Cübbeli Ahmet Hoca Yayıncılık Iki Ayetin Sırları

92 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
94,90 TL
Kurumsal Fatura
99,81 TL
750 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
199,47 TL
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim

Ürün Bilgileri

Cübbeli Ahmet Hoca Yayıncılık Iki Ayetin Sırları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Günerkitapevi Satıcı Ünvanı: MURAT GÜNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4320092202
    Bu ürün Günerkitapevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İki Ayetin Sırları Kitabı Cübbeli Hoca (Bütün Dileklerin Kabulüne ve Hastaların Şifasına Vesile Olan) - Nusha ( ayetlerin yazılı olduğu sayfa ) hediyeli! 29 harf sadece kendilerinde bulunan ve bütün dileklerin kabûlüne ve hastalıkların şifâsına vesîle olan "İki Âyet-i Kerîme"nin Sırları Kur’ân-ı Kerîm’i bizlere maddî ve mânevî sıkıntılardan kurtulmamız için inzâl buyuran Yüce Rabbimiz’e sonsuz hamd-ü senâdan ve o vahyi bizlere teblîğ eden Rasûlüllâh (Sallellâhu Aleyhi ve Sellem) Efendimiz ile Kur’ân-ı Kerîm’in hâmili olan Ehl-i Beyti’ne ve sahâbesine sınırsız salât-ü selâmdan sonra! Dertlerin, kederlerin ve hastalıkların yaygın olduğu bu dönemde günümüz insanının en çok ihtiyaç duyduğu husus hiç şüphesiz hâcetlerinin husûlü (isteklerinin yerine gelmesi) ve dertlerinin zâil olması için Allâh-u Te‘âlâ’ya duâ edip kabûl eserini süratle görebilmektir. İşte bu mülâhaza ile, 29 harfi cemetmeleri hasebiyle Kur’ân-ı Kerîm’de nazîri (eşi) bulunmayan iki âyet-i kerîmeyi okuduktan sonra duâ etmenin ve yazarak üzerinde taşımanın yâhut bâzı yağlarla bozarak ağrılı bölgelere sürmenin tecrübe edilmiş faydalarını senelerdir bir makalede cemetmek istiyordum. Bugün Rabb-i Kerîmim beni buna muvaffak kıldığı için Yüce Zâtı’na ne kadar hamdetsem azdır. Allâh-u Te‘âlâ cümlemizi bu âyet-i kerîmeler hürmetine iki cihanda bütün dertlerimizden halâs eylesin ve siz okuyucularımız bu eserden istifâde ettikçe Allâh-u Te‘âlâ mahşer sabahına kadar amel defterimizi açık eylesin. Âmîn! Nitekim Ebû Hureyre (Radıyallâhu Anh)dan rivâyete göre
  • Rasûlüllâh (Sallellâhu Aleyhi ve Sellem): “İnsan öldüğü zaman, (yaptırdığı câmi, çeşme gibi) devâm eden sadaka, (yazdığı kitap ve okuttuğu talebe gibi) faydalanılan ilim ve kendisine duâ eden sâlih bir çocuktan ibâret üç şey dışında (tüm) ameli tükenir.” buyurmuştur. (et-Tirmizî, es-Sünen, el-Ahkâm:36, rakam:1376, 3/53) Bu gibi ilmî eserlerin “Faydalı İlim” kabîlinden olduğu ise îzâha muhtaç değildir lâkin bütün mesele bu amelleri ihlâs ile yapabilmektir. Yüce Mevlâ cümlemizi muhlis hattâ muhlas kulları zümresine ilhâk eylesin. Âmîn! İki Ayetin Sırları Kitabı Cübbeli Hoca (Bütün Dileklerin Kabulüne ve Hastaların Şifasına Vesile Olan) Kitabını İncelediniz. Cübbeli Ahmet Hocanın Tüm Eserlerini İncelemek için Tıklayınız!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Ahmet Mahmut Ünlü
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver