Columbia Crestwood Waterproof

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 41
Beden Tablosu
40
40,5
41
41,5
42,5
43
43,5
44
44,5
45
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
7.199,90 TL5.759,92 TL
Kargo Bedava
5.949,99 TL
Kargo Bedava
6.300 TL
Kargo Bedava
6.899 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Columbia Crestwood Waterproof

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eforgin Satıcı Ünvanı: CELALETTİN ÇETİNKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1116818688800017 Vergi Kimlik Numarası: 2460000049
    Bu ürün eforgin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KIŞIN AYAĞINIZI SICAK TUTACAK SU GEÇİRMEZ OLDUKÇA HAFİF RAHAT KIŞLIK ERKEK AYAKKABI

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Tekstil
  • Kumaş Teknolojisi Su Geçirmez
  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Kullanım Alanı Outdoor
  • Renk Gri
  • Taban Kauçuk
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Dolgu Topuklu

Yıkama Talimatları

  • type 4
Geri Bildirim Ver

Columbia BM5372-053 Crestwood Waterproof

Columbia Crestwood BM5372 waterproof erkek ayakkabı, son derece şık ve kullanışlıdır. Özel olarak tasarlanan bu ürün, kullanıcıların bir ayakkabıdan alabilecekleri üst düzey konforu sağlamayı amaçlar. Tasarım ve malzeme bakımından son derece kaliteli olan Columbia Crestwood BM5372 waterproof erkek ayakkabının beden aralığı da geniştir. Bu sayede farklı ayak büyüklüklerine sahip olan kişiler, bu ürünü satın alabilirler. Omni-Tech özelliği sayesinde su geçirmeyen ürünle yağmurlu günlerde özgürce dolaşabilirsiniz. Columbia Crestwood BM5372 waterproof erkek ayakkabının fiyatı da ürünün üstün özellikleriyle doğru orantılıdır. Söz konusu ürünün öne çıkan bazı özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Kullanım Alanı: Outdoor
  • Bağcıklı
  • Dış Malzeme: Tekstil

Columbia Crestwood Erkek Ayakkabının Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Columbia Crestwood Erkek Ayakkabının Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Columbia Crestwood waterproof bağcıklı erkek ayakkabı, kullanıcıların rahat bir giyim deneyimi yaşamasını sağlamak amacıyla tasarlanan özelliklere sahiptir. Geniş beden aralığı sayesinde ürün, neredeyse herkes tarafından giyilebilir. Bir hayli şık bir görünüme sahip olan bu ayakkabının rengi, gri ağırlıklıdır. Bu rengi tamamlayan dış taban ise siyahtır. Ayakkabının bağcıkları siyah ve turuncu karışımıdır. Columbia Crestwood BM5372 waterproof kauçuk erkek ayakkabı, sportif bir tasarıma sahiptir. Ürünün üst yüzeyi; deri, file ve dokuma kumaş karışımıdır. Ürünün üst kısmının deri oranı %58, geri dönüşümlü polyester %17’dir. Söz konusu ayakkabının iç kısmı, %100 polyesterdir. Ürünün tabanı ise tamamen kauçuk malzemeden oluşur. Columbia Crestwood waterproof bağcıklı erkek ayakkabı, kışın ayağınızı sıcacık tutacak şekilde önden tamamen kapalıdır. Ürünün arka kısmında bulunan tutma yeri, ayakkabıyı kolayca giymenize olanak tanır.

Columbia Crestwood Waterproof Erkek Ayakkabı Temizliği Nasıldır?

Columbia Crestwood Waterproof Erkek Ayakkabı Temizliği Nasıldır?

Columbia Crestwood BM5372 waterproof erkek ayakkabının dış yüzeyi deri ve polyester olduğu için ürünün dikkatli bir şekilde temizlenmesi önem arz eder. Sert olmayan bir fırça veya bezle ürünün üzerindeki tozları temizleyebilirsiniz. Eğer ayakkabıda lekeler oluştuysa sabunlu su kullanabilirsiniz. Columbia Crestwood BM5372 waterproof erkek ayakkabının çamaşır makinesinde temizlenmesi tavsiye edilmez. Söz konusu ürünün deri ve polyester karışımı olan dış yüzeyinin zarar görmemesi için ayakkabının bu ortamda temizlenmemesi gerekir. Ürünün bağcıklarını da temizleyebilirsiniz. Bağcıkların sabunlu suda bekletilmesi kirlerin etkili bir şekilde temizlenmesine olanak tanır. Columbia Crestwood BM5372 waterproof erkek ayakkabının temizleme işleminden sonra giyilmeden önce kurutulması önemlidir.

Columbia Crestwood Bm5372 Waterproof Erkek Ayakkabı Konforlu mudur?

Columbia Crestwood Bm5372 Waterproof Erkek Ayakkabı Konforlu mudur?

Ayak anatomisine uygun olarak tasarlanan Columbia Crestwood waterproof, son derece konforludur. Bu ürün, kullanıcıların yürürken üst düzey rahatlık hissetmesi için üretilmiş bir ayakkabıdır. Ürünün güçlü zemin tutuşu sağlayan Omni-Grip kauçuk tabanı vardır. Ayakkabının Techlite hafif orta tabanı, saatlerce yürüdükten sonra dahi rahat hissetmenizi sağlar. Bu tür taban aynı zamanda üstün darbe emiş desteğine ve yüksek enerji dönüşümüne sahiptir. Columbia Crestwood BM5372 waterproof erkek ayakkabı, tüm bu özellikleri sayesinde özgürce hareket etmenize imkân tanır. Ayakkabı giymiyormuş ve rahatsız edici olmayan bir zeminle temas ediyormuş hissi yaratan ürün sayesinde saatlerce yürüyebilir veya koşabilirsiniz. Söz konusu ayakkabı, özellikle yürüyüşü ve dışarıda vakit geçirmeyi seven kişiler için idealdir. Ürünü satın almadan önce Columbia Crestwood BM5372 waterproof erkek ayakkabı yorumlarını okuyabilirsiniz. Bu sayede söz konusu ayakkabıyı sizden daha önce kullanmış olan kişilerin deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Daha sonra hem şıklığı hem de kalitesiyle öne çıkan bu ürünü Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.