Cosrx Hyaluronic Acid Hydra Power Essence - Yoğun Nemlendirici Esans 100 ml

799 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cosrx Hyaluronic Acid Hydra Power Essence - Yoğun Nemlendirici Esans 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CITY BEAUTY Satıcı Ünvanı: CİTY BEAUTY KOZMETİK VE GÖZLÜK ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0843077507000001 Vergi Kimlik Numarası: 8430775070
    Bu ürün CITY BEAUTY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cosrx Hyaluronic Acid Hydra Power Essence 100ml Doğal nem bariyerinin oluşmasına yardımcı olan, yüksek konsantrasyonda hyaluronik asit ile formüle edilmiş esans. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: Ciltteki tüm toksit maddeleri ortadan kaldırarak güvenli bakım sağlar. İçeriğinde bulunan Hyaluronik asit ve Deniz topalak suyu ile maksimum nemlendirme sağlar. Cilt yapısını tahriş edici,zararlı herhangi bir madde içeriğinde olmadığından rahatlıkla kullanılabilir. Yapay bileşenler olan ftalat ,parabenler, yapay pigmentler, sentetik parfümler ve TEA (Trietanolamin) arındırılmıştır bir esansdır. Cilde kolayca emilim sağlayan hafif bir yapısı ile cildi neme doyuran güçlü bir içeriği vardır. Doğal nem bileşeni olan Sodium hyluronate içeriğindeki değeri 4000 ppm formülünde olduğundan harika bir nemlendirici ve cildin katmanlarını su ile doldurur, besler ve ciltte nemi tutar. Cildiniz dolgun,nemli ve ışıltılı görünür. Hyaluronik asit, üronik asitten ve insan vücudunun amino asidinden oluşan doğal bileşendir. Cildin nemli kalmasını ve hücre içindeki suyun tutulmasından sorumludur Yaş ilerledikçe,cilt güneşe ve dış etkenlere maruz kaldıkça üretimi azalır. Cilt bariyeri incelir matlaşır,kurur ve kırışıklıklar başlar. Hyaluronik asit ciltteki su kaybını tedavi ederek ,derinin canlılığını, gençliğini korur ve ağırlığının 100 ila 1000 katını hücrelerde tutmaya yardımcı olur. Diğer bir içerik olan Sea buckthorn water (deniz topalak suyu), Deniz topalağı, C vitamini, E vitamini ve diğer sağlıklı bileşenleri barındıran altın portakal meyvelerini taşıyan doğal bir bitkidir. Cilt dokusunu düzeltmeye ve ciltteki stresi azaltmaya yardımcı olur. CİLT TİPİ: 7 etkili içerikle oluşturulan az ama öz formülü sayesinde ,tüm cilt tipleri için güvenle kullanılabilir. KULLANIM ŞEKLİ: Cildinizi temizleyip tonikledikten sonra, uygun miktarda alarak ,tüm cildinize göz çevresi hariç uygulayın.Cildinize iyi emilim sağlamak için ellerinizle tampon hareketlerle masaj yapın.Daha iyi etki için Hyaluronic Acid Intensive Cream ile birlikte kullanabilirsiniz. Hyaluronic Acid Hydra Power Essence'ın birkaç damlası ile Vitamin C esanslarını ya da nemlendirici yağları karıştırarak daha da zengin bir nemlendirici yapabilirsiniz. İÇERİK: Hippophae Rhamnoides Water, Butylene Glycol, Glycerin,1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, -Panthenol, Ethyl Hexanediol.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 76 - 100 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver