DAIWA Legalis Lt 2017 3000 Cxh Olta Makinesi

2.367,62 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DAIWA Legalis Lt 2017 3000 Cxh Olta Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sabahsuyu Balıkçılık Satıcı Ünvanı: SABAHSUYU BALIKÇILIK VE AVCILIK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0840039320000010 Vergi Kimlik Numarası: 8400393200
    Bu ürün Sabahsuyu Balıkçılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Daiwa Legalis LT 3000 CXH, keskin, modern bir görünüm ile yakışıklı makaralar mütevazı bir tasarım ve mühendislik özellikleri bolluğu ile fiyatlandırıldı. LT gövdesi (hafif ama zorlu), konvansiyonel malzemelerden çok daha hafif fakat yine de dayanıklı olan, karbon bazlı bir kompozitle oluşturulmuştur. Ağırlık oranına kıyasla daha büyük bir mukavemette makaralar daha hafiftir ve tam gün balıkçılığın uzun süre boyunca yorgunluk olmadan ele alınabilir. Makara tasarımında Gelişmiş Balistik Sistem veya ABS bulunur. Bu teknoloji, misina sürtünmesini azaltan ve atış mesafesini geliştiren bir yapı. Hava Rotoru ve Hava Keferi geleneksel tasarımlardan daha hafif ve daha güçlü tasarlanmış karbon kompozit malzemedir. Çalışma düzgünlüğünü, 6 rulman ve bir rulman yatağı ile sağlanmaktadır. Daiwa Legalis LT çok iyi teknik ve tasarım özellikleri ile donatılmıştır. Daiwa Legalis LT 3000 CXH, 6.2:1 devirli, bir turda 93cm misina toplamakta ve 215g ağırlığındadır. Max 10kg drag gücünde ve 5+1 rulmanlıdır. Üründe ATD drag sistemi mevcuttur. Makarasının mono misina kapasitesi 0.23mm 150m dir. Braid misina kapasitesi 0.13mm 200m dir. >>>ÖNEMLİ: Ürün Açıklaması Yukarıda Yer Almaktadır. ÜRÜN İSMİNİN SONUNDA BULUNAN KODLAR RENK, AĞIRLIK VB. KODLARIDIR. Renk, ağırlık vb. tercihlerinizi buna göre kontrol ederek sipariş veriniz.<<< Mağazamızda
  • ***Satışa sunulan tüm ürünler stoklarımızda mevcuttur. ***Saat 16:30 dan önce vermiş olduğunuz tüm siparişler aynı gün kargoya teslim edilmektedir. *** Birden fazla verdiğiniz siparişler tek paket olarak kargoya verilmektedir. *** Satışa sunulan tüm ürünler orijinal olup, Resmi Distribütörleri tarafından Garanti edilmektedir.
Geri Bildirim Ver