Creed Aventus Edp 100 ml Erkek Parfüm 3508441001114

12.000 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Creed Aventus Edp 100 ml Erkek Parfüm 3508441001114

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MY GRUP KOZMETİK Satıcı Ünvanı: MY GRUP KOZMETİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627110227900001 Vergi Kimlik Numarası: 6271102279
    Bu ürün MY GRUP KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Frenk üzümü, İtalyan bergamotu, Fransızelmaları ve Kraliyet ananası, huş ağacı, Fas yasemini, paçuli,misk , meşe yosunu,esmeramber, vanilya.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Baharatlı
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Creed Aventus Parfüm EDP 100 ml Erkek

Creed Aventus EDP 100 ml erkek parfüm, eşsiz aroması ve uzun süre kalıcı etkisi sayesinde erkek parfümleri arasında önemli bir yere sahiptir. Günlük kullanımın yanı sıra özel günlerde de yaygın bir şekilde kullanılan parfüm, 100 ml şişesi sayesinde uzun süreli ve kalıcı bir kullanım sunar.

  • Taze ve odunsu koku

  • Uzun süre etki eden kalıcılık

  • Zengin formül içeriği

Creed Aventus 100 ml EDP Erkek Parfüm Özellikleri

Creed Aventus 100 ml EDP Erkek Parfüm ÖzellikleriCreed Aventus EDP 100 ml erkek parfüm özellikleri incelendiğinde, uzun süre etkili bir kalıcılık sağlamasını destekleyen ferahlatıcı ve taze bir aromaya sahip olması ön plana çıkar. Creed Aventus, ferah ve odunsu notaların mükemmel bir kombinasyonunu sunar. Uzun ömürlü formülü sayesinde gün boyu kalıcı bir koku deneyimi sunan parfüm, gün içinde tazeleme ihtiyacı duymadan rahat bir kullanım sunar. Farklı meyve, odun ve baharat notalarının harmonik bir birleşimiyle zenginleştirilen parfüm, pek çok giyim tarzına ve cilt tipine uygun olmasından dolayı birçok kullanıcının tercihleri arasında yerini alır. Şık ve minimal şişe tasarımı sayesinde pratik bir kullanım ve taşınabilir bir yapıya sahip olan parfüm, estetik bir deneyim de sunar. Günlük aktivitelerde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürünü, özel günlerde ve iş yaşantılarında da sıklıkla tercih edebilirsiniz.

Creed Aventus 100 ml EDP Erkek Parfüm Kullanımı

Creed Aventus 100 ml EDP Erkek Parfüm KullanımıCreed Aventus 100 ml EDP erkek parfüm; bergamot, ananas, meşe yosunu, sedir odunu gibi zengin ve çeşitli notalara sahip olduğu için pek çok kullanıcının ilgisini çeker. Aventus, özel günlerde veya davetlerde kullanılarak unutulmaz bir izlenim bırakır. Hafif ve profesyonel bir koku olduğu için iş ortamında da rahatlıkla kullanılabilir. Günlük yaşantıda da kullanılarak ferah bir his uyandırır. Özel davetlerde, iş ortamlarında aya da gündelik kullanımlarda rahat bir kullanım sunan erkek parfüm, doğrudan gün ışığından uzak tutularak serin ve kuru yerde muhafaza edildiğinde kalıcılığını ve kokusunu uzun süre korur. Parfüm şişesi kapalı tutulduğunda içeriğin kalitesini daha uzun süre korur. Günlük kullanım için uygun olan erkek parfümü, her mevsimde rahatlıkla tercih edilebilir. Hafif ve zarif kokusuyla iş ortamında da tercih edilebilir.

Creed Aventus 100 ml EDP Erkek Parfüm Fiyatı ve Yorumları

Creed Aventus 100 ml EDP Erkek Parfüm Fiyatı ve YorumlarıCreed Aventus Eau de Parfum, özel formülü ve benzersiz notaları ile öne çıkan bir erkek parfümüdür. Uzun süre kalıcılığı, çeşitli kullanım alanları ve kullanıcıya sağladığı estetik deneyim ile özel anlarınızda veya günlük yaşantınızda tercih edebileceğiniz bir seçenektir. Sahip olduğu özellikleri sayesinde kullanıcıya pek çok avantaj sunan parfüm, özgün ve karakteristik kokusu ile kullanıcının benzersiz bir imaj oluşturulmasına yardımcı olur. Kaliteli ve öne çıkan bir markanın parfümünü kullanmak, kullanıcıya güven ve rahatlık hissi verir. Zengin ve kompleks notaları sayesinde çeşitli duyulara hitap eder. Şık şişesi, kullanıcıya hem görsel hem de etkileyici bir koku deneyimi sunar. Creed Aventus EDP 100 ml erkek parfüm yorum bölümü incelendiğinde ürün özellikleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Creed aventus EDP 100 ml erkek parfüm fiyat bilgisine ise Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.