COŞAN Kek Ve Pasta Paslanmaz Yuvarlak Kelepçeli Ayarlanabilir Çember 16/30 Cm Yükseklik 9 Cm

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

COŞAN Kek Ve Pasta Paslanmaz Yuvarlak Kelepçeli Ayarlanabilir Çember 16/30 Cm Yükseklik 9 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tekçe online Satıcı Ünvanı: FATİH YUSUF TEKÇE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8340492314
    Bu ürün Tekçe online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paslanmaz ayarlanabilir kelepçeli çember 16/30 cm 9 cm Yükseklik ürün detayları:yuvarlak boyutu ayarlanabilir pasta kalıbı, çok katlı pastalar yapılmasına olanak sağlar. - Kullanımı son derece kolay ve pratik olan bir üründür. - Kolayca kalıp daraltılıp, genişletilebilir. Böylece istenilen boyutlarda pastalar yapılabilir. hatta bu pastalar üst üste yerleştirilerek katlı pastalar da üretilebilir. yuvarlak boyutu ayarlanabilir pasta kalıbı, pastaneden alınmış kadar kusursuz pastalar oluşturmak için birebirdir. - Pastane pastaları kadar mükemmelliğe yakın pastalar üretebilmek yuvarlak boyutu ayarlanabilir pasta kalıbı ile artık çok kolay!pasta yaparken mutfaktaki en büyük yardımcınız olmaya aday oluyor! mutfak işlemleriniz sırasında, pasta yapmayı bir keyif hatta bir eğlenceye dönüştürebilmek için, ihtiyacınız olan parçalardan biri bu üründür. daha kolay, daha çabuk şekil verebildiğiniz pastalarınız, artık sizin yaratıcılığınızla kusursuzluğa yürüyecek! pratik bilgiler:pastaların gevrekliğini artırmak için hamur karışımına bir çay kaşığı tuz atılması gerekir.pasta, kek ve kurabiyeler için kullanılacak olan kremaların daha sert olması için, tüm malzemelerin buzdolabında bekletilmesi gerekir birkaç dakika. Buna çırpıcınız da dahildir.pasta hazırlanırken, kullanılan meyveler dibe çöker. Bunu engellemek için, karışım pişirilirken içerisine bir miktar mısır unu ilave edilmelidir. Mısır unu meyvelerin pişerken yoğunlaşıp dibe çökmemesi için uygun ortam hazırlar.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Parça Sayısı 1
  • Ürün Tipi Kelepçeli
  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver