6
Oda Termostatı kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Cosa Akıllı Kablosuz Kombi Kontrolü Oda Termostatı

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
2.450 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.645 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.779 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.799 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cosa Akıllı Kablosuz Kombi Kontrolü Oda Termostatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NORMTEK Satıcı Ünvanı: NORMTEK MEKANİK MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632107133700001 Vergi Kimlik Numarası: 6321071337
    Bu ürün NORMTEK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Akıllı oda termostatı kablosuz kombi kontrolü p4tr-01 - 2021 ver
  • Havalar iyice soğumadan önleminizi alın!
  • Doğal gaz faturanızdan %30 tasarruf edin.
  • Cosa ile ısıtma sisteminizi cep telefonunuz üzerinden kontrol edebilirsiniz. Cosa, yalnızca siz evdeyken evinizi ısıtarak enerji tasarrufu sağlar ve evde kimse yokken gereksiz kullanımın önüne geçer.
  • Hem akıllı hem kişiselleştirilebilir.
  • Cosa akıllı özellikleriyle yaşam tarzınıza uygun bir sıcaklık yönetimi sağlar. Gece uyurken, sabah güne başlarken, gündüz çalışırken, akşamları dinlenirken farklı sıcaklıklar belirlemenize imkan verir. Sizin ve ailenizin eve geliş saatlerinde evinizin istediğiniz sıcaklıkta kalmasını sağlar.
  • Kullanımı kolay cep telefonu uygulaması.
  • Cosa cep telefonu uygulaması ile her yerden evinizin sıcaklığını kolayca yönetebilir, 'ev, uyku, dışarı' gibi farklı modlar arasında geçiş yapabilir, kendinize özel planlar oluşturabilirsiniz. Isterseniz birden fazla evi kontrol edebileceğiniz gibi, farklı aile üyelerinin aynı evi yönetmesini de sağlayabilirsiniz.
  • Sıradan bir termostat değil.
  • Sıradan oda termostatları sadece evin ısısını sabit tutarken, cosa cep telefonunuzdan yönetebileceğiniz kişiselleştirilmiş bir ısı yönetimi imkanı sunar. Hem daha çok tasarruf ettirir hem de size özel konfor sunar.
  • Kablosuz kullanım özgürlüğü.
  • Kablosuz kombi kontrol ünitesi sayesinde cosa akıllı oda termostatı'nızı diğer termostatlar gibi duvara sabitlemeniz gerekmez. Kolaylıkla takılıp çıkarılan ayaklığı sayesinde, istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz.
  • %100 yerli teknoloji.
  • Cosa, teknolojisi türk mühendisler tarafından yerli kaynaklarla geliştirilmiş %100 yerli bir üründür. Yaşam konforunu arttırırken, enerji tüketimini azaltarak, hem milli sermayenin korunmasına hem de dünyamızın daha yaşanılabilir olmasına katkı sağlamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kablosuz
  • Kontrol Tipi Digital
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Cosa P4TR-21 Akıllı Oda Termostatı Kablosuz Kombi Kontrolü

Cosa sistemleri konfor ve kalitesinden ödün vermeyerek kullanıcıların tasarruf etmesini sağlar. Cosa akıllı kablosuz kombi kontrolü olan oda termostatı ile doğal gazdan ortalama %30 tasarruf sağlanabilir. Oda termostatları evlerdeki sıcaklığı istenilen ayarda tutmasını sağlayan cihazlardır. Bu şekilde herhangi bir hava koşulunda evlerdeki istenilen sıcaklar sabit tutularak ve kombilerin gerektiği kadar çalıştığından doğalgaz faturalarında tasarruf edilir.

