Dalan Hacim Veren Saç Kremi 200 ml

61 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
85,90 TL
750 TL'ye 80 TL İndirim
Kurumsal Fatura
85,90 TL
100 TL'ye %6 İndirim
Kurumsal Fatura
89,90 TL85,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dalan Hacim Veren Saç Kremi 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AR-EL TİCARET Satıcı Ünvanı: GÜLDEN ERDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5140319321
    Bu ürün AR-EL TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hacim Veren Saç Kremi 200 ml

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi İnce Telli
  • Form Krem
  • Etki Hacim Verici
  • Boy 200 ML
Geri Bildirim Ver

D'olive Zeytinyağlı Hacim Veren Saç Kremiyle Işıltılı Saçlar

Saçlar, çoğu insan için estetik ve güzellik algısının en önemli unsurlar arasında yer alır. Öyle ki tarih boyunca insanlar, dış görünüşün önemli bir kısmını oluşturan saçların, sağlıklı bir görünüme sahip olması için çokça çaba göstermişlerdir. Sağlıklı bir görünüme sahip olması için de saçın; canlı, parlak, hacimli, pürüzsüz ve dayanıklı olması gerekmektedir. Saçların bu özelliklere sahip olması için de iyi bir bakıma ihtiyacı vardır. Saç bakımında ilk adım şampuandır. Şampuan temizliği sağlasa da saçın sağlıklı görünmesine yetmeyebilir. Özellikle ince telli ve sönük saçlı kişiler Dalan D'olive Doğal Zeytinyağlı Hacim Veren İnce Telli ve Sönük Saçlar için Saç Kremini kullanarak sağlıklı saçlara sahip olabilirler. Çünkü, Dalan D'olive Zeytinyağlı Onarıcı Bakım Besleyici Saç Kremi, saçı doğal zeytinyağıyla besleyerek saça hacimli bir görünüm kazandırmaktadır.

  • Hacimli ve Canlı Görünüm
  • Besleyici ve Onarıcı Bakım
  • Uzun Süreli Kullanım

Dalan D'olive Saç Kremi ile Besleyici ve Onarıcı Bakım

D'olive Saç Kremi ile Besleyici ve Onarıcı Bakım

Dalan D'olive Doğal Zeytinyağlı Onarıcı Bakım Besleyici Saç Kremi, içeriğindeki doğal zeytinyağıyla saçı, saç diplerini ve saç köklerini beslerken saç derisine zarar vermediği dermatologlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır. D'olive Zeytinyağlı Saç Kremi, düzenli kullanımda içerisindeki doğal zeytinyağı içerisinde E, A, D ve K vitaminleri, kalsiyum, fosfor, potasyum, kükürt ve magnezyum gibi birçok minerali bulundurması sayesinde, saç köklerini ve saç diplerini besleyerek; saç köklerinin güçlü, canlı ve parlak olmasını sağlar, saçların daha düzenli uzamasına yardımcı olur ve saç dökülmesini önleyerek saçların daha hacimli olmasını sağlamış olur. Ayrıca Dalan D’olive Saç Kremi içerisindeki zeytinyağı, saç tellerindeki pürüzleri gidererek ve saç için gereken nemi sağlayarak saçların daha parlak bir görünüme sahip olmasını sağlamaktadır. Bu özellikleri sayesinde kullanıcısını memnun etmeyi başarır.

Zeytinyağlı Saç Kremi ile İnce Telli Saçlarda Etkili Performans

D'olive Zeytinyağlı Saç Kremi ile İnce Telli Saçlarda Etkili Performans

Günlük hayatta saça uygulanan tarama, kurutma gibi işlemler ve ayrıca zararlı güneş ışınları, hava kirliliği ve yanlış ürün kullanımı gibi faktörler saçın yıpranmasına neden olmaktadır. Dalan D’olive’ın üretmiş olduğu Zeytinyağlı Onarıcı Bakım Besleyici Saç Kremi saçı besleyerek bu yıpranmaları onarır ve saça bakım yapar. Böylece Dalan D'olive Doğal Zeytinyağlı Onarıcı Bakım Besleyici Saç Kremi, düzenli kullanım ile saçların her zaman parlak, canlı, bakımlı, hacimli ve pürüzsüz görüntüye sahip olması için avantaj sağlıyor. Ayrıca D'olive Zeytinyağlı Hacim Veren İnce Telli ve Sönük Saçlar için Saç Kremi 200 ml olması sayesinde oldukça uzun süreli kullanım sağlıyor. Uzun süreli kullanım sayesinde saçların onarım ve bakımı için olan gereken süre boyunca düzenli bir kullanım imkânı sunuyor. Böylece saçlar uzun süre sağlıklı görünüme sahip olacaktır.

D'olive Zeytinyağlı Saç Kremi Fiyatları ve Yorumları

D'olive Zeytinyağlı Saç Kremi Fiyatları ve Yorumları

Dalan’ın satışa sunduğu D'olive Zeytinyağlı Hacim Veren İnce Telli ve Sönük Saçlar İçin Saç Kremi 200 ml içerisindeki doğal zeytinyağı ve pirinç proteini ile nemli ya da kuru saçınızı ağırlaştırmadan saçınıza yumuşaklık ve parlaklık verir. Bu sayede saçınız kolay ve hızlı bir şekilde taranır, istediğiniz şekli alır. Saç kreminin yoğun yapısı sayesinde saçlarınız yapıldığı halini uzun süre korur. İhtiyaçlara uygun özellikte birçok çeşit içeren Dalan D’olive Saç Kremi onarıcı, hacim veren ve renk koruyucu kremlerinde içerik farklılıklarına bağlı fiyat değişimi görülebilir. Saç tipinizi, saç teli yapınızı, bütçenizi dikkate alarak her an yanınızda taşıyabileceğiniz, ihtiyacınıza uygun saç kremini seçmek için D'olive Zeytinyağlı Hacim Veren İnce Telli ve Sönük Saçlar İçin Saç Kremi 200 ml yorumlarını inceleyebilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.