Dainese Mayfair D-dry Mont Black

17.290 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 48
46
48
50
52
54
56
58
60
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dainese Mayfair D-dry Mont Black

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CAN MOTOR Satıcı Ünvanı: TANJU SÜLÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7850155684
    Bu ürün CAN MOTOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka adı : dainese ürün stok kodu : Dns-1654621.68c ürün adı : dainese mayfair d-Dry mont black (3 mevsim) dainese mayfair d-Dry mont black nasıl ? Kısa kesimi ve modern stili bu montu tasarım konusunda ön plana çıkarmaktadır. Konfor ile birlikte aynı zamanda erişilebilirliği dengelemek isteyen kullanıcılar için tercih sebebidir. Su geçirmez esnek d-Dry® xt'deki yenilikçi membran, maksimum su geçirmezlik direnci sağlamakla birlikte yağmura ve her türlü olumsuz hava koşullarına karşı en iyi korumayı sunar. Gerektiğinde çıkarılabilen termal astar ve kapüşon özellikle ilkbahar ve sonbahar aylarında çok yönlü bir kullanış haline getirmektedir. Akıllı kol cepleri sayesinde günlük kullanımlarınızda tam performans sağlamaktadır. Dainese mayfair d-Dry mont black 2021 yeni koleksiyon motosiklet montudur. Özellikler3 ön dış cep ( 1 su geçirmez ) dainese pro armor g1 ve g2 arka koruyucu için cep reflektif ekler ergonomibilek sıkılaştırma ayarı çıkarılabilir ve ayarlanabilir kapüşon korumalar dirsek ve omuzlarda en 1621.1 standardına göre sertifikalı kompozit koruyucular sıcaklıkgöğüste 1 adet doğrudan vücuda açılan havalandırma fermuarı lamine d-Dry xt membran su geçirmez 20.000mm çıkarılabilir termal astar ve kapüşon 3 mevsim mont kullanımına tam uyum .

Ürün Özellikleri

  • Mevsim 4 Mevsim
Geri Bildirim Ver