Corsair Corsaır Ch-9109010-tr K70 Rgb Mk.2 Cherry Mx Red Turkce Mekanık Oyuncu Klavyesı

5.670,72 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Corsair Corsaır Ch-9109010-tr K70 Rgb Mk.2 Cherry Mx Red Turkce Mekanık Oyuncu Klavyesı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gamemar Satıcı Ünvanı: AGANTA BİLGİSAYAR YATÇILIK SERVİS SATIŞ HİZMETLERİ GIDA TURİZM İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0008075876700019 Vergi Kimlik Numarası: 0080758767
    Bu ürün Gamemar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Corsair K70 RGB MK.2 Rapidfire Cherry MX Speed Mekanik Oyuncu Klavyesi
  • Corsair K70 RGB MK.2 sağlam aluminyum çerçevesi, %100 Cherry MX mekanik switchleri ve çarpıcı RGB ışıklandırmasıyla tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek bir mekanik oyuncu klavyesidir. Sağlam Aluminyum Çerçeve Anodize aluminyum çerçevesi hafif ve sağlam yapısıyla binlerce saat oyun ve kullanım süresine dayanacak şekilde tasarlanmıştır. FPS ve MOBA Tuş Setleri ve %100 Anti-Ghostig Desteği Dokulu ve eğimli tuş setleri oyunlarda daha yüksek performans sunar. %100 anti-ghosting desteğiyle her tuş basımınız en net ve hızlı şekilde algılanır Windows Tuş Kilidi Windows tuş kilidiyle oyun zevkiniz ve konsantrasyonunuz bölünmez. USB Geçiş Portu Dahili USB geçiş portuyla mouse, kulaklık yada diğer USB cihazlarınız için ek bağlantı imkanı Multimedya Kontrol Tuşları En üst düzey kullanım kolaylığı sunmak üzere tasarlanmış multimedya kontrolleri Çıkarılabilir Bilek Desteği Uzun oyun sürelerinde bile daha rahat kullanım için tasarlanan çıkarılabilir bilek desteği Teknik Özellikler Ürün Kodu CH-9109014-TR RGB Işıklandırma Var Switch Cherry MX Speed Ağırlık 1.25 Kg Tuş Dizilimi Türkçe Q

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Cherry Mx Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi Keyifli Oyun Deneyimi

Klavyeler, pek çok farklı kullanım alanı vadeden, kullanıcıları tarafından sıklıkla tercih edilen bilgisayar parçaları arasında yer almaktadır. Genel olarak üretimi yapılan klavyelerin kullanım amaçları değişiklik göstermektedir. Günlük kullanıma uygun olan klavyeler hafiflikleri ve minimal tasarımları ile dikkat çekmektedir. Klavyeleri bilgisayarlarda kullandıkları programlar için özel olarak satın alan kullanıcılar için ise üretimleri yapılan klavyeler program kullanımı kolaylaştırmak amacıyla ekstra donanım ve aparatlara sahiptir. Oyuncular için de özel olarak geliştirilen çok sayıda klavye modeli bulunabilmektedir. Genel olarak oyuncular için üretimi yapılan klavyeler son dönemlerde büyük ilgi gören RGB ışıklandırmalar ile satışa sunulurken aynı zamanda mekanik tasarımlar ve düşük gecikmelere sahip olmaları nedeniyle oyunlarda yüksek performans vermektedir. Cherry mx red klavye özellikleri ile kullanıcılar tarafından ilgi gören oyuncu klavyeleri arasında yer almaktadır. Düşük gecikme ve RGB ışıklandırmaya sahip olan ürün fiyatı ile de pek çok kişi tarafından tercih edilen ürünlerden bir tanesidir. Cherry mx red klavye önerisi ve kullanıcı deneyimleri sayesinde ürün hakkında fikir edinilebilir.

  • Şık tasarım
  • Mekanik klavye
  • Üst segment

Corsair Ch-9109010-tr K70 Rgb Mk.2 Cherry Mx Red Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi AKSKVCORSK700004 Özellikleri

Corsair Ch-9109010-tr K70 Rgb Mk.2 Cherry Mx Red Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi AKSKVCORSK700004 Kullanımı

1994 yılında ABD’de kurulan Corsair kaliteli bilgisayar parçaları üretimi yapan markalardan bir tanesidir. Üretimlerini ağırlıklı olarak oyuncular için üretim yapan marka kullanıcıların isteklerine karşılık vermektedir. Son yıllarda büyük ilgi gören RGB tasarımlara önem veren marka Ramlerden bilgisayar kasalarına, mouselerden klavyelere ve oyuncu kulaklıklarına kadar geniş bir üretim ağına sahiptir. Kalitesini üretimlerinde kanıtlayan marka dünya genelinde adından söz ettirmektedir. Oyuncu klavyeleri üretimlerine önem veren marka Corsair k68 cherry mx red Türkçe mekanik gaming klavye ile de oyun severler tarafından ilgi görmektedir. Markanın k68 serisi klavyeleri ile oyuncuların isteklerini karşılarken mekanik klavye tasarımları ve RGB ışıklandırmaları oyun severler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Düşük gecikme özellikleri ile de oyuncuların oyun performanslarını arttırmayı amaçlayan Corsair aynı zamanda kırmızı ışıklandırması ile de sıklıkla tercih edilmektedir.

Corsair Ch-9109010-tr K70 Rgb Mk.2 Cherry Mx Red Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi AKSKVCORSK700004 Kullanımı

Corsair Ch-9109010-tr K70 Rgb Mk.2 Cherry Mx Red Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi AKSKVCORSK700004 Kullanımı

Corsair ch-9109010-tr k70 rgb mk.2 cherry mx red Türkçe mekanik oyuncu klavyesi oyuncular için özel olarak üretilmektedir. Özellikleri arasında alüminyum çerçevesine sahiptir. Hafif ve şık tasarımı ile de oyuncular tarafından dikkat çekerken binlerce saate varan kullanım vadetmektedir. Corsair red switch klavye modelleri arasında kalitesini kanıtlamış ürünlerden bir tanesidir. Mekanik klavye olması nedeniyle de rahat ve kaliteli bir kullanım sunmaktadır. FPS ve MOBA tuş setlerine sahip olan ürün aynı zamanda numerik tuş takımına da sahip olması nedeniyle pek çok kişi tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Klavyenin alt kısmında bulunan bilek dayama kısmı sayesinde uzun süreler bilgisayar başında olan kullanıcılar için ergonomi vadetmektedir. Cherry mx kırmızı klavye pek çok kişinin ilgisini çekmektedir. Red switch olması nedeniyle de kullanım kolaylığı sunan ürün tuş hissiyatı konusunda da pek çok kişinin tercihleri arasında yer almaktadır.

Corsair Mx Red Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi Yorumları

Corsair Cherry Mx Red Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi Yorumları

Corsair ch-9109010-tr k70 rgb mk.2 cherry mx red Türkçe mekanik oyuncu klavyesi yorumları kullanıcıların deneyimlerine göre değişiklik gösterebilmektedir. Cherry mx red switch klavye önerisi arasında sıklıkla yer alan k68 serisi klavyeler kullanıcıların deneyimleri ile değişiklik göstermektedir. Yapılan yorumların kaliteli olması markanın da tercih edilirliğini arttırırken aynı zamanda ışıklandırması ve switchleri ile de çok sayıda yorum alabilmektedir. Corsair cherry k68 mx red oyuncu klavyesi üst segment olması nedeniyle de pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. AKSKVCORSK700004 kodlu ürün ile kesintisiz oyun ve çalışma zevki yaşayabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.