SmartBee Q19 Akıllı Çocuk Takip Saati, Sim Kartlı Arama, Kameralı, S.O.S ve Gizli Dinleme Özellikli - Yeşil

869,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SmartBee Q19 Akıllı Çocuk Takip Saati, Sim Kartlı Arama, Kameralı, S.O.S ve Gizli Dinleme Özellikli - Yeşil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BabySmart Satıcı Ünvanı: BABYSMART TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0128120156200001 Vergi Kimlik Numarası: 1281201562
    Bu ürün BabySmart tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Kasa Çapı 41-45 mm
  • Adımsayar Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • GPS Yok
  • Uyku Takibi Yok
  • Titreşim Yok
  • Nabız Ölçme Sistemi Yok
  • Sesli Görüşme Var
  • Kamera Var
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Sim Kart Türü Micro sim
Geri Bildirim Ver

Crdkc Unisex Siyah Ateş ve Kalp Hızı Ölçer Akıllı Saat W26-Watch 6

Kullanışlı kol saatleri her yaştan tüketicinin günlük yaşamını kolaylaştırır. Crdkc unisex siyah ateş ve kalp hızı ölçer akıllı saat çocuklar tarafından beğeni toplar. Ürün kasa çapının 41-45 mm olması kullanımını kolaylaştırır. Başarılı özellikleri ve şık tasarımı çocuklar için yardımcı bir araç niteliğindedir. Çocukların ihtiyaçlarını karşılamasının yanı sıra eğlenmelerine imkan tanır. Ürün özelliklerinden bir tanesi olan eğlenceli matematik oyunu çocukların keyifli zaman geçirirken aynı zamanda eğlenmelerini sağlar. Kolay kullanımı ile çocukların her anında yanında olur. Aynı zamanda akıllı saat, ders modu özelliği ile çocukların ders sırasında rahatsız olmalarını engeller. Bu özellik aynı zamanda çocukların akıllı saat ile gereğinden fazla ilgilenmelerini engeller. Profesyonel tasarım ekibi ürünün tasarımını çocuklar için en avantajlı olacak şekilde yapmıştır.

  • Kullanışlı özellikleri
  • Şık tasarımı
  • Güvenli kullanımı

Avantajlı Crdkc Akıllı Saat Fiyatı

Avantajlı Crdkc Akıllı Saat Fiyatı

Crdkc unisex siyah ateş ve kalp hızı ölçer akıllı saat fiyatı kullananlar için avantajlı olacak şekilde belirlenir. Ürün özellikleri fiyat belirlenmesinde göz önünde bulundurulur. Yüksek kullanım performansı gösteren ürün, kullanışlı özellikleri ile müşterileri her anlamda mutlu eder. Ürünün konum özelliği ile saati takan çocuğunuzun nerede olduğunu akıllı telefonunuz aracılığı ile kolaylıkla takip edebilirsiniz. Bu özellik çocuğunuzu harita üzerinden takip etme imkanı tanır. Aynı zamanda çocuğunuz sizin belirlediğiniz alanların dışına çıktığı zaman saatin elektronik çit özelliği, akıllı telefonunuza mesaj gönderir. Akıllı saati takan çocuğunuzun okuldan, evden ve belirlediğiniz mekanlardan çıkışını takip edebilirsiniz. Ürünün ayak izi özelliği çocuğunuzun geriye dönük konumunu takip etmenize imkan tanır. 30 gün geriye dönük olacak şekilde saati takan çocuğunuzun hangi saatte nerede olduğunu takip edebilirsiniz.

Crdkc W26-watch Akıllı Saat Avantajları

Crdkc W26-watch Akıllı Saat Avantajları

W26-watch 6 modelinin alarm özelliği, çocukların sabah uyanması veya bir görevini yerine getirmesi için her zaman kullanılabilir. Aynı zamanda ürünün dinleme özelliği ile saatin bulunduğu ortam kolaylıkla dinlenir. Bu özelliğin yanında ürün aynı zamanda bulunduğu ortamı kamera özelliği ile görüntüler. Siyah akıllı saat, karşılıklı konuşma özelliği ile telefon niteliğindedir. Bu özellik ile uygulama üzerinden seçilen 10 kişi aranabilir. Akıllı saat seçilen bu 10 kişi haricinde belirsiz numara tarafından aranamaz. Aynı zamanda saat, iki taraflı olarak sesli mesaj bırakma imkanı sağlar. Ürünün sos özelliği beğeni toplar. Bu özellik saatin sos düğmesine 3 saniye basılması ile otomatik olarak seçilen telefon numarasını arar. Bu durumda eğer aranan numara açılmazsa seçilen diğer numaralar aranır. Aynı zamanda saat şarjı bitmediği sürece kapatılamaz.

Hayatı Kolaylaştıran Crdkc Unisex Akıllı Saat Özellikleri

Hayatı Kolaylaştıran Crdkc Unisex Akıllı Saat Özellikleri

Crdkc unisex siyah ateş ve kalp hızı ölçer akıllı saat yorumları arasında ürünün kullanım kolaylığı ön plana çıkar. Ürün, çocuklar için konforlu ve güvenilir bir kullanım imkanı sağlar. Ürünü başarılı özellikleri sayesinde uzaktan kumanda edebilirsiniz. Saatin şarj azaldı özelliği, saatin şarjı %10'un altına düşmesi durumunda ilgili akıllı telefona mesaj atar. Günün her anında kolaylıkla taşınabilir saat, her an kullanıma hazır halde bekler. Konum takip edebilme özelliği çocuğunuzun hangi saatte nerede olduğunu öğrenmenize yardımcı olur. Ebeveynler için güven verici olması müşterileri her anlamda memnun eder. Ebeveynler için güven verici olan saat, çocuklar için eğlenceli bir kullanım deneyimi sağlar. Saat tasarımında yer alan matematik oyunu özelliği çocuklar için eğlenceli ve öğreticidir. Ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.