Cosmo Code Sülfatsız Mat Wax 2'li Set

799,90 TL
(399,95 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cosmo Code Sülfatsız Mat Wax 2'li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MENHANE Satıcı Ünvanı: UNİCOSM KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0892046467900001 Vergi Kimlik Numarası: 8920464679
    Bu ürün MENHANE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cosmo Code Sülfatsız Mat Wax 2'li Set Cosmo Code Sülfatsız Mat Wax : 100 ml 2*100 ml Sülfat içermeyen özel formülü sayesinde saç şekillendirmede en çok tercih edilen ürünlerden biri de Cosmo Code Sülfatsız Mat Wax ürünü olmaktadır. Özellikle güçlü tutuş ve şekillendirme sağlarken aynı zamanda saçların doğal bir görünümde kalmasını isteyenler için en ideal saç şekillendiricilerden biridir. İçerdiği zengin miktarda aminoasitler sayesinde uygulama süresi boyunca saçın ihtiyacı olan bileşenleri de saça kazandırarak bakım yapmış olur. Keratin düzleştirme ve silindir düzleştirme işlemlerinde saçın en iyi şekillendirilebilmesi için tavsiye edilmektedir. Cosmo Code Sülfatsız Mat Wax Neden Kullanılmalı? Cosmo Code Sülfatsız Mat Wax ürünün adından da anlaşılacağı üzere sülfat içermeyen özel formülü sebebiyle öne çıktığını söylemek mümkündür. Saça kolayca şekil vermek isteyenler bu ürünü tercih edebilirler. Sıkı ve güçlü tutuş özelliğinin yanı sıra saçı doğal göstermesi sebebiyle de öne çıkmaktadır. Saçlarda uzun süreli düzleştirme etkisinin kalıcılığını arttırmak için Cosmo Code Sülfatsız Mat Wa x tavsiye edilmektedir. Besleyici içeriği sayesinde kısa sürede saçların bakımlı ve canlı bir görünüm kazanmasını sağlamaktadır. Kimler Cosmo Code Sülfatsız Mat Wax Kullanmalı? Saç şekillendirirken doğal görünüme önem veren kişiler, Cosmo Code Sülfatsız Mat Wax tercihinde bulunmalıdır. Aynı zamanda sülfat içermediği için keratin düzleştirme ve silindir düzleştirme işlemleri yapılan saçlar için kullanılması tavsiye edilmektedir. Saçında şekillendirici ürün lekesi kalmamasını isteyenler için idealdir. Kullanım Talimatı : Yeterli miktarda ürünü avucunuza alınız ve ellerinizi ovuşturarak avucunuzda ideal yayılımı yapınız. Daha sonra temizlenmiş ve kurutulmuş ya da fön çekilmiş saçınıza ürünü eşit miktarlarda dağıtınız. Bu sayede saçınıza doğal görünümle birlikte istediğiniz şekli verebilirsiniz. Daha uzun süreli kalıcılık istiyorsanız ürünü uyguladıktan sonra saç spreyi de ilave edebilirsiniz. Cosmo Code Sülfatsız Mat Wax Saçtan Kolay Temizlenir mi? Bu ürün oldukça kaliteli bir yapıya sahip olduğu için yakındığında saçlardan kolaylıkla temizlenir ve saç diplerinde birikme yapmaz. Güçlü Tutuş İçin Cosmo Code Sülfatsız Mat Wax Uygun mu? Şekillendirmiş olduğunuz saçlarınızın kolaylıkla bozulmamasını istiyorsanız Cosmo Code Sülfatsız Mat Wax ürününü tercih edebilirsiniz. Kullanışlı yapısı sayesinde temiz ve kuru saçlara uygulandığında uzun süreli şekillendirme avantajı sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Tutuculuk / Sertlik Yüksek
  • Etki Sabit Tutma
Geri Bildirim Ver