Genel Markalar Coolermaster 600w 80+ Elıte V4 Mpe-6001-acabn-eu 12cm Fanlı Power Supply

6.417 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Coolermaster 600w 80+ Elıte V4 Mpe-6001-acabn-eu 12cm Fanlı Power Supply

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-babil elektronik Satıcı Ünvanı: BİRSEN BOZYEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1861005922
    Bu ürün e-babil elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GARANTİ : 24 AY RESMİ DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİDİR MARKA : MBTEKNOLOJİ ÜRÜN ÖZELLİKLERİ : MBTEKNOLOJİ '' ÜRÜNE DAİR TEKNİK DETAY, ÖZELLİKLER VE YARDIM İÇİN MAĞAZAMIZA SORU İLETEREK TALEP EDEBİLİRSİNİZ '' KARGO : ÜRÜNLERİMİZ TARAFINIZA GÖNDERİLMEDEN ÖNCE KARGO KOLİSİ İLE ÖZENLE KARGOLANMAKTADIR. TÜM ÜRÜNLERİMİZ RESMİ DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİDİR. SIFIR KAPALI KUTU VE ORİJİNAL ÜRÜNLERDİR. KESİNLİKLE TEŞHİR, İADE VEYA 2. EL ÜRÜN VS. SATIŞIMIZ YOKTUR. NOT: MB TEKNOLOJİ /// ÜRÜN ADI, ÜRÜN KARTINDA YAZDIĞI GİBİDİR. ÜRÜN ÖZELLİKLERİNDE DİKKAT ETMENİZ GEREKEN YER ÜRÜNÜN ADINDA YANİ ÜRÜN KARTINDA YAZAN ÖZELLİKLERDİR. TEKNİK DETAY, ÜRÜN ADI VE ÜRÜN SORULARINIZ HAKKINDA SİZLERE YARDIMCI OLMAK ADINA MAĞAZIMIZA GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZİ SORABİLİRSİNİZ. SİZLERE HER ZAMAN ÜRÜN HAKKINDA TÜM DETAYLARI VERME GAYRETİNDE OLACAĞIZ.

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Cooler Master 600w 80+ Elıte V4 12cm Fanlı Power Supply

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte günlük hayatta yapılan birçok iş çok daha kolay bir hâle geldi. Dijital ortamda hazırlanan veriler özellikle iş hayatında zamandan tasarruf edilmesini ve daha az efor harcanmasını sağlamaktadır. Fakat diğer yandan elektrik kesintisi ve benzeri beklenmedik durumlar bu verilerin silinmesine ve emeğinizin bir anda yok olmasına da yol açabilmektedir. Cooler Master power supply 600w güç kaynağı bu gibi durumları önlemek için üretilmiştir. Cooler Master elite v4 600w üstün teknik özellikleri sayesinde verilerinizin güvenliğini sağlar.

  • Cooler Master markası tarafından üretilen Elite v4 80+ güç kaynağı toplam 600W güç ile çalışmaktadır.
  • Cooler Master 600w güç kaynağı 80 PLUS White 230V EU verimlilik sertifikasına sahiptir.
  • Cooler Master Elite v4 600w aşırı güç, yüksek ve düşük voltaj koruma özelliklerine sahiptir.

Cooler Master Fanlı Power Supply’ın Genel Özellikleri Nedir?

Coolermaster 600w 80+ Elıte V4 Mpe-6001-acabn-eu 12cm Fanlı Power Supply

Cooler Master markasının tasarlamış olduğu fanlı güç kaynağı gelişmiş özellikleri ile fark yaratmakta ve kullanıcılardan tam not almaktadır. Her şeyden önce bu ürün ekstra dayanıklı yapısı ile dikkat çekmektedir. Özellikle yüksek sıcaklığa olan dayanıklılığı piyasadaki diğer ürünler ile arasında büyük bir fark yaratır. 80 Plus sertifikasına sahip güç kaynağı 40 derece sıcaklıkta bile sorunsuz çalışır. Böylece aşırı ısınmadan meydana gelebilecek problemlerle ve cihazın kapanması gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. Diğer yandan bu dayanıklı yapısı ürünün çok daha uzun ömürlü olmasını sağlar. Cooler Master Elite v4 600w 80+ azami güç toleransı ile de sizi memnun eder. Cihaz kapanmadan önce 10 saniye boyunca yüksek güç sağlayarak yaptığınız işleri kaydetmenizi ve herhangi bir mağduriyet yaşamamınızı garantiler.

Cooler Master Fanlı Power Supply Kullanışlı mıdır?

Coolermaster 600w 80+ Elıte V4 Mpe-6001-acabn-eu 12cm Fanlı Power Supply

Cooler Master 600w güç kaynağı birçok işlevsel özelliği ile üst düzey müşteri memnuniyeti sağlar. Hem çalışma hayatınızda hem de günlük yaşantınızda tercih edebileceğiniz ürün 150 mm genişlik, 140 mm derinlik ve 86 mm yüksekliğe sahiptir. Bu kompakt ve minimal yapısı sayesinde çalışma masanızda az yer kaplar ve hareketlerinizi kısıtlamaz. Siyah rengi sayesinde son derece profesyonel ve şık bir görünüme sahiptir. Güvenliğiniz için özel olarak tasarlanmış olan bu güç kaynağı kullanıcılarından tam not almayı başarır. Cooler Master Elite v4 600w yorumları ürünün ne kadar fonksiyonel bir tasarıma sahip olduğunu ve her ofiste mutlaka bulunması gerektiğini kanıtlamaktadır. Siz de üzerinde uğraştığınız dijital verileri hiçbir şekilde riske atmamak ve cihazınızı güvenle kullanmak için bu işlevsel ürünü satın alabilirsiniz.

Cooler Master Fanlı Power Supply Dayanıklı ve Kaliteli midir?

Coolermaster 600w 80+ Elıte V4 Mpe-6001-acabn-eu 12cm Fanlı Power Supply

Teknolojik cihaz satın alırken kaliteden hiçbir şekilde ödün vermemek gerekir. Cooler Master 600w Elite v4 80+ güç kaynağı üstün kalitesi ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılar. Kalitesinin en büyük kanıtı ürünün dayanıklı tasarımı ve mekanizmasıdır. Deformasyona, yüksek sıcaklıklara ve uzun süre çalışmaya karşı son derece dirençli olan bu güç kaynağı sizi hiçbir zaman yarı yolda bırakmaz. 80 PLUS White sertifikası ürünün eşsiz performansını kanıtlamaktadır. Ayrıca kalitesine çok güvenen marka ürünü 3 sene boyunca garanti kapsamında satışa sunmaktadır. Cool Master güç kaynağı ve daha birçok kaliteli teknolojik ürünü Trendyol’un geniş ürün yelpazesi içinde bulabilirsiniz. Ödeme işlemlerinizi güvenli yöntemler ile tamamlayabilirsiniz. Kart bilgileriniz hiçbir şekilde 3. şahıslarla paylaşılmaz. Ödeme tamamlandıktan sonra ürünler kısa süre hazırlanır ve sağlam bir şekilde paketlenir. Kargo süreci mobil uygulama veya web sitesi üzerinden takip edilebilir. Ayrıca ürününüz hasarlıysa veya memnun kalmadığınız bir durum varsa pratik bir şekilde kod alarak iade talebi oluşturabilirsiniz.