Cyrene Retical Retinol 0.05 Serum

345 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cyrene Retical Retinol 0.05 Serum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cyrène Skincare Satıcı Ünvanı: ESTELA DERMOKOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0380083053100001 Vergi Kimlik Numarası: 3800830531
    Bu ürün Cyrène Skincare tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cyrène Retical Retinol 0.05 Serum özel konsantrasyonda Retinol içeriği ve cilde hasar vermeyen nazik formülü ile güneş hasarları ve yaşlanma belirtileri başlayan ciltlerdeki mat, solgun ve kaba görünümden kurtulmaya yardımcı olur. Retinol cildin kollajen ve dermal elastin dokularının üretimini arttırarak dermal-epidermal tabakalardaki bağ dokularını güçlendirir. Bu sayede cildin sıkılaşmasını sağlayarak elastikiyetini geri kazandırmaya yardımcı olur. Düzenli kullanım ile ton farklılıkları olmayan, pürüzsüz, sağlıklı ve daha genç bir cilde kavuşmaya yardımcı olur. Tüm cilt tiplerine uygundur. Uygulama: İlk kullanımlarda eğer cilt daha önce Retinol içeriğine alışık değilse cilde alışma süresi tanınmalı ve ürün günaşırı, haftada 3 defa ve sadece geceleri olacak şekilde uygulanmalıdır.
  • Cilt alıştıktan sonra günde bir defa ve sadece akşamları olacak şekilde az miktarda alarak cilt tarafından tamamen emilinceye kadar nazik dairesel hareketler ile yüz, boyun ve dekolte bölgelerine uygulayınız. Ardından gece nemlendiricinizi uygulayınız.
  • Gündüzleri geniş spektrumlu ve en az SPF30 olan güneş koruyucunuzu uygulamayı ihmal etmeyiniz.
  • Retinol’ün AHA veya BHA Eksfolyanlar ile birlikte kullanılması: Retinol cildi eksfolye etmez! Retinol bir eksfolyan değildir. Eksfolyasyon işlemi cilt yüzeyinde veya gözeneklerde birikme yapan ölü dokunun atılması işlemidir. Eksfolyasyon işlemini Alfa Hidroksi Asit (AHA) ve Beta Hidroksi Asit (BHA) lar yapar. Yaş aldıkça ölü cilt hücrelerinin atılma sirkülasyonu da yavaşlar. Bu ölü hücreler cilt yüzeyinde birikmeye başlayarak cildin kalın, kaba, pütürlü, lekeli ve sağlıksız görünmesine yol açarlar. AHA ve BHA eksfolyanlar bu ölü hücrelerin uzaklaştırılmasını sağlayarak eksfolyasyon işlemini yaparlar bu şekilde cilt sağlıklı olarak fonksiyonlarına devam eder. Retinolün çalışma şekli AHA ve BHAlardan farklıdır. Cilt hücrelerinin Retinol komutlarını algılayan özel reseptörleri vardır. Retinol cilt hücreleri ile bu reseptörler sayesinde iletişime geçer. Retinol iletişime geçtiği cilt hücrelerine fonksiyonlarını sağlıklı ve normal olarak (hasarlı ve yaşlı olarak değil) yürüt komutunu verir. Retinolün en değerli ve en etkili anti-aging molekül olmasının nedeni budur. Her iki içeriğin (AHA/BHA eksfolyan veya Retinol) de faydalarından yararlanmak için cilt bakım rutinine cilt tipine göre AHA veya BHA eksfolyan seçilip Retinol ile desteklenmesi idealdir. Retinol ve AHA veya BHA eksfolyan cilde nasıl uygulanabilir? Eksfolyasyon işlemlerinin devam edilip aynı zamanda cilt bakım rutinine Retinol de dahil edilmek isteniyorsa ürünler dönüşümlü olarak kullanılabilir. Günaşırı olacak şekilde haftada 3 gece temiz ve toniklenmiş cilde Retinol Serum uygulanıp gece nemlendiricisi/ Göz çevresi kremi/ Antioksidan Serum ile rutin tamamlanmalıdır, diğer akşamlar ise temiz ve toniklenmiş cilde cilt tipine uygun olan eksfolyan uygulanıp ardından Serum/ Gece nemlendiricisi/ Göz çevresi kremi uygulanarak gece bakım rutini tamamlanmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik Retinol
  • SPF Korumasız
  • Tip Şişe
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver