Contigo Gizmo Flip Tek El Bas İç Emzikli Çocuk Su Matarası Dino 420ml

799 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Contigo Gizmo Flip Tek El Bas İç Emzikli Çocuk Su Matarası Dino 420ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MR MARKA Satıcı Ünvanı: HAUSTEK ELEKTRİKLİ ALETLER SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0459029317800019 Vergi Kimlik Numarası: 4590293178
    Bu ürün MR MARKA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Contigo Gizmo Flip Tritan Çocuk Suluk 420 mlContigo Gizmo Flip serisi suluk, içerdiği teknolojik mekanizma ve tasarımı ile suluktan beklentiniz olabilecek tüm özelliklere sahiptir.Çocuk suluk gizmo, minik parmakların güvenle kullanmaları için tasarlanmıştır.Contigo suluklar, %100 Tritan (Doğada cama en yakın malzeme) BPA içermeyen malzemeden üretilmiştir. Bu sayede sağlıklı ve dayanıklıdır. Dökülmeye ve sızdırmaya karşı patentli Autospout düğmesi sayesinde tek dokunuşla ağızlığı çıkarabilirsiniz. Çocukların, hareketli geçen günleri boyunca, okulda, evde, arabada güvenle kullanmaları için tasarlanmıştır. Ergonomik, yumuşak tutma kolu çıkarılabilir pipet, ve darbelere karşı dayanıklı olarak tasarlanmıştır. Contigo Gizmo Flip 420ml çantanızda güvenli taşıma imkânı sunar.Yumuşak tutma ve tek elle gizli ağızlığı açıp içme ayrıcalığı tanır.Bulaşık makinasında yıkanabilir kapak. (gövdenin elde yıkanması tavsiye edilir)Kolay temizlenir leke tutmaz yüzey.Estetik eğlenceli tasarım.Çıkarılabilir pipet.Darbelere karşı dayanıklıdır.TEKNİK ÖZELLİKLER Malzeme: Tritan, BPA İçermez, Koku ve leke tutmazKapasite:420 mlBoyut:9,8 x 7,5 x 17,5 (yaklaşık)Ağırlık:140 gr (yaklaşık) ÜRÜN ÖZELLİKLERİSAYDAM TRİTAN DIŞ YÜZEYContigo suluk, tritan malzemeden üretilmişti ve BPA İçermez bu sayede içeceklerinizi güvenle tüketme imkânı sağlar.PATENTLİ SIZDIRMAZ KAPAK TEKNOLOJİSİContigo gizmo, tüm koşullarda sızdırma ve dökülmeye karşı, patentli kapak mekanizmasına sahiptir. AUTOPOUT teknoloji mekanizması ile tek el bas-iç kolaylığı sunarken sızdırma ve dökülmeyi sıfıra indirmiştir. GARANTİSize “Keyifli Alışveriş” deneyimini yaşatabilmek amacıyla satın aldığınız ürünlerle ilgili herhangi bir memnuniyetsizlik yaşamanız durumunda, belirtilen koşullar çerçevesinde değişim ve iadeleriniz gerçekleştirilecektir. Sipariş değişim/iade işleminizi, sipariş adımlarından herhangi birinde ya da siparişinizi verdikten ve ödemesi yapıldıktan sonra siparişinizi "Sipariş Takibi" menüsü üzerinden takip edebilirsiniz. 0532 483 98 76 numaralı Müşteri Hizmetleri'ni arayarak görüş, soru ve önerilerinizi iletebilirsiniz. Yazmak isterseniz [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşabilirsin.CONTIGO HAKKINDAContigo® Amerika merkezli bir termos, mug, tritan su şişesi,suluk, shaker üreticisidir. “Keşke akmayan ve dökülmeyen bir mug olsa” ana fikrinden yola çıkarak sürekli kendini yenileyerek kusursuz ürünler üretmeyi hedeflemektedir. Tasarımları, sağlamlığı ve işlevselliği ile en iyiyi hedefleyen Contigo® , kullanıcılarına en iyi deneyimi sunmayı amaçlamaktadır. MrMarka Contigo markasının Türkiye‘ ye deki tek distribütörüdür.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 350-450 ml
  • Materyal Plastik
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver