7
Manuel Diş Fırçası kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Curaprox Diş Fırçası Süper Soft 3960

224,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
234,60 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
231,99 TL
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Curaprox Diş Fırçası Süper Soft 3960

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sahir Store Satıcı Ünvanı: ŞEVVAL KORKMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5790372259
    Bu ürün Sahir Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Curaprox CS 3960 Super Soft Diş Fırçası Dünyada hassas dişler için doktorlar tarafından tavsiye edilen yumuşak diş fırçası! İnce ve süper yumuşak sensitive iplikleri sayesinde sayesinde diş bakımında en hassas temizliği sağlayan ultra yumuşak diş fırçası diş etleriniz içineşsiz temizlik sunarken daha beyaz ve daha sağlıklı dişlere kavuşmanızı sağlar. CS 3960 Sensitive Fırça iplik çapı 0,12 mm.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Komple Ağız Temizliği
  • Fırça Kılı Sertliği Yumuşak
  • Tip Manuel
Geri Bildirim Ver

Curaprox Çok Yumuşak Diş Fıçası

Günlük hayatta insanlarla iletişim kurarken yüzümüzde öne çıkan yerler vardır. Yüz bölgesinde gözlerden sonra iletişimde dikkat edilen yer ağız bölümüdür. Ağız bölgesinin görüntüsü karşılıklı konuşmada önem kazanır. Ağız temizliği rahat gülmeyi, konuşurken mimiklerin daha kolay kullanılmasını sağlar. İstenen temizliğin etkili sağlanması için diş fırçası önemli bir üründür. Curaprox Çok Yumuşak Diş Fırçası nazik bir fırçalama yapmanızı sağlar. Böylece diş etleriniz için etkin koruma gerçekleşir. Curaprox 3960 olarak isimlendirilen üründe fırçanın sertliği en yumuşak seviyededir. Hassas ağız içi bakımı için nazik uygulama sağlayacak yapısı ile ön plana çıkar. Curaprox ultra soft diş fırçası günlük ağız bakımı için sağlıklı bir seçimdir. Özellikleri şu şekilde sıralanabilir;

  • Temiz ve pürüzsüz dişler
  • İnce liflerle derin temizlik
  • Islansa bile sağlam kıllar

Etkili Ağız Temizliği Sağlayın

Etkili Ağız Temizliği Sağlayın

Curaprox diş fırçası 3960 yumuşak diş fırçası kılları sayesinde dişlerin dış yüzeyinde hassas bir temizlik yapılmasına olanak sağlar. Dar yerlere kolaylıkla ulaşan ve sert olmadığından hassas bölgeleri çizmeyen bu ürün, ağzı pisliklerden arındırır. Curaprox Ultra Soft Diş Fırçası, minelerin yüzeylerin çizilmesini engeller ve damak kanamalarını azaltır. Diş minelerinin vücudun en sert bölümlerinden olduğu bilinir ancak var olan her şeyde olduğu gibi onlar da özenli bir bakımı hak eder. Her bireyin ağız bakım hassasiyeti farklıdır. Bu sebeple farklı sertliklerde fırçalara ve dolayısıyla çeşitli yumuşaklıkta fırça kıllarına ihtiyaç duyulur. Curaprox orta sert bir ürünle fırçalanan diş eti ile, ultra soft bir ürün kullanılması gereken diş eti aynı hassasiyete sahip değildir. Örneğin çocuklar için yumuşak olanların kullanımı önerilir. Soft kıl yapısı hassasiyet konusunda en ideal seçenektir. Kaliteli ve sağlıklı ürünler tercih ederek gün boyu rahatlıkla gülümseyebilir, temizliğin verdiği güvenle etkileyici gülüşlerin keyfini çıkarabilirsiniz.

Hem Uygun Fiyatlı Hem de Güvenilir

Hem Uygun Fiyatlı Hem de Güvenilir

Piyasada çeşitli özelliklerde birçok diş fırçası bulunmaktadır. Kullanıcıların önemsediği ise hem ağız sağlığını hem damaklarını koruyacak, plak oluşumunu engelleyecek antibakteriyel özellikteki ürünlerdir. Curaprox Diş Fırçası özellikleri, müşterilerin beğenisini kazanarak onları memnun eder. Derin temizlik sağladığından, damağa yakın bölgelerde yemek artıklarının kalmasını engeller. Yumuşak başlığı sayesinde, damak ve dilin zarar görmesini önler. Çeşitli sertlikte olan uçlarıyla, kişiden kişiye değişen ağız sağlığının korunmasına katkı sağlar. Curaprox Diş Fırçası fiyatları, ürün özelliklerine göre çeşitlilik gösterir. Kampanyalı setlerde çekirdek bir ailenin kullanımına uygun 3’lü diş fırçaları bütçeye uygun şekilde kullanıcılara sunulur. Farklı renklerde tasarlanan ürünler, kişinin beğenisine göre tercih yapmasına da olanak tanır. Günde 3 kez diş fırçalandığı düşünüldüğünde, renk ve tasarımın beğenilmesi ürünün severek kullanımını destekler.

Curaprox Kullanıcı Yorumları

Curaprox Kullanıcı Yorumları

Ağız bakım ürünlerinin farklı ihtiyaçlara karşılık özelliklere sahip olması gerekir. Curaprox markası farklı özelliklerde ürünleri piyasaya sunmuştur. Bu ürünlerin marka kodları, diş fırçası kıllarının yumuşaklığını tüketicilere anlatır. Örneğin Curaprox cs 3960 isimli ürün, orta sertlikte bir üründür. Çok sert ya da çok yumuşak fırçaları kullanmak istemeyenlerin tercih edebileceği fırçadır. Curaprox 3960 supersoft kodlu model ise, yüksek hassasiyeti olanların ya da çocuklar gibi hassas dişlere sahip olanların kullanımı için uygundur. Curaprox yumuşak diş fırçası sayesinde ağızdaki bakterilerin kaybolması, derin temizlikle birlikte ağız kokusunun ortadan kalkması ve plakların giderilmesi söz konusu olur. Plakların oluşumunu engeller, diş taşlarının oluşumunu önler ve bu durum diş eti kanamalarını azaltır. Trendyol’da Curaprox 3960 Diş Fırçası yorumlarını inceleyerek ürünler hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.