Collagenflex Collagen Flex Orjinal Ve Resmi Patentli, Köpeklerde Ileri Düzey Gelişim Seti.

690,97 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Collagenflex Collagen Flex Orjinal Ve Resmi Patentli, Köpeklerde Ileri Düzey Gelişim Seti.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Collagenmarket Satıcı Ünvanı: MÜJDAT ÖZATA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6640302533
    Bu ürün Collagenmarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ARAS Kargo ile aynı gün gönderim yapılmaktadır. Hızlı kargo anlaşmamız ile 1 gün sonra teslim edilmektedir. COLLAGEN FLEX SET Profesyonel köpek yetiştiricileri için İleri düzey köpek gelişim setidir. Köpeğinizi maximum seviyede gelişitirerek genetiğinin getirdiği üst seviyeye kadar geliştirir korur ve canlandırır. Kullanım şekli özel kutusunun üstünde ve iç ambalajında yazmaktadır. Beta Glukan bağışıklığını koruyarak hastalıklara karşı direncini arttırır. Amino asit ise Kasların yapı taşıdır. İçeriğindeki probiyotikler ve prebiyotikler sayesinde bağırsaklardaki iyi bakterileri arttırarak yedikleri mama ve yemden üst düzey verim alır. Collagen Kas hücrelerinde bulunan kolojenin temel görevi bağ dokunu güçlendirmek ve vücut bütünlüğünü korumaktır. Kolojen fibrablastlar ve diğer hücreler tarafından oluşturulan bir protein türüdür. Vücutta en çok bulunan proteindir. Glukozamin Eklem sağlığı için kullanılan en etkin takviyedir. Eklemleri kayganlaştırıcı özelliğe ve kıkırdak bağ dokusu üzerine besleyici etkiye sahiptir. Hücrelerin glukozamini kullanması sonucu sıvı artışı ve kayganlık başlar, hareketlilik artar. MSM(Metil Sülfonil Metan) Vücutta kollajen üretimini sağlayan organik sülfürdür. Organik sülfür doku sertleşmeleri, kas yorgunluğu gibi bir çok belirtiyi azaltmaya yardımcı olmak için kullanılır. Takviye Vitaminler Ürünün içeriği ekstra D3, C ve E vitaminleri ile desteklenmiştir. Bu vitaminler bağışıklık sistemini güçlendirerek kalsiyum ve fosfor emilimini düzenler, kemik ve dişleri güçlendirir. Hyalüronik Asit Sudan 100 kat hızlı emilim hızı vardır. Canlınızın tüm bağ dokusunda ve eklemlerde doğal olarak bulunan glukozaminoglikan denilen polisaktrit formunda bulunmaktadır. Bu bileşenler bağ dokusunda esneklik, sağlamlık ve nem kazandıran bileşenlerdir. Şirketimiz 2015 yılından bu yana konusunda uzman kadrosu ile hizmetlerine devam etmektedir. Kullanım : Collagen Flex 400 gr Toz Hergün günde 1 kere Kilosuna göre 0 - 20 kg yarım ölçek 20 - 40 kg 1 ölçek 40 üzeri 2 ölçek Collagen Flex Amino Asit 150 ml Gün aşırı kilosuna göre 10 kg 1 ml ağzına oral yol ile içindeki enjektör ile verilir. Collagen Flex Beta Glukan 150 ml Gün aşırı kilosuna göre 10 kg 1 ml ağzına oral yol ile içindeki enjektör ile verilir. Setimiz 30 gün kullanılır ve 10 gün ara verilir.
  • CollagenFlex 3 LÜ SET EKSTRA Özellikleri: S.k.t:12.03.2025 KÖPEKLER İÇİN YENİ NESİL KEMİK KAS EKLEM VEKIKIRDAK DOKU DESTEKLEYİCİ VE GÜÇLENDİRİCİSİ. İÇİNDE BULUNAN COLLAGEN SAYESİNDE TÜY YAPISIN IGÜÇLENDİREREK DÖKÜLMESİNİ ÖNLER VE PARLAK BİR GÖRÜNÜM SAĞLAR. DİŞ MİNESİNİN VE ÇENE YAPISININ GÜÇLENMESİNDE ETKİN ROL OYNAR. DÜZENLİ KULLANIMLARDA KÖPEĞİMİZİN İŞTAHINI AÇARAK KİLO ALMASINA YARDIMCI OLUR. CollagenFlex KULLANAN YAVRU KÖPEKLERİN HASTALIKLARA KARŞI DAHA DİRENÇLİ VE DAHA ÇABUK İYİLEŞTİKLERİ GÖZLENMİŞTİR. YAVRU KÖPEKLERDE KAS İSKELET VE KEMİK YAPISINI GÜÇLENDİREREK İLERDE DOĞABİLECEK KALÇA ÇIKIĞI VE RAŞİTİZM GİBİ EKLEM HASTALIKLARINA ÖNCEDEN ÖNLEM ALIR. BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİREREK GENÇLİK HASTALIĞINA YAKALANMA RİSKİNİ AZALTIR. EKLEMLERİ GÜÇLENDİREREK HAREKET KABİLİYETİNİ ARTIRIR. DÜZENLİ KULLANIMLARDA 2 \ 4 HAFTA İÇİNDE GÖZLE GÖRÜNÜR DEĞİŞİM VE GELİŞİM SAĞLAR. CollagenFlex İN İÇİNDE BULUNAN GLUKOZAMİN VE MSN SAYESİNDE YAŞLI KÖPEKLERİMİZİN DAHA RAHAT VE AĞRISIZ BİR ŞEKİLDE HAREKET ETTİKLERİ GÖZLEMLENMİŞTİR. HAMİLE VE EMZİREN KÖPEKLERİMİZDE SÜT KALİTESİNE VE YAVRU GELİŞİMİNE CİDDİ ANLAMDA KATKI SAĞLAMAKTADIR. AÇIK YARASI OLAN VEYA KIRIK TEDAVİSİ OLAN KÖPEKLERİMİZİN DAHA ÇABUK İYİLEŞİP SAĞLIĞINA KAVUŞTUKLARI GÖZLEMLENMİŞTİR.
Geri Bildirim Ver