Color One Hair Powder Saç Topiği Set Koyu Kahve(dark Brown) 25 Gr+100 ml

190 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Color One Hair Powder Saç Topiği Set Koyu Kahve(dark Brown) 25 Gr+100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EksenKozmetik Satıcı Ünvanı: ANKARA EKSEN KOZMETİK GIDA İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069044936000012 Vergi Kimlik Numarası: 0690449360
    Bu ürün EksenKozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nasıl kullanılır? Colorone saç fiberi’nin kullanımı inanılmaz kolaydır. Saçınızı yıkayın, kurulayın ve saçlarınızın nemli kalmamasına dikkat edin. Incelmiş saç derisi üzerine colorone saç fiberini deriniz görünmeyene kadar serpiştirin. Lifleri yayabilmek için şişeyi sallayabilirsiniz. Daha iyi yayılması için elinizle liflere hafifçe vurun. Colorone mucize saç telleri deriye inmeye başladıkça saçsız bölgeyi çok hızlı bir şekilde örter. Saçınızdaki değişime çok şaşıracaksınız. Maximum etki için colorone sabitleştirici spreyi sıkmayı unutmayın. Keratin lifin en iyi şekilde sabitlenebilmesi için özel olarak üretilmiştir. Sabitleştirici sprey kalıcılığı arttırarark saçlarınızın daha da parlak görünmesini sağlar. Bu kadar basit, ama çok etkili. Daha doğal görünmesi için lifleri saç çizgilerine kadar uygulayın. Birkaç dakika içinde tüm süreci bitirip hazır olacaksınız. Colorone saç fiberi’ni günlük hazırlanma rutininize dahil etmek inanılmaz basittir. En iyi yanı, dolgun saçlarınızla güne her zaman gülümseyerek başlarsınız.Colorone saç fiberi
  • saç dökülmesine neden olan radyasyon da dahil olmak üzere kemoterapi tedavisi gören, saç dökülmesi için ilaç kullanamayan insanlar için, doğal, organik ve zararsız bir üründür.

Ürün Özellikleri

  • Form Pudra
  • Renk Beyaz
  • Kalıcılık Geçici
Geri Bildirim Ver