Columbia Peakfreak Nomad Waterproof Erkek Ayakkabı

6.227 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 43
Beden Tablosu
12
40
40,5
41
41,5
42,5
43
43,5
44
44,5
45
46
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
7.799,90 TL

Ürün Bilgileri

Columbia Peakfreak Nomad Waterproof Erkek Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pepito Satıcı Ünvanı: HASAN BÜYÜKTERZİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1950308481
    Bu ürün Pepito tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ZORLU ŞARTLARDA YÜKSEK PERFORMANS Maceradan maceraya koşarken koşullar her zaman istediğin gibi olmayabilir. Yağmurlu günlerdeki yürüyüşlerinde su geçirmez yapıya sahip bu ayakkabı, mükemmel yastıklama sağlayan orta tabanı ve güçlü zemin tutuşu ile maksimum konfor sunacak! Güçlü zemin tutuşu sağlayan Omni-Grip™ kauçuk taban
  • Uzun süreli konfor, üstün darbe emiş desteği ve yüksek enerji dönüşü için Techlite™ hafif orta taban
  • Su geçirmez file/deri üst yüzey
  • Omni-Tech ™ su geçirmez, nefes alabilir kumaş

Ürün Özellikleri

  • Kumaş Teknolojisi Su Geçirmez
  • Renk Siyah
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu

Yıkama Talimatları

  • type 4
Geri Bildirim Ver

Columbia Bm3924 Woodburn II Waterproof

Ayakkabılar kombinleri süsleyen önemli detaylardan biridir. Farklı mevsim şartlarına uygun olacak şekilde tasarlanmaları da müşteriler için avantaj sağlayan özellikler arasında yer alır. Columbia markasına ait olan ve rengi ile beğeni toplayan model gerek deri tabanlı olması gerekse kumaş yapısı bakımından kaliteli bulunur. BM3924-010 olarak sunulan model erkek müşteriler için özel olarak tasarlanır. Kalıbı ve üzerinde bulunan detayları ile kullanma isteği uyandırır. Woodburn II Columbia markasının öne çıkan modelleri arasında yer alır. Soğuk havaların kendini göstermesine bağlı olarak farklı kombinlerin içerisinde yerini almaya başlar. Özellikle spor parçalar ile birlikte kullanılarak gün boyunca rahat bir şekilde hareket edebilme imkanı sunar. Tasarım ve kumaş yapısı bakımından dikkatleri üzerine toplayan modeli siz de sipariş edebilir, kombinlerinizi rahatlıkla tamamlayabilirsiniz.

  • Su geçirmez
  • Kışlık tasarım
  • Deri tabanlı

Columbia Woodburn II Waterproof Avantajları

Columbia Woodburn II Waterproof Avantajları

Ayakkabılar farklı numaralar ile birlikte sunularak kişilerin kendilerine uygun olacak şekilde seçim yapmasını mümkün kılar. BM3924 kodu ile sunulan ürün, 40.5’tan 46’ya kadar numaralandırılarak kullanıma sunulur. Özellikle tam sayıların yanı sıra 0.5’lik farklılıklara sahip olan modeller de oldukça kullanışlı bulunur. Ayağı ile tamamen uyuşan ürünleri kullanmak isteyen kişilerin beklentilerini karşılar. Farklı ayak yapılarına kolaylıkla uyum sağlarken uzun ya da taraklı ayaklar için konforlu bir kullanımı mümkün kılar. Outdoor modeller arasında yer alan Columbia Woodburn II Waterproof koyu renk tonu sayesinde müşteriler tarafından pek çok kıyafet ile kullanıma uygun bulunur. Columbia Woodburn II sayesinde rahat kombinler oluşturabilme noktasında destek alabilir, tarzınızı yansıtabilirsiniz. Columbia Woodburn 2 model ayakkabı sayesinde hem hareket halindeyken hem de yolculuk yaparken kolaylık elde edebilirsiniz.

Columbia Woodburn II Waterproof Özellikleri

Columbia Woodburn II Waterproof Özellikleri

Kışlık ayakkabı modeli olarak bilinen Woodburn, günlük yaşamı kaliteli hale getirir. Bunun yanı sıra ayak sağlığı açısından da çeşitli avantajları beraberinde getirir. Yumuşak iç yapısının yanı sıra dayanıklı dış yapısı ürünlerin kullanım ömrünün uzamasını destekleyen özellikler arasında yer alır. Columbia BM3924 Woodburn II Waterproof kullananlar tarafından beğenilen ve tavsiye edilen ürün, deri tabanlıdır. Bununla birlikte su geçirmez yapısı sayesinde dikkatleri üzerine toplar. Rahatlığı beraberinde getiren bu kışlık ayakkabı sayesinde soğuk günleri kolaylıkla geçirebilirsiniz. Columbia BM3924 Woodburn II Waterproof yorum bölümü müşterilerin beğeni ifade eden paylaşımlarının bulunduğu kısımdır. Buradan hareketle merak ettiğiniz detaylara ve ürünü kullanışlı hale getiren özelliklere ulaşabilirsiniz. Ayrıca ayakkabıyı çeşitli bakış açıları doğrultusunda değerlendirmeye alabilirsiniz. Sonrasında Columbia BM3924 Woodburn II Waterproof satın alarak uzun yıllar boyunca yararlanabilirsiniz.

Columbia Woodburn II Waterproof Fiyatı

Columbia Woodburn II Waterproof Fiyatı

Bağcıklı ve kalın bir tasarıma sahip olan ayakkabılar soğuk ve yağışlı havalarda ayakları koruma altına alma kapasitesine sahiptir. Özellikle spor tarzdaki kıyafetler ile kullanılarak müşterilerin tarzını ortaya koymasına yardımcı olur. Bununla birlikte eşofmanlarla birlikte de kullanılabilir. Rahat ve oldukça şık kombinler elde edebilmek için ergonomik tasarımlı bu ayakkabıları tercih edebilirsiniz. Columbia BM3924 Woodburn II Waterproof arka ve ön kısmı ile dikkat çeker. Özenle tasarlanan her bir bölüm markanın yaptığı titiz çalışmaların eseridir. Sürekli olarak kullanıma uygun olan yapısı sayesinde gün boyunca ayaklarınızın rahat kalmasını sağlayabilirsiniz. Columbia BM3924 bağcıklı tasarımı sayesinde ayağı saracak şekilde ayarlanabilir. Rahat hareket edebilmek için bu önemli detaylardan biridir. BM3924-010 model kodu ile kolaylıkla bulunabilen bir üründür. Columbia BM3924 Woodburn II Waterproof fiyat kampanyalarıyla Trendyol’dan siparişinizi oluşturabilirsiniz.