 
  • Kontrol edilebilir
  • Rahat arayüz
  • Kolay kullanım

Cosa Akıllı Kablosuz Kombi Kontrolü Oda Termostatı Özellikleri

Cosa Akıllı Kablosuz Kombi Kontrolü Oda Termostatı Özellikleri

Cosa ürünleri çeşitlilik açısından zengindir. Bu çeşitlilikler içerisinde oda termostatları da yer alır. Oda termostatları tasarım kullanım ve teknoloji bakımından farklılık gösterir. Oda termostatları evlerdeki istenilen ayardaki sıcaklığı sağlayarak doğal gazdan %30 daha tasarruf sağlar. Evlerdeki konforu hem istenilen sıcaklık hem de kombilerin gerektiği kadar tasarruf sağlamış olur. Özellikle programlanabilir olması haftanın farklı günleri veya saatlerinde sıcaklığı ayarlamak mümkündür. Özel olarak geliştirilen bu oda termostatları odadaki sıcaklık düştüğü zaman kombiye uyarı verir ve oda termostatı ateşleyerek tekrardan istenilen dereceye çıkmasında yardımcı olur. Hem enerji hem tasarruf anlamında çok büyük bir kolaylık sağlar. Cosa akıllı kablosuz kombi kontrolü oda termostatı P4TR-21 kablosuz kullanımı ile duvara sabitlemeye gerek yoktur. Kolay takılıp çıkarılabilen ayağı sayesinde istenilen yerlere yerleştirilir.

 

Cosa Akıllı Kablosuz Kombi Kontrolü Oda Termostatı Kullanımı

Cosa Akıllı Kablosuz Kombi Kontrolü Oda Termostatı Kullanımı

Cosa oda termostatı, evdeki ısının kolayca kontrolünün sağlanması bakımından değerli bir cihazdır. Bu cihaz, kombi sisteminizle kablosuz olarak bağlantı kurar ve sıcaklık ayarlarınızı yönetmenize olanak tanır. Bu sayede evinizin her odasındaki sıcaklık farklılıklarını engelleyebilir ve istediğiniz sıcaklığı sağlayabilirsiniz. Cosa akıllı kablosuz kombi kontrolü oda termostatı, kullanımı rahat arayüze sahiptir ve akıllı telefonlarınızdan veya tabletlerinizden de kontrol edilebilir. Cihaz, kablosuz bağlantı özelliği sayesinde evinizin herhangi bir yerinden kontrol edilebilir. Ayrıca, cihazın ekranında mevcut sıcaklığı gösterir ve ısı ayarlarınızı kolayca değiştirmenizi sağlar. Cosa akıllı kablosuz kombi kontrolü oda termostatı P4TR-21 özellikleri haftalık zamanlama, tatil modu, ekran ışığı ayarı ve sıcaklık ölçeği değiştirme seçenekleri yer alır. Cihaz, istediğiniz sıcaklığı ayarlamak için birkaç dakika içinde kombi sistemine komut gönderir ve sıcaklığı istediğiniz seviyeye getirir.

 

Cosa Akıllı Kablosuz Kombi Kontrolü Oda Termostatı Fiyatları

Cosa Akıllı Kablosuz Kombi Kontrolü Oda Termostatı Fiyatları

Cosa akıllı kablosuz kombi kontrolü oda termostatı, enerji tasarrufu seçenekleri sayesinde enerji tüketimini optimize eder ve daha düşük enerji faturaları elde etmenizi sağlar. Cihazın sıcaklık sensörü, ısıtmanız gereken alanın sıcaklığını doğru bir şekilde ölçer ve bu sayede gereksiz enerji tüketimini önler. Sonuç olarak, Cosa akıllı kablosuz kombi kontrolü oda termostatı, evdeki ısıyı kontrol etmek için kullanışlı bir cihazdır. Kolay kullanımı olan termostat çeşitli özellikler sunar. Enerji tasarrufu sağlar ve kombi sisteminizin ömrünü uzatır. Sizler de Trendyol’danCosa akıllı kablosuz kombi kontrolü oda termostatı P4TR-21 fiyatı ve detaylarını öğrenebilir, Cosa akıllı kablosuz kombi kontrolü oda termostatı P4TR-21 yorumları ve değerlendirmeleri kısmından fikir sahibi olabilir ve dilerseniz ürünü sepetinize ekleyip kolayca sipariş verebilirsiniz.