Collezione Orien Energy Edp 100 ml Erkek Parfüm 8699863458015

159,99 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
1.500 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199 TL185 TL
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
283,02 TL268 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Collezione Orien Energy Edp 100 ml Erkek Parfüm 8699863458015

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kazançlı Marketim Satıcı Ünvanı: FATİH KASAP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6272531051200015 Vergi Kimlik Numarası: 5270306249
    Bu ürün Kazançlı Marketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üst notalar:Limon, bergamot, greyfurt Orta notalar: Armut yasemin, yeşil çay, zambakdip notalar:Misk

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Aromatik
Geri Bildirim Ver

Collezione Orien Energy Edp 100 ml Erkek Parfüm

Parfüm çeşitlerine günlük hayatta birçok alanda ihtiyaç duyulur. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan Collezione Orien Energy edp 100 ml erkek parfüm, büyük beğeni toplar. Aynı zamanda kokusuyla sizi iyi hissettiren bu ürün, sıklıkla tercih edilir. Kaliteyi kullanışlı özelliklerle buluşturan bu erkek parfümü, sizi her anlamda memnun eder. Ürün, sahip olduğu sağlam kapağı sayesinde uzun süre kullanım sağlar. Buna ek olarak şişedeki demir aparat ile defalarca sıkabilirsiniz. Edp parfüm türlerinden biri olarak betimlenir. Ek olarak 100 ml ve erkek parfümü olduğu için fazlasıyla rağbet görür. Aynı zamanda Orien Energy parfüm seçeneğini üstün kaliteli şişesi ve sizi etkileyecek olan kokusuyla uzun bir zaman diliminde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Zengin koku
  • Her cilt tipine uygun
  • Şeffaf siyah şişe

Collezione Orien Energy Edp 100 ml Erkek Parfüm Özellikleri

Collezione Orien Energy Edp 100 ml Erkek Parfüm Özellikleri

Kullanımı rahat ve pratik olan eşyalar, her zaman ön plana çıkar. Collezione parfüm erkek seçeneği ile ihtiyacınız olan her alanda istediğiniz gibi kullanım avantajına sahip olabilirsiniz. Sağlığa zarar vermeyen ve kimyasal madde içermeyen ürün sayesinde her yaştan insanların tercihi konumundadır. Collezione Orien Energy edp 100 ml erkek parfüm yorumları dikkate alındığında ürünün genel olarak taze bahar kokusuna sahip olduğu ifade edilir. Zengin koku çeşidine sahiptir. Örneğin; üst notaları limon, greyfurt ve bergamot içerirken, orta kısmı ise armut, yasemin, yeşil çay ve zambaktan oluşur. Buna ek olarak ise zemin kısmı miskten üretildiği için kalıcı bir koku yayar. Avantajlı boyutu ile sizi fazlasıyla memnun ederken bir yandan da kullanım esnasında ağır bir koku salgılamayarak herkesin favorileri arasında yerini alır.

Collezione Orien Energy Edp 100 ml Erkek Parfüm Avantajları

Collezione Orien Energy Edp 100 ml Erkek Parfüm Avantajları

Önemli akşam yemeklerinde veya iş görüşmelerinde kullanmak istediğiniz hem hafif kokulu hem de güzel kokulu bir parfüm arıyor olabilirsiniz. Bahar kokulu ve üstün kaliteli bu ürün, size uzun yıllar sonra bile ilk günkü kullanım avantajını sağlar. Elinize oturan ergonomik tasarımıyla kullandığınız süre boyunca rahatsızlık hissi oluşturmaz. Collezione Orien Energy edp 100 ml erkek parfüm kullananlara göre ürün hem çantada hem de ceket ceplerinde taşınan avantajlı boyutu ile kolayca seyahat ettirilebilir. Ek olarak bitkiler ve meyve yapraklarından üretildiği için sağlığınızı da tehdit etmez. Bahar kokusunun yanı sıra tropikal olmasıyla da bu parfüm oldukça beğeni toplar. Orien Energy parfüm erkek seçeneği, içerdiği farklı kokulara ek olarak sıkılan kokunun uzun süre tende ve vücutta kaldığı için çok fazla tercih edilir.

Collezione Orien Energy Edp 100 ml Erkek Parfüm Fiyatları

Collezione Orien Energy Edp 100 ml Erkek Parfüm Fiyatları

Collezione Orien Energy edp 100 ml erkek parfüm fiyatı belirlenirken ürünün sahip olduğu tüm özellikler göz önüne alınır. Bu ürün, içerdiği bitkiler ile taze bahar kokusu içerirken bir yandan da içerdiği tropikal meyve kokularıyla erkeklerin favorisi konumundadır. Ayrıyeten parfüm şişesinin geri dönüştürülebilir veya kırılmaz olması da fazlasıyla ilgi görür. Camına ek olarak siyah şişesi sayesinde ne kadar kaldığının takip edilebiliyor olması, müşteriler için bir avantajdır. Kullandıktan sonra bayatlamaz, kalıcılığını yitirmez veya bozulmaz. Beyaz kıyafetlerde sarı görünümü engelleyen ürün, siyah kıyafetler üzerinde de leke yapmayan bir yapıya sahiptir. Bu sayede gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Şık ve estetik duran parfüm şişesine Trendyol vasıtasıyla ulaşabilirsiniz. Uygun fiyat ve indirim avantajlarıyla Collezione Orien Energy edp 100 ml erkek parfüm satın alabilirsiniz.