Corsair Cssd-f240gbmp510 Force Mp510 Serıes Gen3 Nvme Pcıe M.2 Ssd 240gb 3.100mb/s Okuma Hızı/ 1.050

2.030 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Corsair Cssd-f240gbmp510 Force Mp510 Serıes Gen3 Nvme Pcıe M.2 Ssd 240gb 3.100mb/s Okuma Hızı/ 1.050

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Osmanlı Bilgisayar Satıcı Ünvanı: AYGÜL ATEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9030393418
    Bu ürün Osmanlı Bilgisayar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Detayları Corsair Force MP510 CSSD F240GBMP510 240 GB NVMe M.2 SSD Yüksek Depolama Performansı 3,480 MB/sn’ ye varan yüksek hızlı okuma ile olağanüstü depolama performansı sunar. Yeni ekstrem veri performansı kontrolü ile hızlı okuma, yazma ve yanıt sürelerinden yararlanmanızı sağlar. 3,480 MB /sn’ ye kadar sıralı okuma, 3.000 MB/s’ ye kadar sıralı yazma gücü sunar. Ara yüz Tasarımı Basit bağlantı koşullarından yararlanmanız ve maksimum bant genişliği avantajı elde etmeniz için sizleri, M.2 arayüz kullanımı ile buluşturur. Üç Özel Fonksiyonu Bir Arada Sunma Yıllarca yüksek performans sunmak için ideal performans fonksiyonu, dayanıklılık, değer karışımı koşullarının tümünü bir arada sunar. Performans fonksiyonu ile verilere hızlı erişebilir, dayanıklılık ile verilerinizi her türlü riske karşı koruma altına alabilirsiniz. Doğrudan Yerleştirilme Ek kablo ve konektöre ihtiyaç duymadan doğrudan bilgisayar veya ana kart alanına sığma avantajı sunar. Ürünü kolaylıkla bilgisayar cihazınıza yerleştirebilir, geniş veri depomla alanından yararlanırken, verilerinize hızlı erişim sağlayabilirsiniz. Dayanıklı Dış Tasarım Dış tasarım dayanıklılığı ile kayıtlı dosyalarınız koruma alır. Darbelere ve düşmelere karşı dayanıklı dış tasarımı ile RAM’de kayıtlı olmayan iş dosyalarınızı, önemli belge ve fotoğraflarınızı koruma altına almanıza imkan sunar. Toza Karşı Koruma Dış tasarım detaylarında yer alan çalışmayı sağlayan fonksiyonel kısımlar tozlara karşı korunur. Bu özellik size uzun ömürlü ve risklerine karşı korunarak cihaz kullanma imkanı sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Tipi M.2 PCIe (NVMe)
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver