cressi sub Scorfano Man Dalış Elbisesi Standart-7mm-no:4

14.700,45 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 6 - XL
2 - XS
4 - M
5 - L
6 - XL
3 - S
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15.097,21 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15.710,58 TL

Ürün Bilgileri

cressi sub Scorfano Man Dalış Elbisesi Standart-7mm-no:4

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SürümMarket Satıcı Ünvanı: ENSER MEHMET ÖZBAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2623095401200001 Vergi Kimlik Numarası: 6650132081
    Bu ürün SürümMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alt üst iki ayrı parçalı bir elbisedir Kamuflajlı deseni sayesinde hem yosunlu hem kayalık bölgelerde yüksek gizlilik sağlar Göğüs, diz ve dirsek pedleri ile daha dayanıklı hale getirilmiştir Daha rahat hareket için yan bölgelere dikiş uygulanmamıştır Ceket ve pantolonlar 7 ve 5 mm olmak üzre iki ayrı kumaş kalınlığındadır. Scorfano elbiseye özel olan çok sayıda teknik çözümü içeren bir kıyafettir.Cressi ekibinin seçtiği.Yüksek çözünürlüklü fotoğraflar kullanılarak oluşturulan deniz tabanını kopyalayan.Yeni kamuflaj tasarım.Koyu yeşil tonları bitki örtüsünün yanı sıra deniz tabanları ile karanlık alanlar için idealdir.Ultraspan astarlı% 100 orta neopren yoğunluğu,.Konforu, adaptasyonu ve kuruma hızını arttırmak için çok esnek ve hidrodinamiktir.Optimal hareketlilik ve rahatlık için dikişsiz koltuk bölgesi.Pürüzsüz iç neopren.Aquastop ceketin ve pantolonun su sızdırmasını en aza indirir.Sızdırmazlık ve aşınma direncini garanti eden dikiş sıvısı ile birleştirilmiştir. Dizler,.Kıvrımlar.Ve dirseklerde.Yüksek mukavemetli powertex koruması. Ceket ve pantolonlar 7 ve 5 mm'de ayrı olarak satılmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
  • Materyal Neopren
  • Çeşit Kuru
  • Kalınlık 7 MM
  • Desen Kamuflaj
Geri Bildirim Ver

Cressi Scorfano Man Dalış Elbisesi Standart-7Mm-No:4

Dalış yapmak, keyifli spor aktivitelerinden bir tanesidir. Su yüzeyinin derinlerine inmeyi sevenler için özel bir aktivite olan dalış, çeşitli ekipmanların ve kıyafetlerin kullanımıyla gerçekleştirilir. Bu sporun gereklilikleri göz önünde bulundurularak tasarlanan kıyafetler ihtiyaçlarınıza cevap veren nitelikler taşır. Cressi tarafından incelikli detaylar düşünülerek tasarlanan kıyafeti satın alarak eğlenceli bir şekilde dalış sporuna devam edebilirsiniz. Alt ve üst ayrı olmak üzere iki parçalık bir elbiseden oluşan Cressi Scorfano man dalış elbisesi standart-7mm-no:4 8022983058313 kaliteli kumaşıyla dikkat çeker. Özenle üretilen parça denizin derinliklerinde kendinizi güvende hissetmenize yardımcı olur. Cressi marka bu ürün, dalış sporu için uygun olan materyallerin kullanımıyla üretilir. Uygun fiyat aralıklarına sahip olan dalış elbisesini satın alarak keyifli bir şekilde sporunuza devam edebilirsiniz.

  • Kamuflaj deseniyle yüksek gizlilik
  • Rahat hareket imkanı
  • Vücudu kavrayan kesim

Estetik Duruşuyla Cressi Scorfano Man Dalış Elbisesi

Estetik Duruşuyla Cressi Scorfano Man Dalış Elbisesi

Dalış sporuyla ilgilenenler için özel olarak üretilen parça, kamuflaj desenine sahiptir. Şık bir tasarımı olan Scorfano man dalış elbisesi estetik duruşunun yanı sıra teknik anlamda da uygun görsel niteliklere sahiptir. Dalış sporunu kolay bir hale getirmek ve gereklilikleri sağlamak amacıyla çeşitli detaylara önem veren marka dalış elbisesiyle konforlu bir şekilde hareket etmenize olanak tanır. Elbise içerisinde göğüs, dirsek ve diz pedleri bulunur. Bu bölgelerin rahat etmesini sağlayan pedler, oluşan ağrıların önüne geçer. Rahat bir şekilde hareket imkanı sunmak için yan bölgelerde dikişe yer verilmez, böylece yüksek hareket kabiliyeti sunar. Nitelikli özelliklere sahip olan Cressi Scorfano man dalış elbisesi standart-7mm-no:4 kullananların beğenisini toplar. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürünle rahat bir şekilde dalış yapabilir, suyun derinliklerinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Teknik Detaylarıyla Cressi Scorfano Man Dalış Elbisesi

Teknik Detaylarıyla Cressi Scorfano Man Dalış Elbisesi

Ceket ve pantolon olmak üzere iki ayrı parçadan oluşan ürün, incelikli teknik detaylara sahiptir. Ceket bölgesi 7, pantolon bölgesi 5 mm kumaş kalınlıkta dikilir. Kamuflaj deseni, denizin derinliklerinin yüksek çözünürlüklü fotoğraflarla kopya edilmesiyle elde edilir. Koyu yeşil renge sahip olan Cressi Scorfano man dalış elbisesi standart-7mm-no:4 yosun bulunan alanlar ve karanlık bölgeler için ideal özellik gösterir. Ultraspan astara sahip olan ürün, hızlı bir şekilde kurur. Esnek yapısıyla vücuda kolay bir şekilde uyum sağlar ve hatları kavrayarak oturur. Esnek kumaşı, hareket kabiliyetinizi kısıtlamadan rahat zaman geçirmenize yardımcı olur. Optimum derecede hareket imkanı sunmak ve rahat hissettirmek için koltuk bölgesi dikişsiz biçimde tasarlanır. İncelikli teknik detaylara sahip ürünü alarak zamanınızı kaliteli bir şekilde geçirebilir, dalış kıyafetleriniz için de rahat hissetmenin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Scorfano Man Dalış Elbisesi

Uygun Fiyatlı Scorfano Man Dalış Elbisesi

Aquastop özelliğine sahip olan ceketi ve pantolonu ile su sızdırmasını minimuma indiren ürün, pürüzsüz neopren kumaştan üretilir. Sızdırmazlık özelliğiyle ideal olan parça aşınma direncini garanti eder. Cressi Scorfano dalış elbisesi; diz, dirsek ve çeşitli kıvrım bölgelerinde yüksek koruma sağlayan Powertex teknolojisine sahiptir. Dalış sporunu keyifli bir hale getiren ürüne online alışverişin güvenilir adresi Trendyol üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Avantajlı alışveriş imkanı sunan Cressi Scorfano man dalış elbisesi standart-7mm-no:4 fiyatlarıyla bütçe dostu bir şekilde ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Ürünle ilgili müşterilerin yazdığı Cressi Scorfano man dalış elbisesi standart-7mm-no:4 yorumları bulunur. Bu ürünü daha önceden kullanan deneyimli müşterilerin yazdığı değerlendirmeleri inceleyebilir, ürün hakkında ön bilgi sahibi olabilirsiniz. Bütçe dostu fiyatlar üzerinden dalış sporu için gerekli olan kıyafet ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.