Corega Super Diş Protezi Yapıştırıcı Tat Içermez Krem 40 Gr

259 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Corega Super Diş Protezi Yapıştırıcı Tat Içermez Krem 40 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MOONLIKE STORE Satıcı Ünvanı: İSMAİL AY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1060844391
    Bu ürün MOONLIKE STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Corega Diş Protezi Yapıştırıcı Krem 40gr Ürün Açıklaması: Tat İçermez, diş protezlerinize sağa-sola, aşağı-yukarı, ileri-geri 3 yönlü tutuş sağlamak için formüle edilmiştir ve sevdiğiniz yemeklerin tadını çıkarabilmeniz için herhangi bir aroma içermemektedir. Çinko ve suni renklendiriciler içermez. Kullanım Şekli: Diş protezlerinizi temizleyip kurutun. Diş protezinin damakla temas eden yüzeyine, Corega Super Yapıştırıcı Krem'den küçük şeritler halinde kenarlardan taşmamasına dikkat ederek sürülmelidir.uygulayın. Diş protezi ağıza yerleştirilmeden önce ağız suyla çalkalanmalıdır. Corega Super Yapıştırıcı Krem diş protezine sürüldükten sonra, diş protezi ağıza yerleştirilir, birkaç saniye bastırılarak yerine oturması sağlanır. Günde birden fazla uygulamayın.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Diş Protezi Yapıştırıcı
Geri Bildirim Ver