Crocs Classıc Platform Clog W Siyah

1.949 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 36-37
36
37
38
39
36-37
38-39
39-40
37-38
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
2.176,93 TL
Kargo Bedava
2.371,79 TL
Kargo Bedava
2.562,58 TL
Kargo Bedava
2.562,58 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Crocs Classıc Platform Clog W Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SADECE Satıcı Ünvanı: SADECE GIDA İNŞAAT NAKLİYAT TURİZM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0736167211700001 Vergi Kimlik Numarası: 7361672117
    Bu ürün SADECE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CROCS CLASSIC PLATFORM CLOG W SİYAH

Ürün Özellikleri

  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Renk Siyah
  • Paket İçeriği Tekli

Yıkama Talimatları

  • tip 4
Geri Bildirim Ver

Crocs Siyah Kadın Classic Platform Clog W Terlik

Crocs siyah kadın classic platform clog W terlik, konfor ve tarzı bir araya getiren rahat kullanım sunan bir üründür. Terlik, şıklığı ve rahatlığı birleştirerek kullanıcılara benzersiz bir deneyim sunar. Sahip olduğu özellikler sayesinde konfor sunan bu terlik, pek çok kullanıcının hafif ve esnek terlik ihtiyacını karşıladığı için son derece fonksiyonel bir yapıya sahiptir.

  • Hafif ve esnek tasarım

  • Siyah renk

  • Platform taban

Crocs Classic Platform Clog W Siyah Kadın Terlik Özellikleri

Crocs Classic Platform Clog W Siyah Kadın Terlik ÖzellikleriCrocs siyah kadın classic platform clog W terlik özellikleri arasında şık ve estetik bir görünüm oluşturmasını sağlayan renk yapısıyla ve tasarımıyla ön plana çıkar. Hafif ve esnek tasarıma sahip olan ürün, terlikler arasında öne çıkan bir model olarak yerini alır. Esnek olması daha rahat bir kullanım sunmasını sağlarken, hafif yapıda olması yok hissi uyandırarak rahat bir kullanım sunar. Siyah rengiyle şıklığı vurgulayan klasik tasarım, farklı giyim stilleriyle de kolayca kombinlenebilir. Platform tabanı, terliğin altına ekstra yükseklik katar. Patentli Croslite malzeme, ayak konforunu artırır ve terliği ayak şekline uygun hale getirir. Ayak anatomisine uygun olan bu terliğin Islak zeminlerde güvenli kullanım için kaymaz taban özelliği bulunur. Pek çok giyim tarzıyla uyumlu bir şekilde kullanılan terlik, sokak modasının en rahat ve cool halini yansıtır.

Crocs Classic Platform Clog W Siyah Kadın Terlik Kullanımı

Crocs Classic Platform Clog W Siyah Kadın Terlik KullanımıCroslite malzeme kullanılarak üretilen terlik, son derece dayanıklı ve uzun ömürlü bir yapıya sahiptir. Siyah rengi sayesinde pek çok kişinin beğenisini kazanan bu terlik, farklı giyim stilleri uyumlu bir şekilde kullanılabileceğinden pratik ve estetik bir görünüm sunar. Standart yüksekliğe sahip olan terlik, platform tabanı sayesinde kullanıcıların boyunu daha uzun gösterirken aynı zamanda ayak yapısına uygun taban şekli sayesinde daha uzun süre giyilmesine olanak tanır. Oldukça pratik ve konforlu bir kullanıma sahip olan terlik, geniş kullanım alanına sahip olduğu için kullanıcıların zevkine ve yaşam tarzına bağlı olarak farklı bölgelerde kullanılabilir. Crocs classic platform clog, günlük yaşamda rahat ve şık bir terlik olarak kullanılabilir. Suyla temas etmeye uygun tasarımıyla plaj veya havuz kenarlarında kullanıma uygundur. Rahatlığı ve şıklığı ile şehir içi yürüyüşlerde tercih edilebilir. Tüm bu özellikleri sayesinde terlik, hemen hemen bütün kullanıcılarının beğenisini kazanmayı başarır.

Crocs Classic Platform Clog W Siyah Kadın Terlik Fiyatı

Crocs Classic Platform Clog W Siyah Kadın Terlik FiyatıSiyah kadın classic platform clog W terlik, şıklığı, konforu ve pratik kullanımı bir araya getirerek kullanıcılarına benzersiz bir terlik deneyimi sunar. Her mekanda rahatlıkla kullanılabilir ve şık tasarımıyla farklı kombinlerle uyumlu hale gelir. Sahip olduğu pek çok özellik sayesinde geniş kullanım alanı bulunan bu terlik, özellikle plaj, havuz, tatil beldeleri ve günlük kullanımlar için idealdir. Kullanıcılarına sağladığı bir dizi avantaj sayesinde ön plana çıkan terlik, suya karşı dayanıklılık göstermesinden dolayı geniş kullanım alanına sahiptir. Yüksek kaliteli ve dayanıklı malzemelerden üretilen terlik, uzun ömürlü ve çok işlevselli bir yapıya sahiptir. Crocs siyah kadın classic platform clog W terlik yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri ve kullanımı hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Crocs siyah kadın classic platform clog W terlik fiyat bilgisine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.