D&P Perfumum C33 Kadın Parfüm Edp 100 ml

550 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

D&P Perfumum C33 Kadın Parfüm Edp 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DP PARFÜM Satıcı Ünvanı: D-P PARFÜMÜM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0265067775100028 Vergi Kimlik Numarası: 2650677751
    Bu ürün DP PARFÜM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Portakal çiçeği, pembe biber, leylak, Sümbül, Pirinç unu, talk, mask

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Aromatik
Geri Bildirim Ver

D&P Perfumum C33 Kadın Parfüm Edp 100 Ml

Koku, etrafınızdaki kişiler tarafından fark edilmenizdeki önemli noktalardan birisidir. Kokunuz sayesinde fark edilebilmeniz için doğru koku seçimi yapmak önemlidir. Sizi ön plana çıkaran esansı seçerken dikkat edilmesi gereken etkenlerden biri de kokuların notalarıdır. Çiçeksi, baharatlı, odunsu notalar içeren ürünleri tercih edebileceğiniz gibi pudralı veya fresh notalar içeren esansları da tercih edebilirsiniz. D&P Perfumum C33 kadın parfüm edp 100 ml, çiçek ve pudra notaları içeren esansın hitap ettiği kişiler tarafından tercih edilebilir. Ürün portakal çiçeği, pembe biber, leylak ve sümbül gibi çiçek notalarını barındırırken misk ile pudra notalarına da yer verir. Pudra ve çiçek esanslara yer veren D&P C33 parfüm, size hem zarif bir koku sunarken hem de romantik aromasıyla akılda kalıcı imza kokusu seçebilirsiniz.

  • Büyüleyici koku
  • Etkileyici notalar
  • İkonik özellik

D&P Parfüm Özellikleri

D&P Parfüm C33 Özellikleri

İnsanlar kendilerine uygun kokuyu seçerken kimi zaman zorlanırlar. Doğru ürünü seçebilmek için öncelikle, tene hangi esansın yakıştığı seçilebilir. Bu seçimden sonra, doğru ürün seçimi yapılabilir. D&P parfüm C33, içeriğinde çiçek ve pudra notaları barındıran bir üründür. Portakal çiçeği, pembe biber, leylak, sümbül ve misk gibi içerikleri ile çiçek ve pudra notalarını kendinize yakıştırıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. İçeriğindeki notaların birleşimi ile ortaya çıkan ürün, çiçeksi ve pudra notaları ile romantik ve ikonik bir koku arayanlar tarafından, C33 edp kadın parfüm seçilebilir. Özgün ve akılda kalıcı bir esans ile çevrenizdeki insanları etkilemek istiyorsanız, bu ürünü tercih edebilirsiniz. D&P Perfumum C33 kadın parfüm edp 100 ml fiyat aralığı, ürünün boyutuna ve kalitesine bağlı olarak belirlenir. Bu özel kokuyu tercih edip bulunduğunuz her ortamda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Etkileyici D&P Perfumum C33 Kadın Parfüm Edp 100 Ml

Etkileyici D&P Perfumum C33 Kadın Parfüm Edp 100 Ml

Parfüm zevki, karşınızdaki kişilerin sizin hakkınızda bilgi sahibi olmasına olanak sağlar. İnsanlar, kokunuz ile birlikte sizin hakkınızda düşüncelere sahip olabilir. Koku hafızası, karşınızdaki kişinin kokunuz sonucunda hakkınızdaki düşüncelerini sizi her gördüğünde tekrarlar. Yani koku hafızası, kişi siz her gördüğünde aynı düşünceler ile tekrarlanır. Bu nedenle doğru koku seçimi önemlidir. C33 parfüm DP, içeriğindeki portakal ve iris çiçekleri ile sizi baharda çiçek bahçelerinde gibi hissettirebilir. Çiçek notalarına sahip ürün aynı zamanda romantik aromaları da içerisinde barındırdığı için yalnızca çiçek notalarını değil pudra notalarını da hissedebilirsiniz. Oldukça hafif yapıya sahip ürün ile keyifli bir gün geçirebilirsiniz. D&P Perfumum C33 kadın parfüm edp 100 ml kullananlar tarafından yapılan yorumlar, ürün hakkında size detaylı bir şekilde fikir verebilir. Bu sayede ideal ürün seçiminizi oldukça kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Bütçe Dostu Fiyatıyla D&P Perfumum C33 Kadın Parfüm

Bütçe Dostu Fiyatıyla D&P Perfumum C33 Kadın Parfüm

Koku hafızası ve uyumu nedeniyle esans seçimi son derece önemlidir. Parfüm, insanların sizin hakkınızdaki düşüncelerini etkileyebilir ve koku hafızası ile de bu düşüncelerini sizi her gördüğünde tekrarlayabilir. Dolayısıyla karşınızdaki insanı da baharda çiçek bahçesinde hissettirmek isterseniz, bu ürünü tercih edebilirsiniz. Bu sayede karşınızdaki kişi, sizin özgün bir koku kullandığınızı anlayıp benzersiz birisi olduğunuzu düşünebilir ve böylece imza kokunuzla akılda kalıcı bir hale gelebilirsiniz. D&P Perfumum C33 kadın parfüm edp 100 ml yorum ve incelemeleri size ürün hakkında fikir verebilir. Yorumlar neticesinde hem kullanan kişilerin hem de parfümü kullanan kişilerin diğer insanlar tarafından aldıkları tepkileri veya yorumları öğrenebilirsiniz. D&P Perfumum C33 kadın parfüm edp 100 ml satın almak için Trendyol’dan incelemeler yapabilir ve ürünü güvenle satın alabilirsiniz.