Corsair Kablolu Optik Oyuncu Mouse Katar Pro Xt Ch-930c111-eu Ultra Hafif 18.000 Dpı

955 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Corsair Kablolu Optik Oyuncu Mouse Katar Pro Xt Ch-930c111-eu Ultra Hafif 18.000 Dpı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARTUR İNOVASYON Satıcı Ünvanı: ARTUR İNOVASYON İNŞAAT DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086158911300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861589113
    Bu ürün ARTUR İNOVASYON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Corsair katar pro xt ch-930c111-Eu ultra hafif 18.000 dpı kablolu optik oyuncu mouse 2 yıl distribütör garantilidir.

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 10000 - 15000 Dpi
  • Buton Sayısı 6
  • Mouse Tipi Optik
  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Corsair Kablolu Optik Oyuncu Mouse Katar Pro XT CH-930C111-EU Ultra Hafif 18.000 DPI

Oyuncular açısından mouse çeşitleri oyunun performansını yükselten aksesuarlardır. Aynı zamanda verim artıran bu ürünler oyunun gidişatını değiştirir. Bu kullanışlı ürünler yüksek performansa sahip olmanıza yardımcı olur. Optik okuyuculu Corsair Katar Pro kablosuz özelliği ile birlikte herhangi bir kabloya bağlı kalmadan kullanmanızı sağlar. Aynı zamanda rahat tuşlarıyla konforlu bir kullanım imkanı sunar. Hızlı bir şekilde hareket etmenize yardımcı olarak oyunda istediğiniz performansı yakalayabilir ve rakiplerinize karşı üstünlük elde edebilirsiniz. Ergonomik tasarımından faydalanarak elinize tam oturan bu ürün, kullanışlı ve konforlu bir yapıya sahiptir. Oyun dışında bilgisayarınız ile yaptığınız gezintilerde kesintisiz bir kullanım elde edebilirsiniz. Algılama gücü yüksek olan bu mouse sayesinde ihtiyaçlarınızı kolay bir biçimde karşılayabilirsiniz. Siz de hafif tasarımlı bu ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz.

  • Ultra hafif tasarım
  • Yüksek hassasiyet
  • Programlanabilir tuşlar

Ultra Hafif Corsair Katar Pro Kablolu Oyuncu Mouse

Ultra Hafif Corsair Katar Pro Kablolu Oyuncu Mouse

Hafif tasarıma sahip olan mouse modelleri hareket kısıtlaması yaşamanızı önler. Avuç içerisinde kolay bir şekilde kavrayabilir ve kullanım kalitenizi artırabilirsiniz. Corsair kablolu optik oyuncu mouse Katar Pro XT CH-930C111-EU ultra hafif 18.000 DPI sensör sayesinde doğru bir izleme imkanı elde edebilirsiniz. 27 gram ağırlığa sahip olan bu ürün, hareketlerinizi kısıtlamaz ve yüksek geçiş hızından yararlanabilmenize yardımcı olarak rakiplerinize karşı üstünlük sağlar. Her türlü monitöre bağlayabilir ve kesintisiz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Sürüklemenin minimum derecede kalmasını sağlayan paraşüt ipi ile hızlı bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. FPS ya da MOBA oyunları için gönül rahatlığıyla satın alabilir ve rahatlıkla kullanabilirsiniz. Siz de ultra hafif tasarıma sahip olan bir gamer mouse modeli arıyorsanız Corsair tarafından dizayn edilen bu modeli CH-930C111-EU kodu ile aratarak satın alabilirsiniz.

Yüksek Hassasiyetli Corsair Katar Pro Optik Oyuncu Mouse

Yüksek Hassasiyetli Corsair Katar Pro Optik Oyuncu Mouse

Gamer mouse modellerini satın alırken dikkat edilmesi gereken önemli unsurlar arasında ürünün DPI değeri bulunur. Corsair Katar Pro CH-930C011-EU kodu ile satışa sunulan ürün, 18k DPI optik sensöre sahiptir. Bu sayede algılama hızı yüksek ve izleme oranları doğrudur. Galibiyet için oldukça önemli olan bu seviye, ihtiyaç duyduğunuz verimin ve performansın yükselmesine yardımcı olur. 1 DPI’lık ayarlarla özelleştirilebilen bu model sayesinde kişisel bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Optik lazer sensörüne sahip olan mouse, zemini kolaylıkla tanır ve uyum içerisinde oyun oynayabilmenize yardım eder. Uygun fiyatıyla satışa sunulduğundan müşterilerin bütçelerine uyum sağlar. Siz de Corsair kablolu optik oyuncu mouse Katar Pro XT CH-930C111-EU ultra hafif 18.000 DPI fiyatını inceleyerek bütçenizi sarsmadan ürünü satın alabilir ve ekonomik bir deneyim elde edebilirsiniz.

Avantajlı Corsair Katar Pro XT Oyuncu Mouse Yorumları

Avantajlı Corsair Katar Pro XT Oyuncu Mouse Yorumları

Ergonomik tasarıma sahip olan mouse modelleri müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Corsair Katar Pro XT ergonomik tasarımıyla kolay bir kullanım imkanı sunar. Kontrolü size devreden bu model, USB girişiyle birlikte bağlantınızın kuvvetlenmesine yardımcı olur. Tak kullan komutuna göre dizayn edilen bu model her türlü bilgisayara ve oyuna uyumludur. Önceden ayarlanan üç DPI seviyesini kaydeden mouse, oyun sırasında kesinti yaşamadan önayarlara ulaşabilmenizi sağlar. Bu sayede ihtiyacınıza uygun bir kullanım imkanı sunar. Ürünü satın alan müşteriler yapısından ve kullanım konforundan oldukça memnun olduklarını belirtirler. Aynı zamanda oyunlarında da yüksek performans kazanırlar. Trendyol sayesinde Corsair kablolu optik oyuncu mouse Katar Pro XT CH-930C111-EU ultra hafif 18.000 DPI yorumlarını okuyabilir ve müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Aklınıza takılan sorulara da bu yorumlar ile yanıt bulabilirsiniz.