Corsair Void Rgb Elite Ca-9011202-eu Kablosuz 7.1 Surround Beyaz Gaming Kulaklık

3.800 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.439 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.725,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999 TL

Ürün Bilgileri

Corsair Void Rgb Elite Ca-9011202-eu Kablosuz 7.1 Surround Beyaz Gaming Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞİMŞEK YAZILIM Satıcı Ünvanı: ÖMER ALİ ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2220741790
    Bu ürün ŞİMŞEK YAZILIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Corsair Void Elite RGB 7.1 streo ses çıkışı ile sesleri kaliteli bir şekilde aktarır. Mikrofon frekansı düşük boyutta 100 Hz yüksek boyutta 10 kHz olarak çalışır.
  • Corsair Void RGB Elite kablolu bağlantı tipi ile bağlantı kurulmasını sağlar. 180 cm kablo boyutu bulunur.
  • Mikrofonlu oyuncu kulaklık 116 DB ses hassasiyetine sahiptir. Aynı zamanda32 Ohm empedans özelliği sunar.
  • Beyaz oyuncu kulaklığı kumanda özelliği ile kolaylıkla kontrol altına alınabilir.
  • Kulak üstü kulaklık gaming ayarlanabilir kapak bandı ile kulak üstüne kolaylıkla yerleştirilir.
  • Dönebilen kulaklıklar, hafızalı kulak yastığı, kafa bandı yastığı gibi özelliklere sahiptir.
  • Corsair Void RGB Elite 7.1 çevresel ses özelliği ile ekstra ses kalitesi sunar. 7.1 sanal çevresel ses özelliği bulunur.
  • Pasif gürültü önleme özelliği ile görüntülerin önlenmesini sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Corsair CA-9011204-EU Void RGB Elite USB 7.1 Beyaz Oyuncu Kulaklığı

Corsair Void RGB Elite USB 7.1 oyuncu kulaklığı kablolu beyaz, yüksek performans için özel olarak tasarlanır. Hedef kitlesi oyuncular ve e-sporcular olan bu ürün, uzun süreli kullanıma uygun özelliklere sahiptir. Zira uzun saatler boyunca kulaklığı çıkarmayan oyuncular, sağlıklı bir cihaza ihtiyaç duyar. Bu nedenle Corsair kulaklık, cildi tahriş etmeyen ve gün boyu rahatlık sağlayan bir tasarıma sahiptir. Oyuncuların ihtiyaç duydukları bir diğer kulaklık özelliği, üstün ses kalitesi ve yön tespitidir. Bu kulaklığın çevresel ses özelliği sayesinde rakiplerinizin hangi yönde ve ne kadar uzaklıkta olduğunu algılamanız mümkündür. Corsair dayanıklılığı ile üretilen bu sağlam kulaklığı, uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz.

  • Nefes alabilen konforlu kulakçıklar
  • Hem kablolu hem kablosuz kullanım imkanı
  • Orijinal Dolby Headphone teknolojisi

Corsair Void Rgb Elite Usb 7.1 Oyuncu Kulaklığının Özellikleri

Corsair Void Rgb Elite Usb 7.1 Oyuncu Kulaklığının Özellikleri

Corsair Void RGB Elite USB 7.1 beyaz kablolu oyuncu kulaklığı, markanın özel ses yazılımına sahiptir. Corsair Utility Engine yazılımı ile hazırlanan kulaklık, kullanıcıya üstün ses performansı sunar. Ürünün kulakçıkları ise nefes alabilen örgü kumaştan imal edilir. Böylece hava alan kulak çevrenizde kızarıklık, kaşıntı ve tahriş gibi herhangi bir alerjik reaksiyon meydana gelmez. Hafızalı köpük özelliğiyle hazırlanan bu pedler, ilk kullanımdan itibaren kulağınızın şeklini alır. Böylece kişiselleştirilmiş bir konfor yaşarsınız. Isı birikimini ve nemi azaltan bu kulakçıklar, sağlıklı bir kullanım vadeder. Ağırlığı yalnızca 39 gram olan ürün, baş ağrısına sebep olmaz. Corsair Void RGB Elite USB 7.1 oyuncu kulaklığı, tek yönlü bir mikrofona sahiptir. LED ışıklı bu mikrofon sayesinde oyun sırasında takım arkadaşlarınızla sorunsuz iletişim kurmanız mümkündür.

Corsair Void Rgb Elite Usb 7.1 Oyuncu Kulaklığı Sağlam mıdır?

Corsair Void Rgb Elite Usb 7.1 Oyuncu Kulaklığı Sağlam mıdır?

Corsair Void Elite RGB USB oyuncu kulaklığı 7.1 surround, son derece sağlam bir üründür. Ürün, kullanım veya taşıma sırasında alabileceği darbelerden etkilenmez. Kırılmaz, çatlamaz ve herhangi bir deformasyona uğramaz. Değişen ortam koşullarından da etkilenmeyen kulaklığı, uzun zaman gönül rahatlığıyla kullanmanız mümkündür. Kulaklığın bağlantı elemanları da son derece sağlamdır. Bu ürün hem kablolu hem de Bluetooth ile çalışır. Cihazı kablolu kullanmak isterseniz ilgili kabloyu USB girişi aracılığı ile bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz. Bu sayede yüksek veri iletim hızına ulaşırsınız. Kablosuz kullanım esnasında 12 metre uzaklığa kadar veri iletimi sağlayabilirsiniz. Bu sayede hem oyun sırasında hem de kulaklığı kullandığınız diğer aktiviteler boyunca hiçbir kesinti yaşamazsınız. Doldurulabilir pillere sahip olan bu kulaklığın şarj kapasitesi, 16 saat kesintisiz kullanım imkânı sunar.

Corsair Void Rgb Elite Oyuncu Kulaklığının Ses Kalitesi Nasıldır?

Corsair Void Rgb Elite Oyuncu Kulaklığının Ses Kalitesi Nasıldır?

Corsair Void RGB Elite USB 7.1 beyaz kablolu oyuncu kulaklığı, Discord sertifikasına sahiptir. Kulaklığın ses sürücüleri ve mikrofonu, kristal netliğinde bir iletişim sunmak üzere geliştirilmiştir. Ürün, olağanüstü bir ses deneyimi yaşamanızı sağlar. Kulaklıkta özel olarak ayarlanmış 50 mm hoparlör sürücüleri mevcuttur. Orijinal Dolby Headphone 7.1 surround teknolojisiyle üretilen sürücüler, çok kanallı yapıları sayesinde sesin 360 derece etkisi yaratmasını sağlar. Böylece kendinizi aksiyonun tam ortasında hissedersiniz. Mesafe ve açı ayrımı yapabilen bu teknoloji, sesin hangi yönden ve uzaklıktan geldiğini anlamanızı kolaylaştırarak oyun deneyiminizi iyileştirir. Cihazın mikrofonu ise gürültü önleyici özelliğe sahiptir. Ortam gürültüsünü azaltan mikrofon, sesinizi karşı tarafa net şekilde aktarmaya çalışır. Bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüşlerinden ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Corsair Void RGB Elite USB 7.1 oyuncu kulaklığı kablolu beyaz yorumlarını inceleyebilirsiniz. Dilerseniz siz de bu oyuncu kulaklığını Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.