D&P Perfumum C6 Kadın Parfüm 100 ml

550 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

D&P Perfumum C6 Kadın Parfüm 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DP PARFÜM Satıcı Ünvanı: D-P PARFÜMÜM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0265067775100028 Vergi Kimlik Numarası: 2650677751
    Bu ürün DP PARFÜM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kahve, badem,süsen, yasemin, zambak, tüberoz ,tonka fasülyesi, sedir ağacı, kakao

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Meyveli
Geri Bildirim Ver

D&P Perfumum C6 100 ml Kadın Parfüm

D&P Perfumum C6 Kadın Parfüm 100 ml ürün seçeneği, sevilen notaları ve koku tonlarını bir arada sunar. 100 ml kapasitesindeki şişesi, uzun süreli kullanımlar için uygundur. Kaliteli ve hoş kokuya sahip ürün, yapılan kombinlere benzersiz bir hava katmaya yardımcı olur. Albeniyi, çekiciliği ve keyfi simgeleyen D&P C6, çok sevilen bir kokudur. Parfüm modelinin içeriğinde bulunan zengin notalar, girilen ortamlarda pozitif etki bırakmaya yardımcı olur. D&P Perfumum C6 Kadın Parfüm 100 ml ile kendi stilinizi yakalayabilir ve diğerlerinde etki bırakan bir kokuya sahip olabilirsiniz. Parfüm seçeneğinin zengin notaları ve geçiş tonları sayesinde özgüveninizi ortaya çıkarabilir ve duygu yoğunluğunu artırabilirsiniz.

  • Zarif ambalaj tasarımıyla dikkat çekicidir.
  • Dokuz farklı koku notası sayesinde benzersiz bir koku profili sunar.
  • Kaliteli ve kalıcı bir kokudur.

D&P Perfumum C6 Kadın Parfümün Kokusu Nasıldır?

D&P Perfumum C6 Kadın Parfümün Kokusu Nasıldır?

D&P Perfumum C6 Kadın 100 ml parfüm seçeneği, benzersiz bir kokuya sahiptir. İmza niteliği taşıyan koku, birçok kadın kullanıcının favorisidir. Duygu yoğunluğunu açığa çıkaran parfüm, 9 farklı koku esansıyla dikkat çeker. Parfüm; kahve, badem, süsen, yasemin, zambak, tüberoz, tonka fasülyesi, kakao ve sedir ağacı gibi zengin notalara sahiptir. D&P Perfumum C6 Kadın Parfüm 100 ml benzersiz kokusuyla nam salar. Bu kokuyu tercih ederek zarafetinize damga vurabilirsiniz. Son derece çarpıcı bir koku olan D&P Perfumum C6 Kadın Parfüm 100 ml kaliteli koku esansları kullanılarak formüle edilmiştir. içeriğindeki kahve, badem, kakao ve sedir ağacı gibi tonlar, söz konusu ürünü vazgeçilmeziniz olmaya aday yapar. Dilerseniz bu hoş kokuyu sevdiklerinize armağan edebilir ve onlara ne kadar değerli olduklarını hissettirebilirsiniz.

D&P Perfumum 100 Ml Kadın Parfüm Kaliteli midir?

D&P Perfumum C6 Kadın Parfüm 100 ml ürün seçeneği, sevilen ve çokça başvurulan bir parfüm modelidir. Özgün tonların ve koku notalarının bir araya geldiği parfüm, kullanıcıların vazgeçilmez aksesuarıdır. Kombinlerinize hoş bir dokunuş yapan parfüm, duygu yoğunluğunu açığa çıkaran kaliteli bir kokudur. İlgili koku, söz konusu markanın sıklıkla tercih edilen modellerinden biridir. D&P Perfumum C6 Kadın Parfüm 100 ml kokusunu hayatınıza dâhil ederek kaliteli bir aksesuar sahibi olabilirsiniz. Hoş koku geçişlerine sahip ürün, daha feminen boyutlara erişmek isteyen kullanıcıların favorisidir. Eau de Parfum formunda sunulan parfüm, yoğun bir kullanıcı kitlesine sahiptir. D&P Perfumum C6 Kadın Parfüm 100 ml yorumları da bunu doğrular. Siz de ürünü tercih ederek memnuniyetini paylaşan kadınlar arasına katılabilirsiniz.

D&P Perfumum C6 Kadın Parfümün Kalıcılığı Nasıldır?

D&P Perfumum C6 Kadın Parfüm 100 ml ürün seçeneği, kaliteli ve kalıcı bir niteliğe sahiptir. Ürünü kullanan kadınların büyük bir kısmı, parfümün kalıcılığından söz eder. Siz de parfüm tercihini söz konusu modelden yana yaparak bir parfümden daha fazlasına sahip olabilirsiniz. Farklı tonları 100 ml’lik şişeyle evinize taşıyan koku, ideal sıkımda dahi saatlerce kalabilir. Evden çıkmadan önce yeterli miktarda ürünü ilgili bölgelere sıkabilir ve gün boyunca size hoş bir kokunun eşlik etmesini sağlayabilirsiniz. D&P Perfumum C6 Kadın Parfüm 100 ml fiyatı ise bütçe dostu nitelik taşır. Ürünün boyutu ve etkisi göz önüne alındığında, sunulan ücret ideal durumdadır. Kokuyu, Trendyol ayrıcalığıyla satın alabilir ve avantajlı bir alışveriş deneyimine sahip olabilirsiniz.