Corby Sd02 Katlanabilir 720p Kameralı Smart Drone

2.499 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Batarya Sayısı: 1
1
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Corby Sd02 Katlanabilir 720p Kameralı Smart Drone

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELİTT TİCARET Satıcı Ünvanı: YALÇIN KAYIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5380443791
    Bu ürün ELİTT TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sd02 Katlanabilir 720p Kameralı Smart Drone

Ürün Özellikleri

  • Uçuş Süresi 10-20 Dakika
  • Uçuş Mesafesi 0-100M
  • Kamera Özelliği 720P HD
  • Sivil Havacılık İzni Gerektirmez
  • Yedek Batarya Yok
  • Beni Takip Et Modu Yok
  • GPS Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Corby SD02 Skymaster 720p Katlanabilir Kameralı Smart Drone

Teknolojik ürünler arasında son derece dikkat çeken dronelar, çekim yapmak için kullanılabilir. Ulaşılması güç açılardan fotoğraf ve video çekebilmenizi mümkün kılan bu cihazlar sayesinde unutulmaz anılar biriktirmek çok daha kolaydır. Corby SD02 katlanabilir 720P kameralı smart drone, bağladığınız mobil cihaza fotoğraf ve videoları kaydeder. Sivil havacılık izni gerektirmeyen bu cihaz, kumandayla kontrol edilir. iOS ve Android telefonlarla da uyumludur. Kutu içerisinde drone, uzaktan kumanda, şarj kablosu, 4 adet pervane koruması ve 2 yedek pervane bulunur. Ayrıca cihazın küçük vidalarını açmanızda yardımcı olacak küçük tornavida kutu içeriğine dâhildir. Ürün hakkında detaylı bilgi alabileceğiniz kullanım kılavuzu da kutuda mevcuttur. Montaj gerekmeden ürünü hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Bunun için bataryaya pilleri yerleştirip çalıştırmanız yeterlidir.

  • Pervane korumaları plastiktir.
  • Kolay uçurulabilir.
  • Akıllı telefonlarla uyumludur.

Corby SD02 Katlanabilir Smart Drone’un Özellikleri Nelerdir?

Corby SD02 Katlanabilir Smart Drone’un Özellikleri Nelerdir?

Corby SD02 katlanabilir 720P kameralı smart drone, küçük ve son derece hafiftir. 125 gram ağırlığındaki bu ürünün 4 motoru vardır. Katlanabilir tasarımı, taşıma kolaylığı sağlar. Altimetre sensörü bulunan bu cihaz, müdahale edilmediği takdirde havada asılı kalır. 720P kamerasıyla fotoğraf ve video çekimleri yapabilirsiniz. Bunlar da cihaza bağladığınız telefonda depolanır. Ürüne ait bir hafıza kartı mevcut değildir. 360° takla atabilen drone, otomatik pilot moduna alınabilir. Cihazın alt kısmında pil yeri vardır. 3.7V gücünde 1200 mAh pille çalışır. Ürünle ortalama 12-14 dakika uçuş yapabilirsiniz. Cihazı 75 metreye kadar kontrol etmeniz mümkündür. iOs ve Android telefonlardan da yönlendirebilirsiniz. Bunun için uygulamayı indirmeniz yeterlidir. Ayrıca uzaktan kumandayla da kontrol edilebilir. 3 adet AA kalem pille çalışan kumandayı kutu içerisinden çıkan kabloyla şarja takabilirsiniz.

Corby 720p Kameralı Smart Drone Kaliteli midir?

Corby SD02 drone, cihazı ilk kez kullanacak kişiler için son derece uygundur. Basit sistemi sayesinde ürünü kullanmayı kolay şekilde kavrayabilirsiniz. Koruyucu panelleri plastik olsa da hafif çarpmalarda cihazı koruyabilir. Engebeli ya da rüzgarlı arazilerde ise cihaz zarar görebilir. Bunun için daha güvenli ve düz alanlar uygun olacaktır. Uygun fiyata keyifli bir deneyim yaşamak isterseniz bu ürünü edinebilirsiniz. Bunun için uçuş öncesi bazı ayarlar yapmanız gerekir. Bu esnada kumandada pratik yapmanız, cihazı kontrol edebilmenizde yardımcı olacaktır. Kumandanın hassasiyeti yüksek olduğu için küçük ve yavaş hareketler drone kontrolünde yeterlidir. Ürünü kullanan kişilerin deneyimlerine göz atarak cihazın kalitesini daha iyi şekilde öğrenebilirsiniz. Bunun için Corby SD02 katlanabilir 720P kameralı smart drone yorumlarını okuyabilirsiniz.

Corby SD02 Drone Kimlere Hitap Eder?

Corby SD02 720P kameralı smart drone, hobi amaçlı kullanıma uygundur. Herhangi bir drone ile daha önce uçuş yapmayan kişilere hitap eder. 14 yaş ve üzeri kişilerin kullanabileceği bu ürünü başlangıç aşamasında tercih edebilirsiniz. Çekim yapan kişiler, bu ürünü kullanarak ilk adımı atabilirler. iOS ve Android kullanıcıları da cihazı tercih ederek unutulmaz anılar biriktirebilir. Sık olarak seyahatlere çıkıyorsanız bu ürünü de yanınızda götürebilirsiniz. Açık ve düz bir alanda kullanmanız gerekir. Engelli ya da rüzgarlı alanlar buna uygun değildir. Şarjı bittiğinde ise ilk olarak bataryayı çıkarmanız gerekir. Ardından orijinal adaptörüyle ya da bilgisayarın USB girişinden şarj edebilirsiniz. Tam dolması için yaklaşık 1 saat 15 dakika şarj olması yeterlidir. Kablonun ucundaki ışık söndüğünde de batarya tam dolmuş olur. Ürün hakkında detaylı bilgi edinmek için Trendyol web sitesine ya da mobil uygulamaya girebilirsiniz. Corby SD02 katlanabilir 720P kameralı smart drone fiyatını öğrenmek için birkaç tıklama yapmanız yeterlidir. Böylece ürünü hızlı ve kolay şekilde edinebilirsiniz.