Croque Crogue Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 3 Kg

238,90 TL
(79,63 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
13 saat 39 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13 saat 39 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
345,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Croque Crogue Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 3 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kuzey Pazarlama Satıcı Ünvanı: ZONGULDAK KUZEY PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998079704800012 Vergi Kimlik Numarası: 9980797048
    Bu ürün Kuzey Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Croque Puppy Kuzulu Yavru Köpek Maması 3 Kg Croque yavru köpek kuzulu özel paketi ile sunuluyor. Yavru köpeklerin besin ihtiyacı düşünerek hazırlanan mama ürünü, kurutulmuş kuzu eti içeriyor. Köpekler için büyüme desteği ve bağışıklık sistemi koruması vadediyor. Tüm cinslerdeki köpekler için kullanılabilen Croque yavru köpek maması, köpeğin cinsine, büyüklüğüne ve kilosuna göre veterinerin önerdiği miktarlarla porsiyonlanabiliyor. Köpeklerin sağlıklı gelişimi ve tokluk hissi için gerekli desteği veren kuru mama, lezzetiyle sevimli dostlarımızın da beğenisini kazanıyor. Kuru ve serin yerde saklanması önerilen mama, üzerindeki son tüketim tarihine kadar güvenle kullanılabiliyor.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Kuzu
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Yaş 0 - 1 Yaş
  • Boyut Küçük Boy
Geri Bildirim Ver