Corsair Force Series Mp600 1 Tb M.2 Ssd Nand Cssd-f1000gbmp600

18.693 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Corsair Force Series Mp600 1 Tb M.2 Ssd Nand Cssd-f1000gbmp600

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-babil elektronik Satıcı Ünvanı: BİRSEN BOZYEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1861005922
    Bu ürün e-babil elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Detayları Corsair Force MP600 CSSD-F1000GBMP600 1 TB M.2 SSD Gelişmiş Performans Sahip olduğu üstün teknolojik donanımları sayesinde sizlere başarılı bir kullanım sağlayan ürün, her anlamda oldukça profesyonel özelliklere sahiptir. Göstermiş olduğu üst düzey performans sayesinde dizüstü bilgisayarlarda tam bir performans sergiler. Geniş depolaması ve hızlı işlem yapma özellikleri sayesinde alanda en fazla tercih edilen ürünlerin başında gelmektedir. Geniş Depolama Özelliği Sınıfında yer alan diğer ürünlere göre Corsair Force MP600 CSSD-F1000GBMP600 1 TB M.2 SSD, daha geniş bir depolama alanına sahiptir. Her bakımdan kullanıcılarına yüksek performans sağlar. Geniş depolama alanı sayesinde sizlere üst düzey bir kullanım rahatlığı sunar. Ürünün genel depolama kapasitesi 1 TB’dir. Ultra Okuma ve Yazma Hızı Sahip olduğu ultra okuma ve yazma hızı sayesinde sizlerin bekleme yapmadan ürünü rahat bir şekilde kullanmanıza imkan tanımaktadır. Okuma hızı 2000 mb olan ürünün yazma hızı ise 1000 mb üstüdür. Bu oranlarla Corsair Force MP600 CSSD-F1000GBMP600 1 TB M.2 SSD, alanın en hızlı işlem yapan ürünlerinden birisi olarak bilinir. SATA 2 Bağlantı SATA 2 bağlantı arayüzü ile sizlere yüksek bir kullanım deneyimi sunar. Uzun Süreli Kullanım Dayanıklı olması sayesinde uzun süreli kullanım için son derece idealdir. Uyumlu Performans Alanında yer alan diğer cihazlarla uyumlu bir performans sergiler.

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Tipi M.2 PCIe (NVMe)
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver