Corsair Harpoon Rgb Pro Oyuncu Mouse

949,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.054,42 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.057,50 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.075,19 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Corsair Harpoon Rgb Pro Oyuncu Mouse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Caston Pc Satıcı Ünvanı: ÖMER YASİR YAĞIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9271203357
    Bu ürün Caston Pc tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Corsair Harpoon RGB PRO 12000 Dpi Optik Oyuncu Mouse Sadece 85gr ağırlığında, rahat dokulu tasarım Kolay tak ve çalıştır yapı PMW3327 12000 DPI optik sensör 6 adet programlanabilir tuş Dinamik RGB aydınlatma Corsair iCUE desteği Yüksek performanslı Omron Switchler Teknik Özellikler Model No: CH-9301111-EUTuş Sayısı: 6DPI: 12000Sensör: PMW3327Aydınlatma: RGBKablo: 1.8m kauçukAğırlık: 85griCUE yazılım desteği: Var

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Corsair Harpoon Rgb Pro Oyuncu Mouse

Bilgisayar ve aksesuarları günlük hayatın birçok alanında karşınıza çıkar. Bu ürünlere çoğu zaman ihtiyaç duyulur. Özellikle bilgisayar üzerinde oynanan oyunlarda veya yapılan işlemlerde çeşitli aksesuarların varlığı çok önemlidir. Bu aksesuarlardan biri de Harpoon Corsair olarak bilinen fare çeşitleridir. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip bu oyuncu mouse çeşitleri, büyük beğeni toplar. Teknolojiyi kullanışlı özelliklerle buluşturan Corsair, sizi her anlamda memnun eder. Model; PMW3327, 12000 DPI optik sensör ve 6 adet programlanabilir tuş çeşidi ile öne çıkar. Bu özellikler işlemlerinizi hızlı yapmanıza olanak tanır. Model, 85 gram ağırlığındadır. Kolay tak ve çalıştır özelliğiyle pratiktir. Ergonomik yapısı sebebiyle küçük alanlarda bile rahat kullanılabilir. Yüksek kapasiteli piliyle uzun süre aralıksız çalıştırabilirsiniz.

  • Rahat dokulu tasarım
  • Kolay tak ve çalıştır sistemi
  • Hafifliğiyle rahat kullanım imkanı

Corsair Harpoon RGB Pro İnceleme ve Özellikleri

Corsair Harpoon RGB Pro İnceleme ve Özellikleri

Pratik ve kolay kullanım avantajı sağlayan ürünler, her zaman ön plana çıkar. Corsair Harpoon RGB Pro oyuncu mouse modeli, ihtiyaç duyduğunuz oyunlarda yardımınıza yetişir. Üstün kaliteye ve yüksek performansa sahip olan bu ürün, Omron Switchler özelliğine sahiptir. Devir seviyesinin yüksek olması, müşteriler açısından avantaj olarak kabul edilir. Rahat dokulu tasarıma sahip olan bu ürünlerin kolay bir şekilde kurulumu yapılır. Ürünü bilgisayarınıza takıp anında çalıştırabilirsiniz. Optik algılama ve A tipi USB özelliği sayesinde tıklanma hızı yüksektir. CH-9301111-EU, 12000 DPI hareket çözünürlüğüne sahiptir. Yüksek performansa sahip oyuncu mouse modelinde seçim hızı ayarlanabilir. Darbesiz çalışma özelliği seçeneği ile her ortamda rahat bir şekilde çalışır. Bu kaliteli ürünle eğlenceli anlarınıza farklılık ve hız kazandırabilir, uzun süre benzersiz bir oyun deneyimi elde edebilirsiniz.

Corsair Harpoon RGB Pro Oyuncu Mouse Avantajları

Corsair Harpoon RGB Pro Oyuncu Mouse Avantajları

Bilgisayar oyunlarında ve çeşitli işletim sistemlerinde mouse seçimi büyük önem taşır. Özellikle hızlı ve rahat kullanım avantajı sunan oyuncu mouse çeşitleri, müşteriler tarafından tercih edilir. Corsair Harpoon mouse modeli sayesinde stratejik ve hız oyunlarında avantaj sahibi olabilirsiniz. Bu tasarımın kaliteli içeriği sebebiyle uzun yıllar kullanımı mümkün olur. Corsair Harpoon RGB Pro incelemesi, gelişmiş teknolojik özellikleriyle ön plana çıkar. Elinize oturan ergonomik özelliği sebebiyle kullandığınız süre içerisinde size herhangi bir rahatsızlık hissi yaşatmaz. Avantajlı boyutu ve hafif yapısı ile işlerinizi kolay ve hızlı şekilde halletmenize yardımcı olur. Boyut bakımından avantajlı olmasıyla çalışma masası üzerinde rahat bir şekilde işlem yapmanıza imkan tanır. Ürünün bir kabloya sahip olması da sizlere şarj konusunda sıkıntı yaşatmaz. Bu yönüyle bilgisayar ortamındaki işlerinizi kısa süre içerisinde halledebilirsiniz.

İndirimli Corsair Harpoon RGB Pro Oyuncu Mouse Fiyatları

İndirimli Corsair Harpoon RGB Pro Oyuncu Mouse Fiyatları

Corsair Harpoon RGB Pro oyuncu mouse fiyatları, ürün özellikleri baz alınarak belirlenir. Bu oyuncu mouse modeli sizlerin daha hızlı, rahat ve kolay bir şekilde işlemlerinizi yapmanızı sağlar. Ürün, güç kaynağını kablo yardımıyla alır, böylece şarj konusunda herhangi sıkıntı durumu yaşatmaz. İçerdiği son teknolojik araçlar sayesinde hızlı işlev gösterir. Üründe yer alan çeşitli düğmeler, birçok işlevi tek tuşla halletmenize olanak tanır. Windows işletim sistemi üzerinde rahatlıkla çalışır. Müşteri deneyimlerinden yararlanmak için Corsair Harpoon RGB Pro oyuncu mouse yorumları kısmına göz atabilirsiniz. Bu model, bilgisayarla ilgili her türlü işi yapmanıza imkan tanırken şık görünümü ve yüksek performansı ile dikkatleri üzerine çeker. Gelişmiş özellikler sunan ve kullanım pratikliği ile öne çıkan bu kaliteli ürüne Trendyol üzerinden avantajlı fiyatlarla anında sahip olabilirsiniz.