Cosfer 2 Teker Pilastik Kaykay Çantalı

738,90 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
750 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
739,90 TL

Ürün Bilgileri

Cosfer 2 Teker Pilastik Kaykay Çantalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Güldüren Fiyatlar Satıcı Ünvanı: SG SANAL MAĞAZACILIK HİZMETLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0769195485400001 Vergi Kimlik Numarası: 7691954854
    Bu ürün Güldüren Fiyatlar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cosfer 2 Tekerlekli Kaykay 360 derece dönen tekerlekler Taşıma kılıfı sırtta taşınabilir. plastikten imal edilmiştir. Çağımızın en yeni icatı olan ortadan eğimli 2 tekerlekli kaykay İki tekerlekli kaykayın tekerlekleri 360 derece dönebilen şekildedir. İki tekerlekli kaykayda ayağımız ile yandan itiş yapmak gerekmeden sanki elektrikli imiş gibi ufak bir ayak hareketi ile gidiş sağlanmaktadır. İki tekerkekli kaykay tam bir süper icat Ürünün kullanımı hakkında bilgiler 2 tekerkekli kaykay 3 yaş altı çocukların kullanması sakıncalı ve yasaktır. İki tekerkekli kaykay 3 yaştan büyük çocukların eeveyinlerinin gözetimi altında kullanmaları gerkmektedir. 2 tekerkekli kaykay kullanırken kask dizlik gibi koruma üniteleri ile beraber kullanılmalıdır. 2 tekerlekli kaykayı 360 derece dönebilen tekerlekli olarak sizlere sunuyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Model Waveboard
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver