Corsair Corsaır Dark Core Rgb Pro Ch-9315411-eu 18.000 Dpı Kablosuz Oyuncu Mouse

9.980 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Corsair Corsaır Dark Core Rgb Pro Ch-9315411-eu 18.000 Dpı Kablosuz Oyuncu Mouse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-babil elektronik Satıcı Ünvanı: BİRSEN BOZYEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1861005922
    Bu ürün e-babil elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • - GARANTİ SÜRESİ : 24 AY RESMİ DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİDİR - ÜRÜNÜN MARKASI : - ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ : - KARGO : ÜRÜNLERİMİZ SİZLERE GÖNDERİLMEDEN ÖNCE KARGO KOLİSİ İLE ÖZENLE HAZIRLANIP TARAFINIZA KARGO EDİLMEKTEDİR. - TÜM ÜRÜNLERİMİZ RESMİ DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİDİR. - SIFIR, KAPALI KUTU VE ORİJİNAL ÜRÜNLERDİR. - KESİNLİKLE TEŞHİR, İADE VEYA 2. EL ÜRÜN YOKTUR. - ÜRÜN ÖZELLİKLERİNDE DİKKAT ETMENİZ GEREKEN YER, ÜRÜNÜN ADINDA YANİ ÜRÜN KARTINDA YAZAN ÖZELLİKLERDİR. - SORULARINIZ HAKKINDA SİZLERE YARDIMCI OLMAK ADINA MAĞAZIMIZA GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZİ YAZABİLİRSİNİZ. - SİZLERE HER ZAMAN ÜRÜNLER HAKKINDA TÜM DETAYLARI VERME GAYRETİNDE OLACAĞIZ. - NOT: MB TEKNOLOJİ /// ÜRÜNE DAİR TEKNİK DETAY, ÖZELLİKLER VE YARDIM İÇİN MAĞAZAMIZA SORU İLETEREK TALEP EDEBİLİRSİNİZ.

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 15000 Dpi ve üstü
  • Buton Sayısı 8
  • Mouse Tipi Laser
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Corsair Dark Core RGB Pro Wireless Gaming Mouse

Corsair CH-9315411-EU Dark Core RGB Pro optik kablosuz oyuncu mouse, yüksek performans gösteren, hızlı komut algılama sistemine sahip olan, çok fonksiyonlu bir oyuncu faresidir. Sahip olduğu pek çok özellikten dolayı oyun tutkunlarının severek kullandığı bu aksesuar, özellikle ergonomik tasarımı, kablosuz çalışma prensibi ve optik sensör algılayıcı sayesinde sıklıkla tercih edilir.

  • Optik sensör

  • Ergonomik tasarım

  • Kablosuz kullanım

Corsair Dark Core RGB Pro Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Özellikleri

Corsair Dark Core RGB Pro CH-9315411-EU Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Özellikleri
Corsair CH-9315411-EU Dark Core RGB Pro optik kablosuz oyuncu mouse özellikleri arasında; yüksek hassasiyet içeren optik sensör, şık tasarım, uzun ömürlü kullanım ve RGB aydınlatma sistemi gibi pek çok teknik detay yer alır. Optik kablosuz oyuncu mouse, el yapısına uygun tasarımı sayesinde kullanıcılara rahatsızlık hissi vermeden uzun oyun oturumları boyunca rahatlık ve kolaylık sağlar. Şık tasarımı ve RGB aydınlatma özellikleriyle oyuncu masanızı da süsler. Yüksek hassasiyetli bir optik sensöre sahip olmasının yanı sıra 18.000 DPI'a kadar çıkabilmesi de etkileyicidir. Mouse hareket hızına ve akıcılığına büyük katkı sağlayan bu özelliğin yanı sıra 50G hızında takip edebilme özelliği sayesinde de hızlı ve keskin hareketlerde dahi hassaslık korunur. Kablosuz ve kablolu olmak üzere iki farklı kullanım seçeneği bulunan mouse, çok fonksiyonlu bir yapıya sahiptir. Kablosuz kullanım için 2.4GHz slipstream kablosuz teknolojisi kullanılır ve yüksek hız sağlar. Kablolu kullanım seçeneği ise daha düşük gecikme süresi ve daha uzun pil ömrü sağlar.

Corsair Dark Core RGB Pro CH-9315411-EU Optik Mouse Kullanımı

Corsair Dark Core RGB Pro CH-9315411-EU Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Kullanımı
Dark Core RGB pro optik kablosuz oyuncu mouse, altı adede kadar programlanabilir yan tuşa sahiptir. Oyuncular, bu tuşları kişiselleştirebilir ve oyunlarda özel kısayollar atayabilir. Mouse üzerindeki DPI tuşlarıyla hızlı bir şekilde hassasiyet ayarı yapılabilir. Corsair iCUE yazılımıyla uyumlu bir şekilde çalışan mouse, renk aydınlatması, tuş atamaları ve makro ayarları gibi birçok kişiselleştirilebilir ayarlama seçenekleri sunar. 50 saate kadar kesintisiz pil ömrüne sahip olan mouse, uzun süreler aktif kullanım imkanı sağlar. Oyuncu faresi, profesyonel oyuncuların yanı sıra hobi olarak oyun oynayan herkes tarafından kullanılır. Oyun sevenler, Dark Core kablosuz oyuncu mouse ile daha hassas ve doğru hareketler yaparak oyunlarda daha iyi performans sergileyebilir. Mouse, masa başında oyun oynayan herkes tarafından kullanılabilir. Hem masaüstü hem de dizüstü bilgisayarlarda kullanılabilir ve oyuncu masalarında kendine iyi bir yer bulur.

Corsair RGB Pro CH-9315411-EU Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatı

Corsair Dark Core RGB Pro CH-9315411-EU Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatı
Oyun tutkunları için özel olarak tasarlanan ve teknik donanımlara sahip plan optik kablosuz oyuncu mouse, birçok bilgisayar kullanıcısının tercihidir. İki farklı kullanım şeklinin bulunmasından dolayı kesintisiz kullanım imkanı sunan bu mouse, özellikle aydınlatma ve diğer teknik özellikleri bakımından öne çıkar. Kablosuz bağlantı sayesinde, oyuncuların hareket özgürlüğü artar ve kablo karmaşası yaşanmaz. Optik sensör sayesinde, oyuncuların fare hareketleri daha hassas ve doğru bir şekilde algılanır. RGB aydınlatma sayesinde, oyuncuların farelerini istedikleri renklerde aydınlatabilirler. 8 programlanabilir tuş sayesinde oyuncuların oyun içindeki işlemleri daha hızlı ve kolay bir şekilde yapmaları mümkün olur. Corsair CH-9315411-EU Dark Core RGB Pro optik kablosuz oyuncu mouse yorum ve kullanıcı değerlendirmeleri ürün özellikleri ve kullanımı hakkında detaylı bilgi sunar. Corsair CH-9315411-EU Dark Core RGB Pro optik kablosuz oyuncu mouse fiyat bilgisi ve daha fazlasına Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.