Comfy Yaylı Ayakkabı Kalıbı

57 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %10 İndirim
250 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
59,90 TL
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
69,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Comfy Yaylı Ayakkabı Kalıbı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜLER Satıcı Ünvanı: VEYSEL GÜLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3292663274400001 Vergi Kimlik Numarası: 4190079456
    Bu ürün GÜLER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yaylı ayakkabı kalıbı giymediğiniz ayakkabıları muhafaza ederken ayakkabı ezilmemesi ve deforme olmaması için kullanılır.
  • 39 - 44 arası bütün numaralara uygundur.
  • Ayakkabı genişletici özelliği yoktur.
Geri Bildirim Ver

Comfy Yaylı Ayakkabı Kalıbı Kalip01

Pratik ve işlevsel araçlar günlük hayatta işlerinizi rahat şekilde halletmenizi sağlar. Comfy yaylı ayakkabı kalıbı bu pratik araçlardan biridir. Ayakkabıların formunun bozulmadan muhafaza edilmesinde önemli bir araç olan bu alet sayesinde koruma sağlayabilirsiniz. Bu koruma sayesinde ayakkabılarınızı tekrar kullanırken problem yaşamazsınız. Ürünün yaylı yapıda olması her boyuttaki ayakkabı ile rahat uyum sağlamasına yardımcı olur. Bu sayede kullanım alanınız artar. Ürün, 39-44 arası tüm numaralar ile kullanılabilir. Genişletici özelliğe sahip olmayan bu araç sayesinde numara değişimi sorunu yaşamazsınız. Kullanmadığınız eşyaları saklarken formlarının bozulmasını istemezseniz bu tarz araçlardan faydalanmanız avantaj sağlar. Eşyalarınızın formunun korunması tekrar kullanacağınız zaman size yarar sağlar. Siz de Comfy markasının günlük hayatı kolaylaştıran bu pratik modelini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

  • Kullanışlı özel tasarım
  • Genişletme yapmayan yapı
  • Kolaylık sağlar

Kullanışlı Yapısıyla Comfy Yaylı Ayakkabı Kalıbı

Kullanışlı Yapısıyla Comfy Yaylı Ayakkabı Kalıbı

Sahip olunan bazı eşyalar her zaman kullanılmaz. Dönemsel olarak kullandığınız eşyaları saklamanız ve sağlıklı koşullarda muhafaza etmeniz gerekir. Düzgün bir şekilde muhafaza edemediğiniz eşyaları tekrar kullanırken bazı problemler yaşayabilirsiniz. Comfy ayakkabı kalıbı sağlıklı muhafaza konusunda sizi destekleyen kullanışlı bir parçadır. Bu ürün sayesinde farklı mevsimlerde kullandığınız ayakkabıları deforme olmadan ve formunda bozulma meydana gelmeden saklayabilirsiniz. Kullanımı oldukça rahat ve kolay olan bu ürün sayesinde doğru bir muhafaza işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Ürünün uzunluğu 35 cm olduğu için kullanışlı yaylı bir yapıya sahiptir. Bu sayede farklı numaralar ile kullanılma imkanına sahiptir. Comfy markasının bu pratik ürününün farklı numaralarla kullanılması size avantaj sağlar. Siz de kullanımı oldukça kolay olan bu işlevsel ve avantajlı ürüne ulaşarak depolama işlemlerinizi daha sağlıklı hale getirebilirsiniz.

Pratiklik Sağlayan Comfy Yaylı Ayakkabı Kalıbı

Pratiklik Sağlayan Comfy Yaylı Ayakkabı Kalıbı

Pratik kullanımı olan araçlar günlük hayatta rahatlıkla kullanılabilir. Comfy markasının yaylı ayakkabı kalıbı oldukça pratik bir kullanıma sahiptir. Herkesin rahatlıkla kullanabileceği bu ürün, yaylı yapısı ve işlevselliği ile dikkat çeker. Ayakkabılarınızın şeklinin ve tasarımının zarar görmesini bu ürün sayesinde engellemeniz mümkün olur. Özellikle mevsim geçişlerinde kullanmadığınız eşyalarınızı doğru bir şekilde saklamak önem taşır. Bu kaliteli ve pratik kullanımlı ürün sayesinde ayakkabılarınızı muhafaza etmeniz oldukça kolaylaşır. Kaliteli plastikten üretilen bu araç ileri ve geri işleve sahiptir. Ürün kalıp genişletmek amaçlı kullanılmaz sadece sağlıklı ve doğru muhafazaya yardımcı olur. Sağlam ve iş görür yapısıyla müşteriler üründen verim alırlar. Dayanıklı yapısı ve kullanışlılığı ile dikkat çeken bu ürün, hayatınızı kolaylaştırır. Siz de Comfy markasının bu ürünüyle ayakkabılarınızı daha düzgün bir şekilde muhafaza edebilirsiniz.

İndirimli Fiyatlarla Comfy Yaylı Ayakkabı Kalıbı

İndirimli Fiyatlarla Comfy Yaylı Ayakkabı Kalıbı

Ayakkabıların hepsi mevsim ve şartlara bağlı olarak kullanılmayabilir. Ayakkabılarınızın düzgün saklanması tekrar kullanırken aynı forma ve kaliteye ulaşmanızı sağlar. Bu yüzden muhafaza etme ve saklama koşullarına dikkat etmeniz önemlidir. Özellikle ayakkabıların özensiz saklanması form bozulmalarına sebep olabilir. Bu yüzden Comfy yaylı ayakkabı kalıbı kullanmak sizin için yararlı olabilir. Comfy yaylı ayakkabı kalıbı yorumlarına ulaşarak müşteri deneyimlerine erişebilirsiniz. Yorumlar aracılığı ile ürünün kullanımı, kalitesi ve özellikleri hakkında daha fazla bilgiye ulaşmanız mümkün olur. Bu sayede ürünü alırken aklınıza takılan sorulara daha rahat çözüm bulmanız kolaylaşır. Comfy yaylı ayakkabı kalıbı fiyatı ürünün sunduğu yararlar sebebiyle merak edilir. Trendyol sayesinde kullanışlı ve pratik olan bu ürüne rahatlıkla ulaşmanız mümkündür. Kampanya ve fırsatları takip ederek Comfy yaylı ayakkabı kalıbına indirimli fiyatlarla ulaşarak ürünün sunduğu fırsatlardan siz de yararlanabilirsiniz.