cosy home gift Büyük Boy 26 Cm Pilli Mum Efekti Led Şamdan Mum Dekor 6 Lı Paket

379 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

cosy home gift Büyük Boy 26 Cm Pilli Mum Efekti Led Şamdan Mum Dekor 6 Lı Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: cosy home gift Satıcı Ünvanı: TARIK ERTUĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3730178984
    Bu ürün cosy home gift tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PİLLER PAKETE DAHIL DEGILDIR mum efekti veriri ışığı Pilli Şamdan Mum 6 paket 26 cm hediyelik evinize dekor romantik mumlar ürün özelliği : ortalama boyut 26 cm 2 cm kalınlık ince kalem pille çalışır piller dahil değildir orjinal üründür kaliteli üretim

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Cosy Home Gift Büyük Boy 26 Cm Pilli Led Şamdan Mum Dekor 6'lı Paket

Evinizi dekorasyon ürünleriyle süslemeniz ortama görsellik bakımından farklı ambiyanslar katar. Dekoratif ürünlerle kendi düzeninizi ve zevkinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Ortama hem şıklık veren hem de nostaljik bir hava katan Cosy Home Gift büyük boy 26 cm pilli LED şamdan mum dekor 6'lı paket şmdmumbüyük ürünü tercih edebilirsiniz. Bu 6'lı paket mum ürününü dekoratif bir aksesuar eşyası olarak kullanabilirsiniz. Ürünün pille çalışmasının birçok avantajı olabilir. Mumların ışığı LED lambalı olduğu için erime durumu söz konusu değildir. Formlarını kaybetmeden uzun süre kullanabileceğiniz bu modelleri estetik aydınlatma objeleri olarak değerlendirebilirsiniz. Ev dekorasyonuna yaptığınız bir dokunuşla kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz. Cosy Home gift ürünlerini güvenle satın alabilir, LED şamdan mumları yakınlarınıza hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz.

  • Dekoratif romantik mum
  • Değiştirilebilir piller
  • Uzun ömürlü kullanım

Farklı Aydınlatma Tarzı Olan Pilli LED Şamdan Mum

Farklı Aydınlatma Tarzı Olan Pilli LED Şamdan Mum

Her yıl gelişen dekorasyon ürünleri ile evinizi şık bir konuma getirebilirsiniz. Kaliteli malzemeden üretilen Cosy Home mum dekor olarak evin tüm odalarında eşsiz bir görüntü yaratır. Modern teknoloji ile klasik tasarımı bir arada taşıyan modelle bulunduğunuz ortamlara şık dokunuşlar yapabilirsiniz. Dekoratif ışıklar saçan bu ürünü birçok alanda farklı şekillerde değerlendirebilirsiniz. Yatak başları, banyolar ve kitaplıklar, ürünün dekor olarak kullanılabileceği alanlar arasındadır. Satın aldığınız ürünü kendi tarzınıza göre tasarlamanız mümkündür. Bu dekor ürünü, ince kalem pil ile çalıştığı için elinizi yakmaz. Cosy Home Gift büyük boy 26 cm mum paketinde 6 adet ürün bulunur. İdeal ölçülere sahip olan mumları yemek masalarından vitrinlere kadar geniş bir alanda kullanabilirsiniz. Dekorasyonunuzun birer parçası olan LED şamdan mumları sıcaklığıyla içinizi ısıtmasına izin verebilirsiniz.

Beğeni Toplayan Pilli LED Şamdan Mum Dekor 6'lı Paket

Beğeni Toplayan Pilli LED Şamdan Mum Dekor 6'lı Paket

LED şamdan mumlar, ateşe olan ihtiyacı ortadan kaldırmak için imal edilir. Pille çalışması ve ateşin kullanılmaması hem sizin için hem de çocuklarınız için yangın tehlikesini ortadan kaldırır. Ürünün üst kısmında alev şeklinde görünen bir LED ışığı bulunur. LED şamdan, şık tasarımıyla mumlar kullandıktan sonra dahi dekoratif görünümünü korur. Böylece ürünü her daim kullanım imkanı sağlayabilirsiniz. Cosy Home mum dekor ürünlerinin dış yüzeyi tasarlanırken bal mumu kullanılır ve böylece sağlam dokulu bir görünüm elde edilir. Cosy Home Gift büyük boy 26 cm pilli LED şamdan mum dekor 6'lı paketini restoran ve kafe gibi mekanlarda dekorasyonu tamamlayıcı ürün olarak kullanabilirsiniz. Cosy Home Gift büyük boy 26 cm pilli LED şamdan mum dekor 6'lı paket kullananların görüşlerini okuyabilir, ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatla Pilli LED Şamdan Mum Dekor 6'lı Paket

Avantajlı Fiyatla Pilli LED Şamdan Mum Dekor 6'lı Paket

Cosy Home Gift büyük boy 26 cm pilli LED şamdan mum dekor 6'lı paket fiyatları, ürünün bütün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu model pille çalıştığı için duman kokusu ve is gibi sıkıntılar yaşatmayarak avantajlı bir aydınlatma alternatifidir. Özel günlerde, evlilik tekliflerinde ve doğum günlerinde ya da misafir sofralarında dekoratif bir süs ürünü olarak kullanılabilir. 6'lı paket içerisindeki malzemelerin aynı boyutta olması estetik bir görüntü oluşmasını sağlar. Ortamda bulunan her eşyanızla uyumlu bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca mumların ışık rengi güneş ışığıyla aynı renge sahiptir. Cosy Home Gift büyük boy 26 cm pilli LED şamdan mum dekor 6'lı paket yorumlarına bakarak ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz. Siz de Trendyol üzerinden bu modele göz atabilir ve ürünü avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.