Cool Wheels Scooter Tulpar 4+ Yaş Led Işıklı Katlanabilir Mavi Renk 3 Teker

829,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (29)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
899,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cool Wheels Scooter Tulpar 4+ Yaş Led Işıklı Katlanabilir Mavi Renk 3 Teker

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Oyuncak Merkezi Satıcı Ünvanı: CANARY OYUNCAK PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0198081124500001 Vergi Kimlik Numarası: 1980811245
    Bu ürün Oyuncak Merkezi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4 yaş ve üzeri için uygundur. Ön ikisi led ışıklı olmak üzere, toplamda 3 adet silikon tekerlek bulunur. 3 kademeli yükseklik ayarı yapılabilir (66-76 cm) Maksimum ağırlık kapasitesi 30 kg’dir. Ürün katlanılabilir özelliğe sahiptir. Önemli : Cool wheels twist serisi scooterların manevraları sağa-Sola ağırlık vererek gerçekleşmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Tekerlek Sayısı 4
  • Renk Mavi
  • Yaş 4+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Cool Wheels Işıklı Scooter - 4 Yaş ve Üzeri Katlanabilir FR59342

Kısa mesafeli alanlara bireylerin rahat ve kolay ulaşabilmeleri için en uygun ulaşım aracını tercih etmeleri gerekir. En çok tercih edilen scooter modelleri arasında yerini alan Cool Wheels ışıklı scooter büyükten küçüğe herkesin vazgeçilmezi olur. Şık ve kaliteli duruşa sahip olan ürün bünyesinde hem mavi hem de füme tonları birlikte kullanılır.

 
  • Işıklı ürün yapısı
  • 30 kg ağırlık kapasitesi
  • 3 kademeli ayarlanabilir yükseklik

Cool Wheels Işıklı Scooter Özellikleri ve Kullanımı

Cool Wheels Işıklı Scooter Özellikleri ve Kullanımı

Bireylerin şehir içerisinde konforlu ve rahat sürüş deneyimi yaşayabilmelerinin yolu, doğru ulaşım aracı kullanmalarından geçer. Trafikte artan araç yoğunluğu nedeniyle kısa mesafelerde küçük boyutlu araçlar tercih edilir. En iyi scooter çeşitlerinden birisi olarak karşımıza çıkan Cool Wheels tulpar ışıklı scooter kullanıcılardan tam puan alır. Şıklığı ve sadeliği bir arada sunan ışıklı scooter, 4 yaş ve üzeri kullanıcılara hitap eder. Göz alıcı mavi tonlarına asil füme detayların eşlik ettiği ürün, kısa mesafeli alanlara kolay ulaşmanızı sağlar. Cool Wheels 4 yaş ve üzeri ışıklı scooter yapısı incelendiğinde kaliteli ve dayanıklı yapıda tasarlandığı görülür. Ürün üretiminde kullanılan materyalin kaliteli ve dayanıklı olması nedeniyle uzun ömürlü kullanım vadeder. Kullanıcıların ürünü tercih etmesi halinde 4 yaş ve üzeri kullanımına uygun scooter gönderimi sağlanır. Sağlam paket içerisinde sunulan ışıklı scooter hasarsız şekilde kullanıcılara iletilir. Katlanabilir yapıya sahip olan scooter, yerleştirildiği alanda diğer ulaşım araçlarına kıyasla fazla yer kaplamaz.

 

Cool Wheels Işıklı Scooter Avantajları

Cool Wheels Işıklı Scooter Avantajları

Şık ve ergonomik tasarıma sahip olan ışıklı scooter, şehir içerisinde bireylerin hareketini kolaylaştırır. Kullanım ve taşıma kolaylığı vadeden ürün, 4 yaş ve üzerine uygun üretilir. Scooter bünyesinde ön kısımda 2 adet arkada 1 adet olmak üzere toplamda 3 adet silikon tekerlek bulunur. Ürünün ön tarafında yer alan 2 adet silikon tekerleğin led ışık özelliğine sahip olduğu görülür. Ön kısımda yer alan tekerleklerin ışıklı olması nedeniyle Cool Wheels katlanabilir ışıklı scooter hem gece hem de gündüz kullanımı mümkündür. Bireylerin bir noktadan diğer noktaya ulaşımını sağlayan scooter kullanıcılarına birçok avantaj sağlar. 3 kademeli yükseklik ayarı yapılabilen ürün, konforlu sürüş deneyimi vadeder. Katlanabilir yapıda tasarlanan ışıklı scooter istenen her alana kolayca konumlandırılır. Mavi ve füme renklerinden oluşan Cool Wheels 4 yaş ve üzeri ışıklı scooter hem kadın hem de erkek kullanıcılara uygundur. Dayanıklı ve güçlü yapıya sahip olan kol kısmı sayesinde kullanıcıların ayakta kalması kolay olur.

 

Cool Wheels Işıklı Scooter Fiyatı ve Yorumları

Cool Wheels Işıklı Scooter Fiyatı ve Yorumları

Ulaşım ve hobi amaçlı olarak sıklıkla tercih edilen ışıklı scooter, keyifli vakit geçirilmesini sağlar. Kalitesi ve dayanıklılığı ile adından söz ettiren ürün, uzun yıllar boyunca ilk günkü formunu korur. 4 yaş ve üzerine uygun olarak tasarlanan Cool Wheels ışıklı scooter bünyesinde bulunan 3 silikon tekerlek yardımıyla hareket eder. Scooter yapısı incelendiğinde ön kısmında bulunan tekerleklerin çevresini aydınlattığı görülür. Işıklı olarak üretilmesi nedeniyle ürün gece ve/veya gündüz kullanılabilir. Kullanıcıların manevra yapmalarını kolaylaştıracak ürün, katlanabilir yapıya sahiptir. Ürün özellikleri itibariyle değerlendirildiğinde muhafaza edildiği alanda yer tasarrufu sağlar. 66 cm ile 76 cm aralığında yükseklik ayarı yapılabilen ürün, ağırlığı 30 kg’ye kadar olanlara hitap eder. Ulaşım araçları ile kıyaslandığında ışıklı scooter fiyat performans açısından avantaj sağlar. Trendyol üzerinden Cool Wheels ışıklı scooter fiyat detayları hakkında bilgi alabilir ve ürünü hemen sipariş edebilirsiniz. Kullanıcılar tarafından oluşturulan Cool Wheels ışıklı scooter yorum ve değerlendirmelerini de Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.