Croci Crocs Terlik Süsleri Jibbitz 14 Adet C-20

169 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Croci Crocs Terlik Süsleri Jibbitz 14 Adet C-20

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TwoxPlus Satıcı Ünvanı: GÖNÜL COŞKUNGÖNLÜM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3960541743
    Bu ürün TwoxPlus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 14 adet crocs terlik süsleri jibbitz 1.Resimdeki ürünler gönderim yapılacaktır. Tüm crocs modelleri ve numaralarına uygundur......

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Croci Jibbitz Crocs Terlik Süsleri Çeşitleri Trendyol'da!

Croci Jibbitz C-20 14 adet Crocs terlik süsleri, son derece şık ürünlerdir. Bu rozetler sayesinde Crocs terliklerinizi renklendirebilirsiniz. Tarzınızı yansıtmanızı sağlayan bu ürün, terliklerinizi ön plana çıkarır. Dışarıda veya evde kullandığınız Crocs marka terliğinizi bu rozetlerden faydalanarak modernleştirebilirsiniz. Paket içeriğinde ananas, kiraz, üzüm, çilek ve elma figürleri yer alır. Bunun yanı sıra avokado, mantar ve karpuz rozetleri de bulunur. Sevimli figürlerin bazıları ise bir yüz hattına sahiptir. Terliğinize her baktığınızda havucun veya avokadonun size gülümsediğini görebilirsiniz. Her rozet; sarı, lila, kırmızı, yeşil ve mor gibi farklı renklere sahiptir. Croci Jibbitz C-20 14 adet Crocs terlik süsleri, rengi ve tarzıyla dikkat çekmeyi başarır.

  • Malzeme: PVC
  • Rozet Boyutları: 2,5 - 3 cm
  • 3 yaş altı çocukların kullanımına uygun değildir.

Croci Jibbitz C-20 Crocs Terlik Süslerinin Malzemesi Nedir?

Croci Jibbitz C-20 Crocs Terlik Süslerinin Malzemesi Nedir?

Croci Jibbitz C-20 14 adet Crocs terlik süslerinin malzemesi PVC'dir. Polivinil Klorür olarak bilinen bu materyalin ham maddesi plastiktir. Terlik süslerinde kullanılan bu malzeme, esnek bir yapıya sahiptir. Rozetlerin üretiminde sert ve katı malzemelere yer verilmediği Croci Jibbitz C-20 14 adet Crocs terlik süsleri kırılmaz ya da çatlamaz. Tercih edilen bu materyal kolay alev alan bir yapıda da olmadığı için ürün sıcağa karşı dayanıklıdır. Söz konusu malzeme sayesinde bu süsleri uzun süre kullanmak mümkün olur. Ürünlerin tasarımında kullanılan boyalar da son derece kalitelidir. Bu sayede rozetler canlı ve net renklere sahip olur. Croci 14 adet Crocs terlik süsleri, tüm bu özellikleri ile kullanıcılarından tam not almayı başarır.

Croci Jibbitz C-20 Crocs Terlik Süsleri Nerelerde Kullanılabilir?

Croci Jibbitz C-20 Crocs Terlik Süsleri Nerelerde Kullanılabilir?

Croci Jibbitz C-20 14 adet Crocs terlik süsleri, her markayla kullanıma uygun değildir. Crocs terlikleri, bileklikleri ve kemerleriyle uyumludur. Bu terliğin her bedeninde renkli figürleri kullanmak mümkündür. Delikli yapıya uygun bir biçimde üretilen rozetler, süs amaçlı kullanılır. Rengârenk terlikleriniz için her gün farklı süsler kullanabilirsiniz. Rozetlerin bir kısmı kemere ve bilekliğe takılabilir. Geniş çeşitlilik sunan bu aksesuarlar arasından dilediğinizi tercih ederek kıyafetinize uygun rozet kombinleri elde edebilirsiniz. Croci Jibbitz C-20 14 adet Crocs terlik süsleri, yaklaşık olarak 3 cm boyutundadır. İdeal ölçülere sahip olan bu ürünler, eşyalarınıza şıklık katar. Bu süsler sayesinde kıyafetlerinizi son derece eğlenceli bir hâle büründürebilirsiniz. Croci Jibbitz 14 adet Crocs terlik süsleriyle tarzınızı kolayca yansıtabilmeniz mümkün olur.

Croci Jibbitz C-20 14 Adet Crocs Terlik Süslerini Kimler Alır?

Croci Jibbitz C-20 14 Adet Crocs Terlik Süslerini Kimler Alır?

Croci Jibbitz C-20 14 adet Crocs terlik süsleri, 3 yaş altı çocukların kullanımına uygun değildir. Bu renkli ve eğlenceli figürleri dilerseniz ilk ve ortaokula giden çocuklar için tercih edebilirsiniz. Crocs terliğe sahip minikler, farklı renk ve modellerdeki bu süslere ilgi gösterir. Söz konusu aksesuarlar, 7'den 70'e her yaş grubu için uygundur. Yetişkin bireyler de renkli terlikleri için farklı figürlerdeki rozetleri satın alabilir. Croci Jibbitz C-20 14 adet Crocs terlik süslerini o günkü modunuza uygun olarak seçmeniz mümkündür. Güler yüzlü karpuzları ya da avokadoyu seçerek ruh halinizi olumlu yönde etkileyebilirsiniz. Dilerseniz Croci Jibbitz C-20 14 adet Crocs terlik süsleri yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de terliğiniz için bu sevimli aksesuarlara sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz