diş fırçasına alacağınız ufak bir parçayla komple ağız hijyenini sağlamanız mümkündür. Bu da ürünü çok daha uzun süre kullanabilmenizi sağlar. Günde minimum 2 kez dişlerin fırçalanması gerekir. Kişisel sebeplerden farklı bir prosedür takip ediyorsanız buna uygun şekilde fırçalayabilirsiniz. Diş macununun yutulmaması gerekir. 6 yaşından küçük çocuklarda bu riskin önüne geçmek için fırçaya bezelye büyüklüğünde macun alınması yeterlidir. Dişlerin tüm yüzeylerini temizlediğinize emin olduktan sonra yıkayabilirsiniz. Fırçalama sonrası ağız bol suyla çalkalanır ve ağız hijyeni sağlanmış olur. Ürünü edinip kullanan kişilerin deneyimlerine göz atmanız da kararınızda belirleyici olabilir. Bunun için Colgate 75 ml visible white diş macunu yorumlarına bakabilirsiniz.

Colgate Maksimum Beyazlık Diş Macunu Kaliteli midir?

Colgate 75 ml visible white maksimum beyazlık diş macunu, son derece kalitelidir. Ambalajının da dayanıklı oluşu, ürüne herhangi bir zarar gelmesini önler. Ayrıca ideal boyutta üretilen diş macunun çok etkili olması, ürünün uzun süre gitmesini sağlar. Çok az miktarda kullanılan diş macunu bile ferah bir nefese sahip olmanızı mümkün kılar. 1 hafta kadar kısa sürede etkisini gösterebilen bu macun, dişin doğal beyazlığına ulaşmasını sağlar. Bunun yanı sıra diş yüzeyini parlatan ürün, çok daha etkileyici bir gülüşe sahip olmanıza imkân tanır. Kaliteli içeriği, lekelerin kalıcı olmadan arınmasını mümkün kılar. Böylece günlük bakım rutininizle kendiniz iyi şekilde dişlerinize bakabilirsiniz. Bunun sonucunda ağız sağlığınız için tıbbi müdahalelere gerek kalmaz. Colgate 75 ml visible white diş macunu fiyatını görmek için Trendyol uygulamasına girmeniz yeterlidir. Ayrıca web sitesinden de yorumları okuyup ürüne sahip olabilirsiniz. Sizler de göz alıcı gülümsemeniz için bu diş macununu tercih edebilirsiniz.