Daikin Mc70l Hava Temizleme Cihazı Daikin MC70L

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Daikin Mc70l Hava Temizleme Cihazı Daikin MC70L

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün Daikin Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Alerjiyi tetikleyen toz ve polen gibi etkiler için oda hava temizleyici, düşük ses seviyesi ile teknolojik bir tasarımdır. Özellikle gece yatarken bile rahatsız etmeyecek 16 dB ses düzeyiyle, uykunun bölünmeden verimli ve rahat bir şekilde devam etmesine yardımcı olur.
  • Daikin MC70L hava temizleyici, çocuk kilidi özelliği ile güvenli kullanım imkanı sunar. Oda içindeki havanın temizlenmesine ve tazelenmesine yardımcı olur.
  • Yükseklik boyutu 57,6 cm olan ev hava temizleyici, geniş odalarda bile istenilen performansı sağlar. Havanın içinde yer alan virüs ve bakterilerin oluşmasını engeller.
  • İç mekanların uygun hava kalitesine sahip olabilmesi için tasarlanan iyonizer hava temizleyici modelinin, özel filtre mekanizması bulunur. Düşük enerjiyle verimli çalışma özelliği mevcuttur.
  • Ev tozu temizleme cihazı ile bahar aylarında oluşan polenlerin uzaklaşmasına mümkün olur. Alerjik bünyeler için uygun hava akışı sağlanır.
  • Yüksek ölçüde verimlilik sunan elektrikli hava temizleyici, 46 m2 uygulanabilir sağlıklı hava alanı sağlar. Havayı temizlerken aynı zamanda da odanın nemini korumaya yardımcı olarak kuruluğun oluşmasını engeller.
  • Teknik olarak filtreli hava temizleme cihazı, oda içindeki havanın kirlilik derecesine göre hızlı bir şekilde temizleme yapar. Halı ve perde gibi koku emici özelliğe sahip olan eşyalarında temizliği mümkün hale gelir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 3 Yıl
Geri Bildirim Ver

Daikin MC70L Hava Temizleme Cihazı

Daikin Mc70l hava temizleme cihazı, önemli sağlık kuruluşları tarafından onaylanmış ve sertifikalanmış bir üründür. Ortamı pek çok insanın nefesinden çıkan karbondioksit, kapı ve pencere vasıtasıyla dışarıdan gelen zararlı gazlar ve eşyaların sebep olduğu tozlar gibi olumsuz hava koşullarından korur. Bu nedenle özellikle kalabalık alanlarda ve solunum yolları enfeksiyonları ile mücadele eden bireylerin bulunduğu ortamlarda güvenle kullanılabilir. Daikin Mc70l hava temizleyici; havayı temizler, yumuşatır, kötü kokuları hapseder ve oluşmalarını önler.

  • Hava temizleme kapasitesi 46 m²’dir.
  • Değişebilir ve yıkanabilir filtreleri mevcuttur.
  • 3C streamer teknolojisi ve hepa filtre kullanılmıştır.

Daikin Mc70l Hava Temizleme Cihazının Özellikleri Nedir?

Daikin Mc70l Hava Temizleme Cihazının Özellikleri Nedir?

Daikin Mc70l hava temizleme cihazı, İngiliz alerji kurumu tarafından onaylı bir üründür. 576 mm yüksekliğinde, 403 mm genişliğinde ve 241 mm derinliğindedir. Ağırlığı ise 8,5 kg’dır. Küçük bir televizyon boyutlarında olan bu ürün, ortamda fazla yer kaplamaz. Ürün, beyaz renklidir ve 46 m² alana kadar hava temizliği sağlar. Böylece istediğiniz tüm ortamlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürünün zamanlayıcı özelliği, çocuk kilidi ve ekran üzerinden ayarlayabileceğiniz farklı hava akımı fonksiyonları mevcuttur. Güç tüketimini, hava akımını ve ses basınç seviyesini sessiz, alçak, normal, yüksek ve turbo olarak ayarlayabilirsiniz. Ürünün hava debisi 15,1 ila 116,6 L/sn’dir. Daikin Mc70l hava temizleme cihazının kullanımı, sahip olduğu uzaktan kumanda sayesinde son derece kolaydır.

Daikin Mc70l Hava Temizleme Cihazı Nasıl Temizlenir?

Daikin Mc70l Hava Temizleme Cihazı Nasıl Temizlenir?

Daikin Mc70l hava temizleyici cihazı temizlemek son derece kolay ve zahmetsizdir. Hava temizleme cihazları, ortamın havasını içindeki filtreler yardımıyla süzer ve temizlenmiş havayı ortama geri verir. Dolayısıyla hava temizleme cihazlarının filtreleri, cihazın en önemli parçalarındandır. Filtreler, uzun süreli kullanım sonucunda tıkanmaya başlar. Bu durumda cihaz, havayı yeteri kadar iyi temizlemeyebilir. Hatta bu noktada filtrede biriken bazı maddeleri dışarı salma riski de oluşur. Hava temizleme cihazlarının filtreleri yıkanmaz veya elektrikli süpürge ile temizlenmez. Mc70l hava temizleme cihazının filtrelerini belirli aralıklarla değiştirmeniz gerekir. Filtrenin değişmesi gerektiğinde cihaz sizi uyarır. Sadece ön filtre, değiştirilmesine gerek kalmadan temizlenebilir. Ön filtreyi su altında yıkayabilir veya elektrikli süpürge ile temizleyebilirsiniz. Ön paneli ise nemli bir bez yardımıyla temizlemeniz yeterlidir. Ağır kirler mevcutsa nötral deterjanlardan da yardım alabilirsiniz. Sert fırçalar kullanmanız önerilmez.

Daikin Mc70l Hava Temizleme Cihazı Güvenilir midir?

Daikin Mc70l Hava Temizleme Cihazı Güvenilir midir?

Daikin hava temizleyici ürünler, 3C streamer teknolojisini kullanır. Daikin markasının bu özel teknolojisi sayesinde cihaz, havadaki toz ve partikülleri tutar, emer ve temizler. Ürünün içinde bulunan hepa filtre ile ortam sadece tozdan ve partiküllerden değil, kötü kokulardan da arınır. Daikin Mc70l hava temizleme cihazı, uluslararası alerjen test sertifikalarına sahiptir.Toz toplama filtresi, havadaki zararlı gazları yakalar ve etkisiz hâle getirir. Koku giderici filtrede bir süre sonra kötü koku oluşumu gibi olumsuzluklar görülmez. Üstelik koku giderici filtrenin değiştirilmesine de gerek yoktur. Ürün, sadece havayı temizlemek ve ortamı kötü kokudan arındırmakla kalmaz, aynı zamanda havayı da nemlendirir. Hava kirlilik derecesini otomatik olarak algılayan ve filtre değişim zamanlarını bildiren bu cihazı kullanmak son derece zahmetsizdir. Solunum yolu rahatsızlıkları yaşayan, astım ve benzeri problemlere sahip bireyler için de son derece güvenilir bir üründür. Ayrıca kalabalık ortamlarda hava kirliliğini önlemek için de idealdir. Ürünü Trendyol üzerinden satın alan kullanıcılar, Daikin Mc70l hava temizleme cihazı yorumlarında memnuniyetlerini dile getirir.