Cübbeli Ahmet Hoca Yayıncılık Dualarım - Cübbeli Ahmet Hoca

248 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava

Ürün Bilgileri

Cübbeli Ahmet Hoca Yayıncılık Dualarım - Cübbeli Ahmet Hoca

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Günerkitapevi Satıcı Ünvanı: MURAT GÜNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4320092202
    Bu ürün Günerkitapevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Evvelce bu hususta birçok kitap yazılmışsa da, bir çoğu kaynakları belirtilmeksizin hazırlandığından ilmî bir eser olarak kabul edilmemekte, bir kısmı da çok kısa olduğundan yeterli görülmemektedir. Bu aciz kardeşiniz, elinizdeki bu kitapta, Efendimiz (Sallallahu aleyhi ve sellem)in, yatağından kalktığı andan, tekrar yatacağı ana kadar, neler okuduğunu ve değişik konularda büyüklerden rivayet edilen muhtelif duaları, kaynaklarını açıklayarak zikretmeye çalışmıştır. Allah-u Te‘âlâ cümlemize okuduklarımızla amel etmeyi nasip eylesin. Amin! Şunu da ifade edeyim ki, bu eserde zikredilen amellere muvaffak edilen kardeşlerimiz, sadece kendilerini kazandırmakla yetinmeyip, "Komşusu aç iken tok yatan, (kâmil) mü'min değildir." "Kendisi için sevdiğini, mü'min kardeşi için de sevmeyen hakiki manada mü'min olamaz." Hadîs-i şeriflerini düşünerek, bu büyük faziletlerden mahrum olan insanları da uyandırıp teşvik etmelidirler ki bir misli fazilete nail olsunlar. Nitekim Efendimiz (Sallallahu aleyhi ve sellem) bir hadîs-i şeriflerinde şöyle buyurmuşlardır: "Bir hayra delalet edene, onu yapan kadar ecir vardır." Mevlâ Te‘âlâ cümlemize, efrad-u ailemiz, çoluk çocuğumuz, akrabâ-i teallukatımız ve bütün mü'min kardeşlerimizle beraber bu ma'nevi hâzinelerden istifade etmeyi ve âhiret yolculuğuna iman selameti ve büyük sermayelerle çıkmayı nasip eylesin. Amin! Son duamız, âlemlerin Rabbi olan Allah-u Te‘âlâ ya hamdetmektir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Ahmet Mahmut Ünlü
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver

Cübbeli Ahmet Hoca Yayıncılık Dualarım

Cübbeli Ahmet Hoca adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında verdiği dini sohbetlerle ve vaazlarla tanınır. Ünlü aynı zamanda bir hafız ve yazardır. Yazarın Resaili Ahmediyye ismiyle yazılan birçok risalesi bulunur. İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden olan yazar, İslamiyete getirilen yeni yorumlara karşı durur. Cübbeli Ahmet Hoca Yayıncılık Dualarım ile Ünlü’nün İslamiyete olan bakış açısını kavrayabilirsiniz. Kitap içerisinde birçok farklı dua bulunur. Bu yakarışlar müslümanlar için belirli zamanlarda okunması önerilen dualardır. Duaların yanı sıra kitapta İslamiyette uyulması istenilen örnek davranışlar da yer alır. Alfabetik olarak sıralanan içerik sayesinde aradığınız konuya kolayca ulaşabilirsiniz. Cübbeli Dualarım kitabı 452 sayfadan oluşur. İlmi eser olarak kabul edilen bu kitap, içerisindeki yakarışları kaynağıyla beraber aktarır.

