Curaprox Cs 5460 Ultra Soft Diş Fırçası

232,68 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
304,90 TL
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Curaprox Cs 5460 Ultra Soft Diş Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mutlu Fiyatlar Satıcı Ünvanı: BUĞLEM İLAÇ MEDİKAL KOZMETİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0188093268300001 Vergi Kimlik Numarası: 1880932683
    Bu ürün Mutlu Fiyatlar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Curaprox Cs 5460 Ultra Soft Diş Fırçası Curaprox Cs 5460 Ultra Soft Diş Fırçası Curaprox ailesinden Cs 5460’ı tanıyalım. Yüksek kalite standartlarına uygun olan bu Ultra soft diş fırçası popüler bir firma olan Curaden firmasının ürünüdür. Dişler, temiz tutulması en zor olan organlardandır. Ağız hijyeni beden sağlığı için çok önemlidir. Curoprox Cs 5460 Ultra Soft Diş Fırçası yumuşak dokusuyla hassas dişler için özel olarak tasarlanmıştır. Her insan ağız ve diş sağlığına özendiğinde bunun karşılığını görmek ister. Etkili temizleyen diş fırçası Curaprox sayesinde daha beyaz ve pürüzsüz bir görünüme sahip olan dişleriniz sizi mutlu edecek. Diğer dış fırçalarına kıyasla daha farklı bir tasarıma sahip olması da dikkatleri üzerinde toplamasını sağlıyor. Ortodontik tedavi sonrası hassaslaşan dişlere etkili bir bakım yapılması şarttır. Curaprox 5460 diş fırçası bu durumda sizlere şahane kolaylık sağlayacaktır. Günlük kullanıma uygundur. Nasıl Kullanılır? Güvendiğiniz yahut doktorunuzun sizin için önerdiği bir diş macununu fırçanın üzerine bir miktar sıkın. Curaprox Cs 5460 Ultra yumuşak diş fırçası ile en az 2 dakika boyunca dairesel hareketlerle fırçalamaya devam edin. Ardından bol su ile ağzınızı iyice çalkalayın. CuraProx Cs 5460 Ultra Soft Diş Fırçası Ürünün Faydaları Curo Prox Cs 5460 diş fırçasında çok sayıda yumuşak kıl vardır. Bu sayede dişlere baskı olmadan fırçalama avantajı sağlar Diş etlerine ve diş minesine zarar vermemesi için kılları ultra yumuşak olarak tasarlanmıştır. Diş temizliğinde en büyük problem yiyecek artıklarına erişememiş olmaktır. Curaprox Cs 5460 ultra yumuşak diş fırçası bu sorunu tamamen ortadan kaldırır. Fırça kafasının 45 derece açıda olması ve kılların yoğunluğu sayesinde dişlerinizin temizliğinde yeterli olacaktır. Diş fırçasının sekizgen tutamağı fırçalamayı kolaylaştırır. Cuprox diş fırçaları sayesinde diş temizliğinizden son derece memnun kalacaksınız. Hassas dişlere sahip olan kişilerde görülen diş fırçalama üşengeçliğinin önüne Curaprox Cs 5460 Ultra yumuşak diş fırçası ile geçmek mümkündür. Kullanım Alanları Curaprox Cs 5460 Ultra yumuşak diş fırçası Dünya’da dişini fırçalamaktan haz etmeyen pek çok kişiye diş fırçalamayı sevdirmiştir. Sert kıllı fırçalar diş etine ve diş minesine zarar verebilir. Curoprox diş fırçasında sürekli olarak vurgulanan ultra yumuşaklık ağız sağlığı için gerekli bir özelliktir. Üstün kalite standartlarına uygun olarak üretilen diş fırçasında 36 renk seçeneği mevcuttur. Ağız içinde ulaşması en zor yüzeylere temas etmek üzere doğru bir biçimde tasarlanmıştır. Curoprox Cs 5460 yetişkinlerin kullanımına uygundur. Yan Etkileri ve Alerjen Uyarıları Curaprox Cs5460 diş fırçasının herhangi bir yan etkisi yoktur. Atravmatik diş fırçasından beklenen tüm özelliklere sahiptir. Yüksek hijyen sağlama yeteneğiyle donatılan bu diş fırçasının bilinen herhangi bir olumsuz özelliği yoktur. Ürün Bileşimi / Ürün İçeriği Curaprox Cs 5460 Ultra Soft Diş Fırçası 5460 kıldan oluşmaktadır. Yumuşak başlıklıdır.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Komple Ağız Temizliği
  • Fırça Kılı Sertliği Ekstra Yumuşak
  • Tip Manuel
Geri Bildirim Ver