Columbia Columbıa Csc01-004 Erkek Kol Saati

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Columbia Columbıa Csc01-004 Erkek Kol Saati

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TekSaat Satıcı Ünvanı: TEK SAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833051497700018 Vergi Kimlik Numarası: 8330514977
    Bu ürün TekSaat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kasa Çapı: 42 mm - Kasa Şekli: Yuvarlak - Kasa Materyali: Çelik - Kasa Rengi: Füme - Kordon Materyali: Kumaş - Kordon Rengi: Siyah- Kadran Rengi: Siyah - Kadran Işığı: Yok - Taş: Yok - Çalışma Şekli: Analog - Teknolojisi: Quartz - Takvim: Var - Kronometre: Yok - Alarm: Yok - Cam Özelliği: Mineral - Özellik: Pusula - Su Geçirmezlik: 5 ATM - Garanti Süresi: 2 yıl - Cinsiyet: Erkek

Ürün Özellikleri

  • Kasa Çapı 41-45 mm
  • Kordon Renk Siyah
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Columbia CSC01-004 Erkek Kol Saati

Columbia Csc01-004 erkek kol saati siyah oldukça ilgi çeken bir tasarıma sahiptir. Her yaştan erkek için uygun bir üründür. Sevdiklerinize hediye almak için de bu saati tercih edebilirsiniz. Kristal lensleri, siyah kordonu ve metalik detayları sayesinde ürün teknik olduğu gibi estetik açıdan da oldukça güzeldir. Kol saatleri günlük hayatımızda önemli bir yer kaplar. Hem şık hem de teknik açıdan birçok özelliğe sahip olan bir saati kullanmak da bu hayatımızda yer alan önemli bölümü daha da keyifli bir hale getirir. Tek bir saatle hem saati hem de tarihi takip edebilirsiniz. Dayanıklı yapısı ve camı sayesinde darbelere karşı da dayanıklıdır. Bileğinizi saran kasası ve çapı sayesinde etraftakilerin de dikkatini çekebilirsiniz.

  • Kasa çapı: 42 mm
  • Kasa şekli: Yuvarlak
  • Kasa materyali: Çelik

Columbia CSC01-004 Erkek Kol Saatinin Özellikleri Nelerdir?

Columbia CSC01-004 Erkek Kol Saatinin Özellikleri Nelerdir?

Columbia Csc01-004 erkek kol saati teknik açıdan oldukça donanımlıdır. Kullanımında da konfor sağlar. Saatin kasa çapı 42 milimetredir ve kasa tipi yuvarlaktır. Siyah metalle kaplı bu yuvarlak kasası modern bir görüntü oluşturur. Kasa materyali çeliktir ve oldukça sağlamdır. Darbelere karşı dayanıklı bir modeldir. Kasa rengi fümedir. Kordon materyali kumaştır. Kordon rengi de siyahtır. Siyah ve gri renklerinin uyumlarını doğrudan yansıtan bu model estetik açıdan da oldukça tercih edilir. Kordon ve kadran rengi siyahtır. Analog şekilde çalışma sistemi mevcuttur. Quartz teknolojisine sahip bu ürün performans açısından da beğeni toplar. Columbia Csc01-004 erkek kol saati siyah sayesinde hem saati hem de takvimi takip edebilirsiniz. Columbia Csc01-004 erkek kol saati siyah 42 mm mineral cam tipi saati daha da dayanıklı hale getirir.

Columbia CSC01-004 Siyah 5 Atm Kol Saatinin Avantajları Nelerdir?

Columbia CSC01-004 Siyah 5 Atm Kol Saatinin Avantajları Nelerdir?

Columbia Csc01-004 erkek kol saati siyah hem teknik hem de estetik açıdan yeni nesil teknolojiyle hazırlanır. Yuvarlak bir kasaya sahiptir. Ana ekranında saati gösteren gri renkte akrep ve yelkovan bulunur. Tasarım olarak oldukça ilgi çeker ve sayılar oldukça belirgin bir şekilde ekrana yerleştirilir. Dönen pusulası sayesinde ekran üzerinde yer alan tarihi değiştirebilirsiniz ve tarih bölmesinden de her gün hangi günde olduğunuzu takip edebilirsiniz. Camı mineralle güçlendirilir. Mineral güçlü camı ve kristal lensleri sayesinde dayanıklılık açısından oldukça tercih edilir. Su geçirmez özelliği sayesinde de elinizi yıkarken bile saatinizi çıkarmadan rahatlıkla kullanmaya devam edebilirsiniz. Columbia Csc01-004 erkek kol saati siyah 5 atm quartz sistemi sayesinde de modern teknoloji ve tasarımın keyfini sürebilirsiniz.

Columbia CSC01-004 42 mm Kol Saati Hangi Ortamlarda Kullanılır?

Columbia CSC01-004 42 mm Kol Saati Hangi Ortamlarda Kullanılır?

Columbia Csc01-004 erkek kol saati tüm kıyafet tiplerinizle uyumludur. Tüm kombinlerinizi karanlık ışığıyla aydınlatır. Siyah ve grinin vazgeçilmez uyumu hem şık hem de spor kombinlerinizle uyum sağlar. İş görüşmelerinizde blazer ceket ve gömleklerinizle uyum sağlarken daha spor kombinlerinizde de oldukça iyi bir bütünlük oluşturur. Siyah kadranı ve kordonu gününüzün her anında size eşlik eder. Eğer siyah sizin de gözde renkleriniz arasındaysa bu ürünü tercih edebilir ve meraklı gözlerle karşılaşmaya hazır olabilirsiniz. Columbia Csc01-004 erkek kol saati siyah yorumlarını inceleyebilir ve şıklığınıza şıklık katacak ve size farklı bir tarz kazandıracak bu ürün hakkında detaylı bilgiye erişebilirsiniz. Columbia Csc01-004 erkek kol saati siyah fiyatı da oldukça uygundur. Ürünü Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.