  • Karton kapaklı cilt
  • Açıklamalarıyla verilen dualar
  • Kolay anlaşılabilir içerik

Cübbeli Ahmet Hoca Dua Kitabı İçeriği ve Avantajları

Cübbeli Ahmet Hoca Dua Kitabı İçeriği ve Avantajları

Dualarım Cübbeli Ahmet Hoca’ya ait bir ilmi eserdir. Eserde birçok farklı konu başlığı yer alır. Zengin bir içeriğe sahip olan bu kitap ile bildiklerinizi pekiştirebilirsiniz. Ünlü, Müslümanlıkta reformist görüşlere karşı olmasıyla tanınır. Bu kitabında da İslamiyeti Ehl-i Sünnet anlayışına uygun olarak anlatır. Kitabın yayın tarihi 27 Şubat 1994’tür. Uzun süre önce yayınlanmış olan eser bugün de önemini korur. Cübbeli Ahmet Hoca Yayıncılık Dualarım kullananlar aradıkları bilgilere kolayca ulaşır. Kitap içerisinde okuyucunun ilgisini çekecek pek çok dua bulunur. Bunlardan bazıları hastalıklara karşı korunma, böcek ve haşerelere karşı korunma ve bereket dualarıdır. Dini bir kitabın ilmi eser sayılması için kaynak belirtme şartı aranır. Ahmet Ünlü, ilmi eser sayısının az olmasından yakınarak bu eseri kaleme alır. Kaynakları ile açıklanan bu duaları güvenle okuyabilirsiniz.

Cübbeli Ahmet Hoca Kitabı ile Dua Yorumları

Cübbeli Ahmet Hoca Kitabı ile Dua Yorumları

Cübbeli Ahmet, çocukluk yaşlarında cübbe giymeye ilgi duymasından dolayı bu isimle anılmaya başlar. Ünlü’nün din eğitiminin başlangıcı küçüklüğüne dayanır. Nakşibendi Tarikatı'nın İsmailağa dergahında cemaat lideri konumunda olan Mahmut Ustaosmanoğlu tarafından vefatına kadar olan süreçte özel olarak eğitilir. Bu süreçte Dualarım kitabı eserine taşınan dini konularda da uzmanlaşır. Ünlü’nün bu ilmi eseri ile birçok konuda bilgi sahibi olabilirsiniz. Kitaptaki açıklamalar hadis-i şeriflere ve Kuran-ı Kerim’e dayanır. Bu sebeple müslümanlar için uygun bir dini kaynaktır. Ürünü satın alma aşamasında okuyucu yorumları önemli rol oynar. Okuyucular tarafından beğenilen yüksek puanlı ürünler sıklıkla tercih edilir. Müşterilerden tam not alan bu ilmi eser birçok yeni bilginin kapısını aralar. Cübbeli Ahmet Hoca Yayıncılık Dualarım yorumları ve diğer okuyucuların deneyimlerini inceleyerek eserin içeriği hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Cübbeli Ahmet Hoca Kitabı

Uygun Fiyatlı Cübbeli Ahmet Hoca Kitabı

Kitap seçim aşamasında birçok faktör rol oynar. Uygun fiyatlı ürünler bu süreçte ön plana çıkar. Cübbeli Ahmet Hoca Yayıncılık Dualarım fiyatı eserin basım maliyetine bağlı olarak belirlenir. Fiyat belirlenmesinde müşteri arz ve talepleri etkin rol oynar. Eser, her bütçeye uygun oluşuyla beğeni alır. Kampanyaları takip ederek bu ürüne uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz. Kitap 16.5x23.5 cm boyuta sahiptir ve sayfaları şamua kağıttandır. Şamua, kahverengi selülozdan üretilen bir kağıt cinsidir. Pürüzsüz yapısısıyla dini eserlerde sıklıkla tercih edilir. Düz yapısı okuma esnasında satırları parmakla takip etmeyi kolaylaştırır. Ünlü, kitap içerisinde Muhammed peygamberin uykudan kalkıştan tekrar yatıncaya kadar okuduğu rivayet edilen dua ve zikirleri eserinde topladığını kapakta aktarır. Cübbeli Ahmet Hoca Dualarım kitabı adlı ilmi eseri Trendyol’dan inceleyerek güvenle satın alabilirsiniz.