Coral High Sport Su Yeşili Lavanta Thermo Beslenme Çantası 22812

514 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Coral High Sport Su Yeşili Lavanta Thermo Beslenme Çantası 22812

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doksandokuz Satıcı Ünvanı: DOKSANDOKUZ TÜKETİM ÜRÜNLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0309064504200001 Vergi Kimlik Numarası: 3090645042
    Bu ürün Doksandokuz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • - birbirinden harika renk ve desenler ile tasarlanmıştır. - tek gözlü beslenme çantası - çantanın üzerinde 25mm lik malzemeden elde tutma kulbu vardır. - çantanın yanlarından 25mm lik güçlü dokuma malzemeden ayarlanabilir yaklaşık 1m uzunluğunda omuz askısı bulunmaktadır. - çantanın ön ve arka gövdesinin çerçeveleri çantanın daha diri ve sağlam durabilmesi için içi sert plastik malzemeden fitil çerçevelerle donatılmıştır. - çantanın tüm iç yüzeyi 3 katmadan oluşmaktadır. Dışarısında pvc kumaş malzeme, içerisinde ise sıcak ve soğuk yiyeceklerin ısısını uzun süre muhafaza etmeyi sağlayan izolasyonlu astar ve bu iki materyal arasında hem ısıyı koruma amaçlı hemde içerideki malzemeleri darbelere karşı koruyacak köpük ile izole edilmiştir. - genellikle yetişkinler, orta ve lise eğitimi gören çocukların yanı sıra ilkokul ve daha küçük çocukların da kullanımı için uygundur - bu ürün malzeme ve üretim hatalarına karşı 1 yıl süre ile garanti kapsamındadır. - ürünü nemli bir bezle temizleyiniz. Çamaşır makinasında veya elde güçlü kimyevi temizlik maddeleri ile yıkamayınız. - bu ürün tüm sağlık testlerinden başarı ile geçmiştir - polyester malzemeden yaygan güvencesi ile üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
  • Ek Özellik Thermo
Geri Bildirim Ver