Colorado Dijital Sıcaklık Göstergeli Termos Yazısız Düz Beyaz 500ml

289 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.000 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Colorado Dijital Sıcaklık Göstergeli Termos Yazısız Düz Beyaz 500ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONAY Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ONAY MOB ZÜCDAY TÜK MAD TEL KOZİNŞ GID TİC LTD ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hakkari Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0624041613100031 Vergi Kimlik Numarası: 6240416131
    Bu ürün ONAY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Colorado dokunmatik led göstergeli,çift katmanlı 304 kalite paslanmaz çelik termos ile içeceklerinizi hep istediğiniz sıcaklıkta yudumlayabilirsiniz.led ışıklı göstergesi sayesinde termosunuzdaki içeceğin sıcaklığını kontrol edebilirsiniz.paslanmaz çelik filtresi ile çay demlemenin keyfini heryerde çıkartın.çay yapraklarını termosun içersine bırakın ve termosun ağzındaki filtre ile içeceğinizi süzerek bardağınıza koyun.şık ve zarif tasarımı ile sporda,parkta,sahilde,ofiste,kampta ve daha birçok aktivitede yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 0,50 L
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Beyaz
  • Yalıtım Süresi 24 saat
  • Tip Isı Yalıtımı
  • Model İçecek
Geri Bildirim Ver

Colorado Beyaz Dijital Sıcaklık Göstergeli Termos Ürünleri Trendyol'da!

İçeceklerin ısısını koruma olanağı veren termoslar size her yerde eşlik eder. Colorado beyaz 500 ml dijital sıcaklık göstergeli termos, söz konusu işlevi başarıyla yerine getirir. Uzun yalıtım süresiyle doğada geçirdiğiniz günlerde tercih edebileceğiniz bir ürün olur. İlgili ürün, son derece kullanışlı bir tasarıma sahiptir. Boyutu ve ağırlığı sayesinde çantanızda rahatlıkla taşınır. Dayanıklı materyallerden üretildiği için uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanılır. Söz konusu termosu gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Kapasite: 500 ml
  • Renk: Gri
  • Isı Yalıtım Süresi: 24 saat

Colorado Dijital Sıcaklık Göstergeli 500 ml Termosun Özellikleri

Colorado Dijital Sıcaklık Göstergeli 500 ml Termosun Özellikleri

Colorado beyaz 500 ml dijital sıcaklık göstergeli termos, tasarım detaylarıyla dikkat çeker. İnce ve uzun şekli sayesinde bulunduğu alanda oldukça az yer kaplar. Çantada, valizde ve araçların uygun bölümlerinde kolayca taşınır. Bu termosu yanınızda götürürken dökülme kaygısı yaşamanıza gerek kalmaz. Sızdırma yapmayan bir kapağı olduğu için daima güvenle kullanılır. Bahsi geçen kapakta içeceğin sıcaklığını takip edebileceğiniz bir dijital gösterge bulunur. Bu gösterge aracılığıyla sıcak ve soğuk içecekleri daima istediğiniz gibi tüketmeniz mümkün hâle gelir. Colorado beyaz 500 ml termos, farklı ortamlarda tercih edebileceğiniz bir üründür. Doğa kamplarında ve yürüyüşlerinde size eşlik eder. Ayrıca deniz kenarında içeceklerinizin gün boyu soğuk kalmasını sağlar. Gittiğiniz her yerde yanınızdan ayırmak istemediğiniz bir ürün olur. Colorado beyaz 500 ml dijital sıcaklık göstergeli termosu keyifle kullanabilirsiniz.

Colorado Dijital Sıcaklık Göstergeli 500 ml Termos Kaliteli midir?

Colorado Dijital Sıcaklık Göstergeli 500 ml Termos Kaliteli midir?

Colorado beyaz 500 ml dijital sıcaklık göstergeli termos, kullanıcıların kalite beklentisini karşılar. Söz konusu ürün paslanmaz çelikten üretilir. Sıvıya ve ısıya karşı dayanıklı olan yüzeyleri ilk günkü rengini korur. Korozyon oluşmayan yüzeyi sayesinde daima estetik bir görünüm sağlar. Bu termos, içeceklerde tat değişimine sebebiyet vermez. Uzun süre kapağı açılmadığında dahi içinde rahatsız edici bir koku oluşmaz. İstediğiniz zaman kullanabileceğiniz son derece sağlam bir üründür. Colorado beyaz 500 ml paslanmaz çelik termos, içeceklerin uzun süre istenilen ısıda kalmasını mümkün hâle getirir. Vakumlu çift katmanı sayesinde gün boyu kullanım için uygun koşulları sağlar. Hava almayan bir kapağa sahip olduğu için ısı yalıtımına daima devam eder. Söz konusu kapak siz istemediğiniz sürece açılmaz. Bu termosa doldurduğunuz içecekleri dilediğiniz zaman tüketebilirsiniz.

Colorado Dijital Sıcaklık Göstergeli 500 ml Termos Kullanışlı mı?

Colorado Dijital Sıcaklık Göstergeli 500 ml Termos Kullanışlı mı?

Colorado beyaz 500 ml dijital sıcaklık göstergeli termos, son derece kullanışlı bir üründür. Kolay açılıp kapanabilen bir kapağa sahiptir. Bu kapak termosun dışarıdan hava almasını ve sızdırmasını önler. Söz konusu kapakta bulunan LED ekran üzerinden içeceklerin ısısını kontrol edebilirsiniz. Colorado termos, 500 ml boyutu sayesinde dilediğiniz miktarda içecek tüketmenize olanak tanır. Kalabalık arkadaş grupları ve aileler için son derece uygundur. Doğada geçirdiğiniz günlerde sıcak veya soğuk içeceklerinizi keyifle yudumlama şansı verir. Colorado beyaz 500 ml dijital sıcaklık göstergeli termos, dış yüzeyine ısı iletmez. Bu sayede ilgili termosu her zaman güvenle kullanmak mümkün hâle gelir. İlgili termosu kullandıktan sonra kolayca yıkayabilirsiniz. Geniş ağız bölümü sayesinde yıkama sırasında konfor sağlar. Leke ve koku kalmayan yüzeyleri kolayca hijyenik hâle gelir. Dilerseniz Colorado beyaz 500 ml dijital sıcaklık göstergeli termos yorumlarını ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Ardından Trendyol üzerinden birkaç adımı daha izleyerek ilgili ürünü kısa sürede sipariş edebilirsiniz.