Corsair Katar Pro CH-930C011-EU Mouse 12.400 DPI Optik Kablolu Gaming

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
799 TL590 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
621 TL591 TL
15.000 TL'ye 250 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
750 TL591 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Corsair Katar Pro CH-930C011-EU Mouse 12.400 DPI Optik Kablolu Gaming

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dünyam Teknolojileri Satıcı Ünvanı: NİLGÜN AKPINAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0330259048
    Bu ürün Dünyam Teknolojileri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oyuncu mouseları ergonomik tasarımıyla oyun deneyimini kişiselleştirerek uzun süreli kullanımlarda daha rahat bir tutuş sağlar.
  • Optik sensör teknolojisiyle donatılan Corsair Katar Pro yüksek hassasiyet ve izleme performansı sunar.
  • DPI aralığı 100 ile 18,000 DPI arasında ayarlanabilir olan kablolu oyuncu mouse, oyun tarzına ve tercihe uygun hassasiyet düzeyini seçme imkanı mevcuttur.
  • Corsair Katar Pro mouse altı adet programlanabilir tuşa sahiptir, bu sayede oyun komutları ve kısayollar kolayca düzenlenir.
  • Optik Oyuncu mouse 1000Hz, 1ms, polling hızı sayesinde, fare hareketleri anında bilgisayara iletilir ve gecikme olmadan tepki verir.
  • 400 IPS izleme hızına sahip 6 tuşlu mouse hızlı ve hassas hareketleri sorunsuz şekilde algılar ve oyun performansını artırır.
  • RGB arka aydınlatma özelliği bulunan Corsair Katar Pro kablolu gaming mouse oyun deneyimini özelleştirmeye yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 10000 - 15000 Dpi
  • RGB Aydınlatma Var
  • Buton Sayısı 6
  • Mouse Tipi Optik
  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Sensör Tipi Optik
  • Kablo Uzunluğu Yok
  • Batarya Tipi Pilli
  • Bağlantı Türü Kablolu
Geri Bildirim Ver

Corsair Katar Pro CH-930C011-EU 12.400 DPI Optik Oyuncu Mouse

Oyuncular açısından mouse modelleri verim artıran önemli faktörlerden biri olarak bilinir. Yüksek performans sunan bu ürünler yapısı ve tuş takımıyla rahatlığınızı korumanıza yardımcı olur. Optik okuyuculu Corsair CH-930C011-EU Katar Pro LED göstergelere sahiptir. Kullanım konforunuzu artıran bu model hızlı bir şekilde hareket ederek oyunlarınızdan istediğiniz verimi alabilmenizi sağlar. Bununla birlikte ergonomik tasarımıyla ele kolaylıkla oturur. Kullanım sırasında yorulmadan oyun oynayabilirsiniz. Aynı zamanda gezintilerinizi kolaylıkla yapabilir ve komutlarınızı pratik bir şekilde verebilirsiniz. Kablolu yapısından faydalanarak USB girişi ile kasanıza bağlayabilir ve kesintisiz bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Siz de kaliteli bir kullanım imkanı sunan Corsair Katar Pro CH-930C011 ürün seçeneğine ulaşarak kolay bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz. Böylece keyifli ve konforlu bir deneyim elde edebilirsiniz.

  • Yüksek performans imkanı
  • Kolay kullanım
  • Ergonomik tasarım

Yüksek Performans Sunan Corsair Katar Pro Oyuncu Mouse

Yüksek Performans Sunan Corsair Katar Pro Oyuncu Mouse

Gamer mouse modellerinin yüksek performans imkanı sunması oyuncular arasında aranan özelliklerden biridir. Özel PixArt sensörleriyle üretilen bu ürün oldukça hızlı bir kullanım imkanı sunar. Bu sayede oyun sırasında pratikliğinizin artmasına yardımcı olur. Corsair CH-930C011-EU Katar Pro gaming mouse 12.400 DPI’a kadar yükseltilebilen bir ayara sahiptir. Bu sayede dilediğiniz kadar ürünün hassasiyetini artırabilir ve kişisel bir kullanım elde edebilirsiniz. Her türlü monitörün Hz değerine uyum sağladığından çok fonksiyonlu bir kullanım elde edebilirsiniz. Corsair Katar Pro CH-930C011-EU 12.400 DPI optik oyuncu mouse 6 adet tuş takımına sahip olduğundan her birinde farklı özellikler mevcuttur. Bu sayede oyun sırasında istediğiniz hareketi yapabilirsiniz. Siz de yüksek performans imkanı sunan bu modeli satın alabilir ve kaliteli bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz.

Kolay Kullanım Sağlayan Corsair Katar Pro Optik Gamer Mouse

Kolay Kullanım Sağlayan Corsair Katar Pro Optik Gamer Mouse

Gamer mouse modellerinin kolay kullanım imkanı sunması oyuncular arasında oldukça aranan bir özelliktir. Corsair Katar Pro CH-930C011-EU kodu ile satışa sunulur. Optik sensör lazer yayarak yeri tanıma fonksiyonuna sahiptir. Bu sayede her zemine kolaylıkla uyum sağladığı gibi algılama hızı da oldukça yüksektir. Mouse ile yaptığınız her hareket monitörde kolaylıkla algılanır. Aynı zamanda yapılan hamlelerinizde de kayma oluşmaz. Oldukça hafif olan bu ürünü kolaylıkla kullanabilirsiniz. Oyunlarınızı oynarken kullanım kalitenizi artırabilir ve yüksek performans elde edebilirsiniz. Bu ürünle ilgili daha detaylı bilgi edinmek için alt kısımda yer alan yorumları ve değerlendirmeleri okuyabilirsiniz. Corsair Katar Pro CH-930C011-EU 12.400 DPI optik oyuncu mouse yorumları sayesinde aklınıza takılan sorulara yanıt bulabilir, müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de kolay kullanım sunan bir model arıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Fiyatlarla Corsair Katar Pro CH-930C011 Oyuncu Mouse

Bütçe Dostu Fiyatlarla Corsair Katar Pro CH-930C011 Oyuncu Mouse

Ergonomik tasarıma sahip olan mouse modelleri müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Kolay kullanım sunan ergonomik yapılı mouse çeşitleri oyun sırasında rahat olabilmenize imkan tanır. Corsair Katar Pro CH-930C011-EU 12.400 DPI optik mouse yüksek algılama özelliğine sahiptir. Oynatma sırasında yaptığınız hareketleri kolaylıkla algılayarak hızınızın artmasına yardımcı olur. Bu ürünün sürücüsünden faydalanarak renk ayarlamaları ve tuş atamalarını yapabilirsiniz. Makro özelliği ile oyunlarda rakiplerinize karşı üstünlük sağlayabilirsiniz. Ayrıca el rahatlığınızı sağlayan hafifliği sayesinde hareketlerinizi hızlı bir biçimde yerine getirebilirsiniz. Uygun fiyatıyla satışa sunulan bu model satın alma işleminizi kolaylaştırır. Trendyol sayesinde Corsair Katar Pro CH-930C011-EU 12.400 DPI optik oyuncu mouse fiyatını inceleyebilir ve bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. Bu sayede ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilir, kaliteli ürüne sahip olabilirsiniz.