Comix Kapaksız Sekreterlik Ahşap A5 A755

79 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  79 TL
%5 indirim
2 x  75,05 TL
150,10 TL
%6 indirim
3 x  74,26 TL
222,78 TL
%7 indirim
4 x  73,47 TL
293,88 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Comix Kapaksız Sekreterlik Ahşap A5 A755

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ofigram Satıcı Ünvanı: ASLI AGİNLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0080480716
    Bu ürün Ofigram tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Comix Kapaksız Sekreterlik
  • Ahşap A5 Ahşap Sekreterlik
  • Kıstırma kısmı çelik
  • Dayanıklı malzemeden üretilmiştir.
  • Perçinli sabitlenmistir.
  • Köşeleri keskin olmasın diye hassas kesilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Dosya Tipi Sunum
  • Klasör Formu Plastik
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

Comix Kapaksız Sekreterlik Ahşap A5 A755

Ofislerde, sunumlarda, imza gibi aciliyet gerektiren işlemlerde ve toplantılarda kullanılan kağıt ve evrakların toplu ve düzenli olması gerekir. Comix kapaksız sekreterlik ahşap A5, defter taşımak istemeyen, istediği miktarda kağıt ile düzenli not almak isteyen müşteriler için kullanışlı bir üründür. Yazı yazmakla beraber taslak oluşturma, kara kalem çizimi gibi alanlarda da kullanılabilir. Not almayı kolaylaştırmakla beraber ürünün pürüzsüz ve ahşap yüzeyi notların yıpranmadan muhafaza edilmesine de olanak sağlar. Hafif ve sert olması ürünü kolay taşınabilir ve kullanışlı kılar. A5 evraklarınızı gönül rahatlığıyla saklayabileceğiniz bu sekreterlik, bulunduğu alanda az yer kaplamasıyla beraber müşterilere büyük kolaylık sağlar. Ürünün zarif, sade ve şık yapısı bulunduğu ortamda uyumlu ve hoş bir görünüm oluşturur.

  • İnce ve hafif malzeme
  • Sert ve dayanıklı yapı
  • Kolay kavranabilir sıkıştırma klipsi

Comix Kapaksız Sekreterlik Özellikleri

Comix Kapaksız Sekreterlik Özellikleri

Sekreterlik ahşaplar bulunduğunuz ortamda masa vb. destekleyici ürünlerin olmadığı yerde kolaylıkla yazı yazabilmenize olanak sağlar. Ayrıca pürüzsüz yüzey tasarımı ve kolay kavranabilir sıkıştırma klipsiyle beraber kağıtlarınızın toplu bir şekilde muhafaza edilmesine yardımcı olur. Ürün kapaksız yapıya sahiptir, ahşap ve metal sıkıştırma klipsinden oluşur. Malzemenin ahşap yapıya sahip olması ürünü çevre koşullarında deformasyona ve darbelere karşı dayanıklı, uzun ömürlü kılar. Sekreterlik ahşabı istediğiniz gibi muhafaza edebilir, belgelerinizi toplu halde bir arada tutarak düzen içinde olmasını sağlayabilirsiniz. Comix kapaksız sekreterlik ahşap A5 A755 ile A5 ve daha küçük ebatlardaki belgelerinizi yıpranmadan gönül rahatlığıyla taşıyabilir, rahatlıkla saklayabilirsiniz. Ayrıca ahşabın pürüzsüz yüzeyi kalem izleri ve diğer lekelere karşı temizlenebilir özelliğe sahiptir. İnce, zarif profili ve hafif yapısı ile evrak ve sırt çantalarında kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

Hayat Kolaylaştıran Sekreterlik Ahşap

Hayat Kolaylaştıran Sekreterlik Ahşap

Evde, ofiste, okulda ya da ihtiyaç duyduğunuz diğer alanlarda istediğiniz kağıt üzerinde rahatlıkla not almanıza olanak sağlayan Comix kapaksız sekreterlik hafif ve sert bir yapıya sahiptir. Sekreterliğin sıkıştırma klips kısmı kağıtların ahşap kısmına kolaylıkla tutunmasını sağlar. Böylece ahşap üzerinde yazı yazılabilmesi için konforlu bir ortam oluşturulur. Kolay taşınabilir yapıya sahiptir, zarif yapılı yüzeyi ile çantalarda ve torbalarda kolaylıkla muhafaza edilir. Ürünün malzeme yapısının kenar kısımlarında özenle oluşturulmuş kıvrımlar ürünün diğer eşyalara zarar vermesini önleyecek şekilde özel olarak tasarlanır. Masanızı dağınıklıktan kurtarmakla beraber önemli belgelerinizi düzenli bir şekilde sınıflandırabilir, çalışma alanınızda daha ferah bir atmosfer oluşturabilirsiniz. Dilerseniz sekreterlik ahşabı masa üstünde dikey bir şekilde pano olarak da kullanabilirsiniz. Ürün modelinin sade ve şık tasarımı ile kullandığınız alanda hoş ve zarif bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Cazip Comix Kapaksız Sekreterlik Ahşap A5 Fiyatları

Cazip Comix Kapaksız Sekreterlik Ahşap A5 Fiyatları

Comix sekreterliğin a5 a755 ürün modelini uygun fiyatlarla kolaylıkla bulabilirsiniz. Ürünün özellikleri kısmından ürünün malzeme yapısını ve ebat ölçüsünü inceleyebilir, kendinize uygun olan ürünü seçebilirsiniz. Ayrıca ürünün fiyatı, ürünün boyutu, tasarımı, ebatı, malzeme yapısı gibi kriterlere bağlı olarak belirlenir. Yapılan hesaplar sonucunda ürün, müşterilerilere uygun bir şekilde sunulur. Ayrıca diğer müşterilerin değerlendirmeleri ve yorumları ürün hakkında fikir edinmenize yardımcı olur. Ürünü edindikten sonra değerlendirme ve yorumlarınızla beraber ürün hakkında fikrinizi belirtebilir, diğer müşteri adaylarına ürün seçimi hakkında yardımcı olabilirsiniz. Belirli dönemlerde yapılan indirimler ile comix kapaksız sekreterlik ahşap A5 fiyatlarına daha cazip ve uygun bir şekilde erişebilirsiniz. Bu sayede avantajlı bir şekilde alışverişinizi yapabilir, fırsatlardan kolaylıkla yararlanabilirsiniz. Trendyol’dan hızlı ve güvenli bir şekilde alışverişinizi bütçenize uygun bir şekilde rahatlıkla tamamlayabilirsiniz.