Columbia Kadın Siyah Kadın Outdoor Ayakkabı 1800311010-010

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 40
Beden Tablosu
36
36,5
37
37,5
38
38,5
39
39,5
40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
5.889,92 TL
Kargo Bedava
5.899,92 TL
Kargo Bedava
7.500 TL

Ürün Bilgileri

Columbia Kadın Siyah Kadın Outdoor Ayakkabı 1800311010-010

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Columbia Satıcı Ünvanı: CON-TEKS İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211006170700016 Vergi Kimlik Numarası: 2110061707
    Bu ürün Columbia tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu gerçek anlamda çok yönlü patika botu, hafifliği, suya dayanıklı, yalıtımı ve üstün yastıklama özelliği ile size kilometrelerce eşlik edecek. Omni Tech Omni Tech Columbia’nın ilk su geçirmez nefes alabilir teknolojisidir. Bizim tescilli teknolojimiz olan Omni Tech, mikro delikli membranı sayesinde sıcak hava ve nemin dışarı atılmasına yardımcı olurken, dışarıdan da soğuk havanın içeri girmesini engeller. Mikro delikli membran sayesinde nihai tüketici için maksimum konfor sağlar Omni Tech. Techlite Bu özel olarak formüle edilmiş malzeme darbe emici desteği ile istikrarı ve ayağı korumayı sağlar, böylece rahat bir şekilde uzun mesafeler gidebilirsiniz. Tech-Lite teknolojisi trail, running, multisport ve hiking ayakkabıları için kullanılmıştır. Tech-lite köpükleri hafiften daha da hafif performans için yenilendi. Hafiflik çeşitli aktivitelerde daha özellikli, konforlu, fit, destekli, korumalı performans sağlar. Omni Grip Omni-Grip® dış tabanları arazi tipine bakmadan kullanıcılara ihtiyaç duydukları zemine tutunma özelliğini sunar. Farklı Omni-Grip® sınıfları şöyledir: PATİKA: Çok yönlü taban alanlarıyla tırmanmayı mümkün kılarken ileri tutunma alanı hızı arttırır. KIŞ (Kar): Yoğun kar ve buz alanlarında kompakt bir taban alanından, yumuşak ve toz halindeki kar koşullarında açık bir delme alanından faydalanır. YÜRÜYÜŞ: İleri tutunma alanı gevşek durumdaki topraklara tutunur ve çevresel sağlamlık alanı ağırlıkla yapılan yürüyüşlerde daha sağlam adım atılmasını sağlar. SU: Kalıplı “siped” alan (suyun ayakkabı tabanından atılmasına yardımcı olan küçük kesikler dâhil) ıslak yüzeylerde üstün bir yüzeye tutunma performansı verirken çevre kuru yüzey alanı sağlam zeminlere tutunmanızı kolaylaştırır.

Ürün Özellikleri

  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Kullanım Alanı Outdoor
  • Renk Siyah

Yıkama Talimatları

  • Type4
Geri Bildirim Ver